Vaša Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 (editace) Nevím jak je to u Vás ale tady v Prostějově se snaží převychovat české řidiče. Prosějov má cca 47 t. obyvatel ale ve městě v centru je zatím 11 pevných radarů a furt přibývají k tomu tu jsou 3 policejní civilní auta s radary a městská policie má laser. pomalu mám strach vyjet. Jedna rychlejší jízda a v půlce města jsem bez papírů. zatím jsou radary: Dolní - směr do města Vrahovická - směr z města Plumlovská - směr z města Vápenice 2 x směr k plumlovské 1 x k olomoucké Brněnská 1x směr do města Olomoucká 1x směr do města roh ulic brněnská - wolkerova wolkerova asi v 1/2ce směrem k brněnské Bedihoštská směr do města další věc je tak že jsou smyčkové - t.z. že antiradar na ně nereaguje jsou umístěny tak že do poslední chvíle jsou schovany za značkami Editováno: 10. Září 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Policejní stát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2008 (editace) orientační mapa většinou je to za semaforem - takže bud rychle nebo na červenou a už to blejská Editováno: 9. Září 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Díky za varování, bude se mi to (ale i ostatním) určitě hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Tak na Vás :kol-85: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 (editace) Odporucam antiradar Valentine one - na policajtou , Rusicku laserou - na mestsku policiu, a poistit to kanalom 10 v CB vyslielani. No a na pevne - cierny spray. Editováno: 5. Září 2008, autor: Mr.BuBaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 dej si kuklu na hlavu, to zákon nezakazuje. U nás už pár notorických rychlíku takhle jezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Já už do Prostějova radši nejezdím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Vašo ještě připravují na Olomouclé vlevo za hospodou Chaloupka - je tam zatím sloupek a na Brněnské kousek od kruháče . Budou to stabilní s čočkou a bleskem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 no hezké, tak doufám, že tam nebyly tak před 2-3 měsícema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 DAlší je u Lázní hned za zastávkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2008 jj to je ten jak jsem napsal na Vápenici (není to už vápenice) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 stát krvací, potřebuje peníze, takže je tahá z lidí kde se dá. V politice pěkný bordel a někdo ty jejich průsery platit musí. Takže my. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2008 nevím jak je to přesně, ale tyto radary provozuje město takže něco z toho podle mě má i město Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 já s tím souhlasím !!!!! jinak dnes si jedu v Brně po Vídeňské cca 8 km maximalkou 80 km/hod ( to je maximalka ) a furt me nekdo predjizdel, tak kde je chyba ??? proč si tam kurwa ti policajti nestoupnou a nekasírujou ...? no nic no :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 jj to je ten jak jsem napsal na Vápenici (není to už vápenice) Tak to jsem přehlídl, jinak když o tom město začalo uvažovat bylo tam číslo cca 20 kousků, psali v radničních listech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Tak na Vápenici jsou již 3, ten co tam býval + ten u Lázní a dnes jsem si všiml že jeden je ve směru na Olomouckou na kraji parku mezi zámkem a kinem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Vy se máte, já bych byl rád, kdyby k nám pár radarů dali. Tak bych nemusel mít strach o svoje potomstvo, když projíždí nějaký idiot, co si plete dálnici s obcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2008 tak dneska další dva jinak u mě před barákem se furt někdo prožene jak defekt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 jak je říká Trutnovu městu kruhových objezdů, tak Prostějov je město radarů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2008 projedeš město trochu svižněji a víc fotek jak z rengenu po těžké nehodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 (editace) Časem u vás vypnou i poulišční osvětlení, protože budete všichni svítit po tolika rengenech. Editováno: 10. Září 2008, autor: montas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 tak to si na cesty k tobě pořídim kuklu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2008 další jedenáctej příjezd od Bedihoště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.