creck Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 je ,ale v posledni dobe mam tak neuveritelnou smulu ze me to fakt uz ani neprekvapuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Je to pravda že dotoho nenahraješ vypálené cd? Že hudbu musíš nahrát jen z Origo cd? Nebo je to jen fáma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 To je divny... Spise bych videl to, ze to nekdo pomotal tak, ze do toho nenahrajes mp3, ale musis vse resit pres NEPADAJICI itunes!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 (editace) Itunes je srot, pokud fakt o tom vite prd, radsi si to nekupujte ten telefon ma vynikajici hardwer,ale soft stoji za vyliz .....a napisu to picu, v Americe uz z dodrzovani zakonu vsem totalne mrda,ale nastesti rusaci,cesi a nadsenci z toho udelaji kousek ktery stoji za to koupit, kouknete hosi hlavne vybavu, pomalu 700 mhz procak,8giga pameti(nebo 16),GPS integrovany chip,wifi,bluetoth,dotykovy display, tohle ma v sobe opravdu nadupkany stroj ,ale ty americke aplikace , no neco je fajn neco uplne na piku ,pokud chcete ufika prectete si tohle a pak mudrujte http://forum.iphone.cz/ a z tema mp3 , no s im neni problem ani pres itunes to mi ver , spis jde o poradne programy a ne mp3 napisu vam to trosku po lopate, obyc uzivatel max zvladne zaregistrovat itunes a stahnout par blbin pres itunes a ma z toho fakt radost, hardcore magor u toho prosedi tyden , telefouna si pocesti,odblokuje pro aplikace druhe strany, nahraje si tam navigaci,icq a spousty a spousty kravin co pro ufouna existuji, neberte to jako obyc telefen, to je mini pc od apple ,ale svinsky bloknute uz jen spravovat jabko pres itunes je k zblazneni , nechapu jak mohli neco takoveho u apple spachat, snad kazdy hack program od kohokoliv je o 70% lepsi Editováno: 30. Srpen 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Rekl bych, ze nyni delas z komara velblouda... Neni to zase tak tezke, jak to z textu zni.. Prave jsi odradil dle me mraky lidi ke koupi a Ememricani te asi zazaluji za usly zisk z toho jabka!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 je lepsi je odradit nez by byly zklamani posleze .-) nechcu tim rict nekupujte, jen pokud umite dobre pracovat s PC tak se do toho vrhnete a aspon tyden nechte mobil tak jak je bez jailbreaku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 (editace) za to ja to napisu , je to srot nekupujte to gps chip by me ani tak nevadil jako nemoznost zobrazit zda teda mam signal nebo nemam pritroubly kolecko ktery se vztahuje i na lokaci pomoci btsek mi je fakt naprd nebo take gps poloha do exifu fotek by byla super ale funguje jenom na zapadni polokouli, chapu ze ne vsichni potrebujou gpsku ale kua kdyz to tam je nemusi to byt vzdycky dodelej doma Editováno: 1. Září 2008, autor: warhead Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 (editace) no napsal jsi to hezky ze to je telefon ,,udelej si sam,, nebo dodelej si sam ? osobne si myslim ze je to od apple chytry trik jak se vyhnout reklamaci, pac malokdo vydrzi nemit ifouna odblokovaneho pro me to byla treba jasna volba, potreboval jsem prodlouzit smlouvu a za tri litry neber ho i kdyz taky uvazuju ze ho strelim, je to spis hracka nez ze by clovek potreboval neco z toho co v nem je , moje stara motorola razr byla teda k telefonovani a beznemu noseni daleko lepsi telefon a nejde spocitat kolikrat mi muj plechacek spadl na zem a nic se mu nestalo, ifoun spadnout na zem tak je asi po nem btw Tom Tom vyviji navigaci pro ifouna, jen si myslim ze to bude pekne mastne Editováno: 1. Září 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Kolegovi už spadnul, hned první den, co ho měl. Výsledek je napříč prasklý kryt displeje, jinak se vše zdá ok, ale odhad opravy 5tis Kč - nutnost měnit nějakej soubor dílů, nejde jen přední kryt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 No takovy Ferari mezi founy... Cenou servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 o tomtomu jsem slysel ale neni to jiste , jestli bude tak to je jedina spasa pro iphoni navigaci ja se teda nemam co chlubit bo mi parkrat spadl muj ipaq a v sobotu to bylo