Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak já myslím, že se zbouráme tak jako tak. Jen kdyby se zapíjel prcek je to na dobrý účel. Když o tom tak přemejšlim, musí teď bejt spousta dětí s neotřesitelnou imunitou.

Vloženo
Nevím jak s Vámi, ale se mnou jede kromě Romči ještě Ruda Jelínek, Honza Becher a kamarádi Müller a Thurgau :D

Tví kamarádi mají zajímavá jména, určitě to budou interesantní formy života. Proto tedy věřím, že se velice brzy spřátelíme a prožijeme báječný večer plný zábavných historek. :D

Vloženo

v ppondělí budu muset zavolat panu správci...slibovl , že pošle mailem bližší info, ale zatím nic nedorazilo, tak snad se na mě nevykašlal

Vloženo
Rádi Tě uvidíme, je to sraz lidí všech ras, vyznání i věků :D

Myslim, ze se do skatulky rasa, vyznani, vek a dalsich nize zminenych vejdu :-)

Vloženo
Maca to dělá napínavější .. Dyť má objednanou chatku vedle mě :feve:

kiboB 2: íjumanzes idár es ino, ědohop v ej oT lol

bohužel je to pravda :feve:

peru do sebe prášky :help:

Vloženo
A orientace :smich:

To jako že bude lesbishow, jo :w00t1:

BTW, já se hlásím opět hrdě k Brnu, takže čekám nějaký ten čas, místo, datum, kdo, co, proč, s kým...no dyť to znáte :smich:

Vloženo

Tak to vypadá že s manželkou taky dorazím už v pátek, ale spinkat asi pojedeme domů a v sobotu dopolko až se vypinkáme zasejc dorazíme..... ;););)

Takže to bude bez alkoholu.... (aspon u mě....)

Vloženo
Tak to vypadá že s manželkou taky dorazím už v pátek, ale spinkat asi pojedeme domů a v sobotu dopolko až se vypinkáme zasejc dorazíme..... ;););)

Takže to bude bez alkoholu.... (aspon u mě....)

nevadí, tebe opijeme rohlíkem a manželku třeba vínem :smich:

btw: my s Vorlem nemáme stále ubytování, takže asi budeme spát v autě.. :feve:

Vloženo
já sem pro jistotu od dneška do čtvrtka práce neschopný takže budu FIT lol

Robino Ty musíš. Tiež zoberem zo sebou MUDr.Jelínka na pomoc proti prechladnutiu.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...