Bburago Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Já to mám taky ukostřený uprostřed na tom torxu . Tak to bude asi špatný kousek . Budeš to muset jít reklamovat . Já ovládání na volantu nemám , takže neporadím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mgazda Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 tak jsem taky koupil ve stualarmu a namontoval. Mam stream, beha to dobre, nenacitaji se mi ale ID3 tagy ani nazvy souboru, pouze track a cas (jako CD). Funguji ID3 tagy nebo nazvy souboru na streamu? mozna to jen neumim zapnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 STREAM nepodporuje zobrazenie ID3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 STREAM nepodporuje zobrazenie ID3 Myslíš přes externí vstup?? Protože přímo z CD je zobrazuje v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 (editace) neviem, ja nemám priame CDs MP3, ale ani z CD meniča to nešlo, ani teraz keď mám I-Pod pripojený v zdierke CD meniča Neviem či je to tak isto aj pri STREAM s MP3 Editováno: 17. Listopad 2007, autor: 62454 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 A jde ten USB konektor pripojit k Audience? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 A jde ten USB konektor pripojit k Audience? Mělo by to prý jít připojit ke každému autoradiu Škoda, které mají Can Bus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 A jde ten USB konektor pripojit k Audience? Mělo by to prý jít připojit ke každému autoradiu Škoda, které mají Can Bus. Na can busu nezáleží, připojíš to ke každému autorádiu s ovládáním CD měniče. Id3 tagy to nikdy zobrazovat nebude. Chová se to jako originální CD měnič a ten je taky nezobrazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pucmeloun Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Já to dokážu sehnat za 2500,- v novější verzi i se čtečkou na SD karty,samo nový. Kdyby měl někdo zájem tak napiste... Nabidka je časově neomezena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanatix Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Pri naštartovaní motora alebo ak je to dlhší čas vypnuté mi to urobí takú vec, že skladba kde bolo skončené prehrávanie síce pokračuje ďalej, ale na displeji mi to ukazuje CDC03 TRACK 01 a po skončení skladby to skočí na CDC 01 TRACK 01. Ak však rádio medzitým vypnem a zapnem začne to zobrazovať správne. Robí to ešte niekomu alebo mám vadný kus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Pri naštartovaní motora alebo ak je to dlhší čas vypnuté mi to urobí takú vec, že skladba kde bolo skončené prehrávanie síce pokračuje ďalej, ale na displeji mi to ukazuje CDC03 TRACK 01 a po skončení skladby to skočí na CDC 01 TRACK 01. Ak však rádio medzitým vypnem a zapnem začne to zobrazovať správne. Robí to ešte niekomu alebo mám vadný kus? Já to mám bez problémů . Bude to asi vadný kus . Běž to reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treid Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Já to dokážu sehnat za 2500,- v novější verzi i se čtečkou na SD karty,samo nový. Kdyby měl někdo zájem tak napiste...Nabidka je časově neomezena. Cauky plati to jeste ? Mas nekde odkaz na ten produkt co nabizis ? Diky Treid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp3doauta Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 FM transmittery: www.mp3doauta.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 FM transmittery: www.mp3doauta.sk To co jsi sem dal , to vůbec nemá s tímto článkem nic společného . Kvalita toho transmitteru a dodělání USB je úplně jinde. Příště si nech tuto reklamu doma v šuplíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladz Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Frekvenční generátor pro testování reproduktorů, rozdělené na jednotlivé frekvence od 20 hz do 20 kHz v 11 souborech mp3, nebo jeden soubor mp3 vše v jednom. Nevím jestli se to bude někomu hodit, já jsem to použil k hledání drnčení v jedněch dveřích u O2, 40 Hz to jasně odhalilo. Uloženo na RAPIDSHARE: http://rapidshare.com/files/89581297/Gener...0_20kHz_mp3.zip Bez hesla. Velikost: 20,3 MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 jen si to chci potvrdit, tohle se musi pripojit k radiu s MP3 podporou ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdrahy Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Ne, já to mám připojené k Nexusu a ten MP3 nepodporuje - přesto to MP3 z USB flashky přehrává perfektně Tenhle USB vstup zároveň umí konvertovat data z USB a převádět je do normálního signálu se kterým si rádio poradí.. Kolega si dnes tuhle hračku