naposledy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Kolegovi už spadnul, hned první den, co ho měl. Výsledek je napříč prasklý kryt displeje, jinak se vše zdá ok, ale odhad opravy 5tis Kč - nutnost měnit nějakej soubor dílů, nejde jen přední kryt tak kolegovi poraď tuhle adresu: http://www.mcservices.cz/e-shop-67.html má ho tam za 3500,- včetně práce. Creck: jinak souhlasím a to jsem psal hned v první reakci, není to zařízení pro každého a je potřeba i trošku zastrašovat, jinak bude dost uživatelů zklamáno, ale dá se z toho udělat dobrá mašinka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 předáno, dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Promiň jsem lama jinej odkaz http://www.pda-prislusenstvi.cz/nahradni-d...o-pda/displeje/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Ty woe, ale ještě se neozval, já mu to jen přeposlal a ani jsem na to nekoukl Dik, posílám opravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 V pátek mi rupl displej na iPAQu HP614, tak jsem sháněl všude možně a při tom jsem narazil i na ten iPhone. No a plno odkazů a já blb jsem si nezkontroloval jestli to je on. Já už mám vyměněno, dělal jsem to sám a po dvou hodinách strachu jestli to bude chodit, jsem už zase spokojený uživatel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 hele nebylo by lepsi to tu promazat a nechat tu rady a zkusenosti s Iphone ? s odkazy jak ho vylepsit a jake aplikace pouzivate ? hodne lidem by to mozna pomohlo a hlavne by jsme si poradili co k cemu je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 NO WAREZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 (editace) Davone nemyslel jsem warez , spis jako rady stahl jsem si tohle a tohle a je to super , slouzi to k tomuhle a da se s tim delat todle nudle i kdyz T-mobile uz me sere, 10 dni telefon v reklamaci a ja furt cekam jak nadrzena stepni koza Editováno: 4. Září 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 zdárek borci... takže jak je již z nadpisu patrné, chtěl bych se od vás dozvědět co nejvíc o této "hračce"... uvažuji, že si jí pořídím a chtěl bych vědět, jaké s ní máte zkušeností, jaké jsou hlavní nedostatky a naopak přednosti... jestli jí někdo používáte v kombinaci HF BT v O II. atd. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Nový Apple iPhone 3G se mnoho nezměnil od svého předchůdce. Chybí mi zde lepší fotoaparát, možnost natáčet video a například podporování MMS, což považuji u takto drahého telefonu za nutnost. Masivní reklamní kampaň způsobila, že i já jsem si tento telefon pořídil, nicméně, jsem hned ve chvíli litoval. Tento telefon nesplnil ani zdaleka mé očekávání. Ale abych nebyl pouze negativní, telefon má opravdu výborný displej, který je asi jeden z nejlepších co jsem kdy viděl. Velikost, jemnost a 16 milionů barev dělají své, když se k tomu připočítá ještě ta "dotykovost", tak jsme na špici. Nicméně vyhazovat téměř 12tis. za 8GB a 14tis. za 16GB mi přijde naprosto zbytečné. Tyto ceny jsou naprosto skandální, když je porovnáme s cenami světovými. Napovídá to jen o touze českých operátorů zbohatnout i na obyčejných lidech. Velká výhoda je velký dotýkový displej a obrovská pamět (myslím tím tu větší kapacitu pamětí 16 nebo 32G) Mrkní na mobilmanii-ten vršek je odtud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 No pravdou je, že bych ho mohl mít za kačku... na druhou stranu se závazkem... ale to už je jiná debata... každopádně potřebuju hlavně splehlivej telefon, kterej mi bude fungovat s BT HF sadou v autě a kterej se nebude sekat apod. ještě by se mi líbila třeba Nokia N95 8GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Promin za ot ale je to k tematu a nechci zakladat nove....Co treba HTC TOUCH DIAMOND? nemate ho nekdo? pry je lepsi nez Iphone...Ja o nem uvazuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 diamond je to WM takze uplne jina liga na muj vkus moc velka lestenka a vadi mi ze ma pouze vnitrni pamet , ale vsechny funkce plni a 192 MB RAM je u pdacka fakt parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 teď je otázka, jak bude to PDAčko pracovat s BT HF... žejo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.