standa245 Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Při úklidu jsem objevil kondik ( trafo,které malým proudem oživovalo baterku). Mám jen stání a toto zařízení jsem používal dříve s dobrými výsledky v zimních měsících u své Š105L. Lze to použít u Fábie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Nevidím v tom problém. Tchán ve Fabii přes zimu používal solární panel. Napíchl jej do zapalovače a přes zimu, kdy nejezdí, mu to baterku udrželo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cheno Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 u starej skodovky to malo svoje opodstatnenie u fabie nie ,fabia ma velmi dobru elektricku sustavu .baterku mam v aute dva apol roka a este som sa jej ani nedotkol . vymenis az ked nacisto skape po piatich rokoch , ziadne dobijanie.chodim len na kratke trasy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Baterka najviac dostáva po papuli, keď je dlhodobo slabo nabitá - aspoň podľa múdrych článkov. Nabíjanie zníženým prúdom kedysi odporúčali na obmedzenie sulfatácie dosiek. Myslím, že jej to môže len prospieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 u starej skodovky to malo svoje opodstatnenie u fabie nie ,fabia ma velmi dobru elektricku sustavu .baterku mam v aute dva apol roka a este som sa jej ani nedotkol . vymenis az ked nacisto skape po piatich rokoch , ziadne dobijanie.chodim len na kratke trasy. právě naopak. Pokud s autem delší dobu nejezdíš, tak Fabie má pod proudem dostatečné množství spotřebičů, které se ti postarají o baterii. Moje zkušenost (z tchánovou Fabií) jsou tři měsíce bez provozu (i s novou baterkou) a už nenastartuješ. Naopak ve 120 baterka hýbala startérem i po půl roce stání ve stodole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaspur Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Kondik při delším odstavení používám a bez problémů. Proč také ne, je to vlastně normální nabíječka, která dává hodně malý proud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.