pořídil taky a má s tím trochu problém. Zvuk je silně přebuzený, nedá se to poslouchat, takže to zkusí reklamovat. Zkoušeli jsme data z jeho USB flashe přehrát u mě a v pohodě, takže je to tím zařízením. Jsem zvědavý jestli zítra přinese jiný kus, až to vyzkoušíme. Jo a ještě jiná věc - ten kousek co dnes přivezl kolega už měl lepší konektor - dá se přímo zacvaknout do MOST konektoru a perfektně tam drží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Ne, já to mám připojené k Nexusu a ten MP3 nepodporuje - přesto to MP3 z USB flashky přehrává perfektně Tenhle USB vstup zároveň umí konvertovat data z USB a převádět je do normálního signálu se kterým si rádio poradí..Kolega si dnes tuhle hračku pořídil taky a má s tím trochu problém. Zvuk je silně přebuzený, nedá se to poslouchat, takže to zkusí reklamovat. Zkoušeli jsme data z jeho USB flashe přehrát u mě a v pohodě, takže je to tím zařízením. Jsem zvědavý jestli zítra přinese jiný kus, až to vyzkoušíme. Jo a ještě jiná věc - ten kousek co dnes přivezl kolega už měl lepší konektor - dá se přímo zacvaknout do MOST konektoru a perfektně tam drží Blbej dotaz co je MOST konektor ? To ze to konvertuje zni dobre. Je tu nekdo kdo to ma na Streamu co nepodporuje MP3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Blbej dotaz co je MOST konektor ? To ze to konvertuje zni dobre. Je tu nekdo kdo to ma na Streamu co nepodporuje MP3? Je úplně jedno jestli to máš u Nexuse nebo u Streamu , ale hlavní je že to funguje . A nemusíš mít vůbec ten novej stream s MP3 , to na to nemá žádný vliv jestli umí nebo neumí přehrávat MP3 formát . Funguje to na principu CD měniče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdrahy Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 MOST konektor je taková veliká zástrčka co se strká do Streamu, nebo Nexuse jakož i jiných origo rádií konvernu VW. Když používáš jiné (neorigo) rádio tak je tam konverze mezi most a iso konektory pro standartní rádia. No a tahle USB hračka ve verzi ketrou jsem minulý týden koupil já má klasický malý 12pinový konektor (vlastně má dva, ale zapojuje se jen jeden, což si kdokoli kromě mě přečte v návodu a nemusí to rozdělávat 2x) který se v podstatě provlékl prázdým průchodem v MOST konektoru a zapojil se do rádia. No a kolega už měl lepší verzi, kde je ten konektor větší a nádherně se zacvakne do MOSTu a i s ním se dá připojit nádherně do rádia.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Diky za prednasku lol Dej vedet jak dopadl kolega s vymenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 MOST konektor je taková veliká zástrčka co se strká do Streamu, nebo Nexuse jakož i jiných origo rádií konvernu VW. Když používáš jiné (neorigo) rádio tak je tam konverze mezi most a iso konektory pro standartní rádia. No a tahle USB hračka ve verzi ketrou jsem minulý týden koupil já má klasický malý 12pinový konektor (vlastně má dva, ale zapojuje se jen jeden, což si kdokoli kromě mě přečte v návodu a nemusí to rozdělávat 2x) který se v podstatě provlékl prázdým průchodem v MOST konektoru a zapojil se do rádia. No a kolega už měl lepší verzi, kde je ten konektor větší a nádherně se zacvakne do MOSTu a i s ním se dá připojit nádherně do rádia.. takto iso som to mal aj ja, krásne sa to zacvaklo do toho štvorcového konektora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Ne, já to mám připojené k Nexusu a ten MP3 nepodporuje - přesto to MP3 z USB flashky přehrává perfektně Tenhle USB vstup zároveň umí konvertovat data z USB a převádět je do normálního signálu se kterým si rádio poradí..Kolega si dnes tuhle hračku pořídil taky a má s tím trochu problém. Zvuk je silně přebuzený, nedá se to poslouchat, takže to zkusí reklamovat. Zkoušeli jsme data z jeho USB flashe přehrát u mě a v pohodě, takže je to tím zařízením. Jsem zvědavý jestli zítra přinese jiný kus, až to vyzkoušíme. Jo a ještě jiná věc - ten kousek co dnes přivezl kolega už měl lepší konektor - dá se přímo zacvaknout do MOST konektoru a perfektně tam drží jak dopadl kolega s reklamaci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veisen Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 podivejte se na ebay tam se ten XcarLink na prepocet i sovozem da sehnat do 1500 koupil jsem ho tam za 1467 kc a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUPKAR Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Islo by zapojit tento usb adapter aj k tomuto radiu vo VW ? http://fotoalbumy.azet.sk/nick-mito/rcd-300/?i9=9afcb8016168 Ak ano, tak co s tym menicom na cd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.