Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

dnes ráno -1°C, kdo bude spát taky pod širákem?

Tě vezmu pod postel když nebudeš moc vyvádět v noci !!!

Tak v mládí ses naučil a teď už víš že se litr ferneta nedá stáhnout naráz !!!

Upraveno od Hrábě Fernétti

naráz rozhodně ne, ale litr toho bylo. Od tý doby ani panák.

Tak to já ho pil hlavně před 5ti rokama - a stálo to za to !!!

:D

Daku: 16:20 na dálnici na tý Benzině?

Bobik: já chrápu pod širákem (skoro) ale jestli bude takováhle kosa tak potřebuju sehnat někoho kdo mi nechá ráno čuchnout startovacíma kabelama k baterce kol107

tak si vezmi kabely a ráno tě už někdo nastartujem :)

Kabely mam to je no-problem, jen doufám že se pak najde nekdo ochotnej :kol-135:

moje Zelená ti ráda poskytne životadárnou energii ;)

ACD: proč chodit k zelený, budem stát vedle sebe, tak ti helfnu ne ;)

bobik: jj, v 16:20 zatím platí! pokud budem mít zpoždění, zavolám!!! ale to se doufám nestane..

No sem rád že se hlásíte oba, aspon si budu moct vybrat :D

Dakie: zpoždění nebude, nikdo takovej tohohle jména s náma nejede :) a nezapomen si židličky, já mam jenom 2 tak aby ste se pak o tu jednu neprali kol1

Upraveno od Art Car Design

ty woe židličky :kuk: já je mám na Vyskři, tak to nestíhám :feve: asi si vezmu křeslo od compa :p

Ještě že myslim za tebe co? už vidim jak to dopadne, tobě sem je ted připoměl tak si je vemeš a já přilítnu domu a pulku věcí zapomenu i včetně těch židliček :D

Sejis: 11 Supů? Panejo, že by se ti konečně povedlo nějak poštouchnout členy a aktivně je zapojit do dění v S CLubu?

těžko říci,ale je už zdravé jádro s chutí něco dělat,ba co více i se sejít :):palec2:

stejně to vidím tak, že budem celou dobu sedět v hospodě, páč bude taková kosa, že venku nevydržíme! hlavně musím koupit baterky do foťáku! :feve:

asi tak, sedět budem imrvére v hospodě nebo v těch stanech, má tam topení, tak by to mělo bejt v pohodě :)

musíme zabrat nějaký dobrý fleky v hospůdce :) doufám že obsluha bude lepší než na jaře lol

Dakie: Technickej dotaz, jak to funguje v ty hospodě, vzhledem k tomu co máme nakoupeno k pití?

Daku. Letos na jaře byl dědek nejmilejší za ty roky lol

Nepočítej s tím, že s jeho vstřícností tam budeš pít svoji kořku :D

tak si to dětská užijte..já na vás budu myslet v teple kolbenky jak vám mrznou punďouři lol

židličku mám, Honza Becher už vyspává v autě a čeká se na společnost ostatních. Auto je jen tak lehce ošplouchnutý, prdím na nějaký záření. Cpo dál co bych měl mít s sebou a nemám?

teplý spodní prádlo, spacák, rukavice, kulich...

Rukavice mam vychytaný, jen si je musim dát nahřát, údajně by pak měly drže 24 hodin danou teplotu, tak sem zvědav :D

Jinak vypíšu propustku, utvořim Pracovní návodku a táhnu domu rychle opláchnout auto, naházim krámy do auta a frčim -_-

Upraveno od Art Car Design

tak na cca 16.00 jsem na otočku v Chabrech:)

Daku. Letos na jaře byl dědek nejmilejší za ty roky lol

Nepočítej s tím, že s jeho vstřícností tam budeš pít svoji kořku :D

no tak jemu za alkohol platit vážně nebudu :) co si přivezu, to si tam budu pít :p dám si u něho max. pivsonka..

Přeju Vám chlapci a děvčata, aby Vám vyšlo počasí a zadařil se sraz

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.