Přejít na obsah

Apple iPhone 3G a WM

jirkaK

Doporučené příspěvky

Hmm, tak jsem dal iPhone k ledu a pořídil si něco jiného (Nokii N85). Dlouho jsem vybíral, nechtěl jsem HTC kvůli rychlosti (pomalosti), Omnii kvůli dost negativním zkušenostem a oproti iPhonu horšímu dotykovému ovládání... iPhone 3G kvůli pomalosti a dalším nedostatkům... takže Nokia byla jasná volba. Měl jsem ji pět dní. Už je v servisu. Prasknul přední kryt. Sám od sebe. Kvalita. Doteď se mi toto s žádným telefonem nestalo... byl jsem ho reklamovat, ptali se mě, jestli po dobu servisu (30 dní) budu chtít telefon od nich, tak jsem řek, že ne, že jsem naštěstí iPhone ještě neprodal... prodavač mi s vážnou tváří oznámil, že ta Nokia je lepší volba, jestli jsem spokojenej... oznámil jsem mu, že u iPhone za rok žádná závada a Nokia po pěti dnech stráví měsíc v servisu, tak co myslí...

No jo, řekl bych, že to příště praskne zas, takže si nechám vrátit peníze... ale co vybrat? To zas bude dilema. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Davone ted jsem cetl recenzi na omnii, v casopise o telefonech a koukam na nedostatky, omnie opravdu nema wi-fi ??? to je nejaky preklep ne ? to by snad nikdo nekoupil bez wifiny ne ?

btw ty vychvalovane funkce instinktu , no nevim nevim :D hlasove vytaceni - k cemu ,na byvalem founu jsem to mel a ani jednou nepouzil,kameru mam a muzu si vybrat z deseti ruznych typu takze trosku lzive, GPS nepotrebuju aby na me kafrala nejaka krava (coz o to nepotrebuji ji pri mych cestach na chajdu vubec :D ) , live TV - no je hezky mit zabudovany dvbt tuner ,ale jestli to opravdu funguje ukaze az cas, me zatim telka funguje spolehlive aspon pres wifinu,

sice peknej web,ale trosku lziva reklama ,jde videt ze 10 milionu prodanych kusu iphone jim lezi hodne v zaludku :worthy

Odkaz ke komentáři

Tak to je na všech webech, který píšou o iPhonu, že to nic neumí, což je v sériovým stavu celkem pravda. Pak je tu druhá strana a to sice, že nadšenci si tam pár věcí nacpou a pár jich odblokujou, takže ve finále to aspoň ten základ nějak dává, což žádnej redaktor nikdy do recenze nezahrne. Celkově mi to připadá jako věčný téma win vs linux, což koneckonců s iP celkem souvisí ;)

Odkaz ke komentáři

Psali to v casopise YOP o mobilech, taky jsem na to koukal jak vul ze je to nejaka kravina , ver dneska tisku

SKAJA : quote - ve finale to aspon neco umi - na iphone je pres 2000 aplikaci oficialnich v appstore :doh nechcu pocitat ty neoficialni,to se ani neda

nechcu tu davat warez ,ale jestli se chces nekdy kouknout na aplikace pro iphone poslu ti odkazy ,

Editováno: , autor: creck
Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Mno, celkem trefná pohádka...nějaký podobný pocity jsem měl při prvním kontaktu s WM...taky sem si myslel, že prstem tam člověk nemá šanci. Že to je chaotický, neohrabaný atd. Naštěstí sem si zvykl, zjistil, že se dá všechno v pohodě ovládat prstem, že celková struktura není až tak chaotická, jak by se zdálo. A dokonce mě začlo bavit psát SMSky, přecijenom když má člověk plnohodnotnou klávesku do ruky, je to lepší než cvakání kdesi na displeji nebo typický datlení na telefonu, kde na každým tlačítku jsou tři písmenka.

Dneska dokonce pomalu začínám uvažovat o smyslnosti celýho TouchFlo3D, páč to je akorát stájliš, ale vlastní funkčnost má WM lepší a stejně tam člověk skončí, když potřebuje něco víc, než je to nic z té grafické nástavby od HTC. Jediný, co mě na dotykových mobilech sere je fakt, že to houby vydrží. Hlavně displej je choulostivej jako prase. V tomhle ohledu byla zlatá 6230ka, ta mohla padat klidně z betonovejch schodů a přežila všecko :)

Odkaz ke komentáři

Teď mám od HTC Touch PRO - zjistil jsem, že místo plácnutí prstu někam do prostoru jde klikat krásně hranou nehtu a pak se člověk trefí klidně na plošku 1x1mm.

Připadá mi to hodně o zvyku a hlavně o chtění si zvyknout - asi bych to přirovnal k XP vs Vista. Někdo prostě bude tvrdit, že Vista je chaotická, že stojí za prt a že prostě XP je nejlepší.

Odkaz ke komentáři

http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/...ako-v-kine.html

hezka blbost :D po kabliku ktery promita filmy v telce za 600, ted tohle

nejlepsi je , kdyz napises na nejake forum nebo diskusi a je tam spousty hanitelu iphone , ze muzes sehnat iphone 3g za sest litru z holandska :D to mas pak plny meil tech radoby hanitelu ,,ja ho chcii,,

Editováno: , autor: creck
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...