Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Při úklidu jsem objevil kondik ( trafo,které malým proudem oživovalo baterku). Mám jen stání a toto zařízení jsem používal dříve s dobrými výsledky v zimních měsících u své Š105L. Lze to použít u Fábie?

Nevidím v tom problém. Tchán ve Fabii přes zimu používal solární panel. Napíchl jej do zapalovače a přes zimu, kdy nejezdí, mu to baterku udrželo.

u starej skodovky to malo svoje opodstatnenie u fabie nie ,fabia ma velmi dobru elektricku sustavu .baterku mam v aute dva apol roka a este som sa jej ani nedotkol . vymenis az ked nacisto skape po piatich rokoch , ziadne dobijanie.chodim len na kratke trasy.

Baterka najviac dostáva po papuli, keď je dlhodobo slabo nabitá - aspoň podľa múdrych článkov. Nabíjanie zníženým prúdom kedysi odporúčali na obmedzenie sulfatácie dosiek. Myslím, že jej to môže len prospieť.

u starej skodovky to malo svoje opodstatnenie u fabie nie ,fabia ma velmi dobru elektricku sustavu .baterku mam v aute dva apol roka a este som sa jej ani nedotkol . vymenis az ked nacisto skape po piatich rokoch , ziadne dobijanie.chodim len na kratke trasy.

právě naopak. Pokud s autem delší dobu nejezdíš, tak Fabie má pod proudem dostatečné množství spotřebičů, které se ti postarají o baterii. Moje zkušenost (z tchánovou Fabií) jsou tři měsíce bez provozu (i s novou baterkou) a už nenastartuješ. Naopak ve 120 baterka hýbala startérem i po půl roce stání ve stodole.

Kondik při delším odstavení používám a bez problémů. Proč také ne, je to vlastně normální nabíječka, která dává hodně malý proud.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.