Publikováno Září 5, 200817 r Nevím jak je to u Vás ale tady v Prostějově se snaží převychovat české řidiče. Prosějov má cca 47 t. obyvatel ale ve městě v centru je zatím 11 pevných radarů a furt přibývají k tomu tu jsou 3 policejní civilní auta s radary a městská policie má laser. pomalu mám strach vyjet. Jedna rychlejší jízda a v půlce města jsem bez papírů. zatím jsou radary: Dolní - směr do města Vrahovická - směr z města Plumlovská - směr z města Vápenice 2 x směr k plumlovské 1 x k olomoucké Brněnská 1x směr do města Olomoucká 1x směr do města roh ulic brněnská - wolkerova wolkerova asi v 1/2ce směrem k brněnské Bedihoštská směr do města další věc je tak že jsou smyčkové - t.z. že antiradar na ně nereaguje jsou umístěny tak že do poslední chvíle jsou schovany za značkami Upraveno Září 10, 200816 r od Vaša
Září 5, 200817 r Autor orientační mapa většinou je to za semaforem - takže bud rychle nebo na červenou a už to blejská Upraveno Září 9, 200816 r od Vaša
Září 5, 200817 r Odporucam antiradar Valentine one - na policajtou , Rusicku laserou - na mestsku policiu, a poistit to kanalom 10 v CB vyslielani. No a na pevne - cierny spray. Upraveno Září 5, 200817 r od Mr.BuBaK
Září 5, 200817 r dej si kuklu na hlavu, to zákon nezakazuje. U nás už pár notorických rychlíku takhle jezdí
Září 5, 200817 r Vašo ještě připravují na Olomouclé vlevo za hospodou Chaloupka - je tam zatím sloupek a na Brněnské kousek od kruháče . Budou to stabilní s čočkou a bleskem
Září 6, 200816 r stát krvací, potřebuje peníze, takže je tahá z lidí kde se dá. V politice pěkný bordel a někdo ty jejich průsery platit musí. Takže my.
Září 6, 200816 r Autor nevím jak je to přesně, ale tyto radary provozuje město takže něco z toho podle mě má i město
Září 6, 200816 r já s tím souhlasím !!!!! jinak dnes si jedu v Brně po Vídeňské cca 8 km maximalkou 80 km/hod ( to je maximalka ) a furt me nekdo predjizdel, tak kde je chyba ??? proč si tam kurwa ti policajti nestoupnou a nekasírujou ...? no nic no :-)
Září 7, 200816 r jj to je ten jak jsem napsal na Vápenici (není to už vápenice) Tak to jsem přehlídl, jinak když o tom město začalo uvažovat bylo tam číslo cca 20 kousků, psali v radničních listech.
Září 7, 200816 r Tak na Vápenici jsou již 3, ten co tam býval + ten u Lázní a dnes jsem si všiml že jeden je ve směru na Olomouckou na kraji parku mezi zámkem a kinem
Září 8, 200816 r Vy se máte, já bych byl rád, kdyby k nám pár radarů dali. Tak bych nemusel mít strach o svoje potomstvo, když projíždí nějaký idiot, co si plete dálnici s obcí.
Září 9, 200816 r Časem u vás vypnou i poulišční osvětlení, protože budete všichni svítit po tolika rengenech. Upraveno Září 10, 200816 r od montas
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.