creck Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 (editace) ty to nejak znas o co tam jde kol7 btw kdyz uz je tu rec o tom , neda mi nepodelit se s necim lepsim klik jen od 18 let !!!! - http://www.freestreamtv.com/ kol7 Editováno: 26. Prosinec 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 (editace) Muj Ježišek heč foto me nebožky kol7 Editováno: 25. Prosinec 2008, autor: zdeno77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 creck, zkus na mobilu tube8.com zda se ti to video nacte! Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 ee, zacne mi to nacitat bufering a jak to dosahne 100% hodi to hlasku failed to play video, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Hmm, tak jsem dal iPhone k ledu a pořídil si něco jiného (Nokii N85). Dlouho jsem vybíral, nechtěl jsem HTC kvůli rychlosti (pomalosti), Omnii kvůli dost negativním zkušenostem a oproti iPhonu horšímu dotykovému ovládání... iPhone 3G kvůli pomalosti a dalším nedostatkům... takže Nokia byla jasná volba. Měl jsem ji pět dní. Už je v servisu. Prasknul přední kryt. Sám od sebe. Kvalita. Doteď se mi toto s žádným telefonem nestalo... byl jsem ho reklamovat, ptali se mě, jestli po dobu servisu (30 dní) budu chtít telefon od nich, tak jsem řek, že ne, že jsem naštěstí iPhone ještě neprodal... prodavač mi s vážnou tváří oznámil, že ta Nokia je lepší volba, jestli jsem spokojenej... oznámil jsem mu, že u iPhone za rok žádná závada a Nokia po pěti dnech stráví měsíc v servisu, tak co myslí... No jo, řekl bych, že to příště praskne zas, takže si nechám vrátit peníze... ale co vybrat? To zas bude dilema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 to je az neskutecne jak vyrobcum lezi iphone v zaludku znate nekdo ten instinkt ? to je nejaky novy klon iphone po omnii ? http://instinctthephone.com/?dl=video/vs&a...RM_boxer_728x90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Me to tube8 nacita a pak se to cele sekne, ze s tim nehnu... Ten instinkt ale dle webu vitezi na plny care nad tim vychvalovanym "squastem" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Pěknej webík, maj to dost dobře zpracovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Davone ted jsem cetl recenzi na omnii, v casopise o telefonech a koukam na nedostatky, omnie opravdu nema wi-fi ??? to je nejaky preklep ne ? to by snad nikdo nekoupil bez wifiny ne ? btw ty vychvalovane funkce instinktu , no nevim nevim hlasove vytaceni - k cemu ,na byvalem founu jsem to mel a ani jednou nepouzil,kameru mam a muzu si vybrat z deseti ruznych typu takze trosku lzive, GPS nepotrebuju aby na me kafrala nejaka krava (coz o to nepotrebuji ji pri mych cestach na chajdu vubec ) , live TV - no je hezky mit zabudovany dvbt tuner ,ale jestli to opravdu funguje ukaze az cas, me zatim telka funguje spolehlive aspon pres wifinu, sice peknej web,ale trosku lziva reklama ,jde videt ze 10 milionu prodanych kusu iphone jim lezi hodne v zaludku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Tak to je na všech webech, který píšou o iPhonu, že to nic neumí, což je v sériovým stavu celkem pravda. Pak je tu druhá strana a to sice, že nadšenci si tam pár věcí nacpou a pár jich odblokujou, takže ve finále to aspoň ten základ nějak dává, což žádnej redaktor nikdy do recenze nezahrne. Celkově mi to připadá jako věčný téma win vs linux, což koneckonců s iP celkem souvisí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Omnia nema wifi, pokud zadna v dosahu neni.. At si mr. recenzman nafackuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Omnia ma wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 (editace) Psali to v casopise YOP o mobilech, taky jsem na to koukal jak vul ze je to nejaka kravina , ver dneska tisku SKAJA : quote - ve finale to aspon neco umi - na iphone je pres 2000 aplikaci oficialnich v appstore nechcu pocitat ty neoficialni,to se ani neda nechcu tu davat warez ,ale jestli se chces nekdy kouknout na aplikace pro iphone poslu ti odkazy , Editováno: 30. Prosinec 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 http://www.latrine.cz/jak-me-napalilo-htc-a-microsoft hezka recenze cloveka co si koupil WM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 http://www.latrine.cz/jak-me-napalilo-htc-a-microsoft Mno, celkem trefná pohádka...nějaký podobný pocity jsem měl při prvním kontaktu s WM...taky sem si myslel, že prstem tam člověk nemá šanci. Že to je chaotický, neohrabaný atd. Naštěstí sem si zvykl, zjistil, že se dá všechno v pohodě ovládat prstem, že celková struktura není až tak chaotická, jak by se zdálo. A dokonce mě začlo bavit psát SMSky, přecijenom když má člověk plnohodnotnou klávesku do ruky, je to lepší než cvakání kdesi na displeji nebo typický datlení na telefonu, kde na každým tlačítku jsou tři písmenka. Dneska dokonce pomalu začínám uvažovat o smyslnosti celýho TouchFlo3D, páč to je akorát stájliš, ale vlastní funkčnost má WM lepší a stejně tam člověk skončí, když potřebuje něco víc, než je to nic z té grafické nástavby od HTC. Jediný, co mě na dotykových mobilech sere je fakt, že to houby vydrží. Hlavně displej je choulostivej jako prase. V tomhle ohledu byla zlatá 6230ka, ta mohla padat klidně z betonovejch schodů a přežila všecko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Scajo a co máš ted za telefon? Já jsem zkoušel Samsung Omnii dotykovku a mě to prostě nesedlo.Nevím ale to samé to je s Nokii 5800. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 JJ opet jeden rizek, co se jeste hleda Moc velkem perfekcionista! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Teď mám od HTC Touch PRO - zjistil jsem, že místo plácnutí prstu někam do prostoru jde klikat krásně hranou nehtu a pak se člověk trefí klidně na plošku 1x1mm. Připadá mi to hodně o zvyku a hlavně o chtění si zvyknout - asi bych to přirovnal k XP vs Vista. Někdo prostě bude tvrdit, že Vista je chaotická, že stojí za prt a že prostě XP je nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 To tvrdím i já že XP jsou lepší na ovládání. Jinak výdrž baterie je celkově problém barevných displeju a já mám pořád v záloze Nokii tu dlouhou...no víte jakou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Já mám v autě BT HF, takže mi nevydrží absolutně žádnej telefon víc než tři dny. Ale nevidím to jako zásadní problém - každou lichou noc ho napíchnu na PC a je po starosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Me vydrzi OMNIA cca stejne jako N73... Romarioo - jj vime, mluvis o 5110 se symbianem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Nene! Mluvím o Nokii 6310.Ta mi vydržela i pět pracovních dní a to si nedělám prdel.Volám docela dost...mám měsíčně 800 minut a z toho 600 volných bezplatných minut a 150 sms. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 inu touch pro ma u me jen jedinou nevyhodu a to nevyklopitelny displej ale to brzy vyresi jeho druha inkarnace vse ostatni je proste bremeno wm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 (editace) http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/...ako-v-kine.html hezka blbost po kabliku ktery promita filmy v telce za 600, ted tohle nejlepsi je , kdyz napises na nejake forum nebo diskusi a je tam spousty hanitelu iphone , ze muzes sehnat iphone 3g za sest litru z holandska to mas pak plny meil tech radoby hanitelu ,,ja ho chcii,, Editováno: 21. Březen 2009, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 no aspon ze uz mu odemkli v SDK navigaci tak treba se do pul roku dockate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.