maca Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 v neděli jsem potkal Pticu s manželkou a říkal zatím v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Tak já myslím, že se zbouráme tak jako tak. Jen kdyby se zapíjel prcek je to na dobrý účel. Když o tom tak přemejšlim, musí teď bejt spousta dětí s neotřesitelnou imunitou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Já jsem momentálně nachcípanej jak svina,takže nevim zda vůbec dorazím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 maca, že by "rýmička" ? koukej se doležet!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Nevím jak s Vámi, ale se mnou jede kromě Romči ještě Ruda Jelínek, Honza Becher a kamarádi Müller a Thurgau Tví kamarádi mají zajímavá jména, určitě to budou interesantní formy života. Proto tedy věřím, že se velice brzy spřátelíme a prožijeme báječný večer plný zábavných historek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 já sem pro jistotu od dneška do čtvrtka práce neschopný takže budu FIT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Od soboty marodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Maca to dělá napínavější .. Dyť má objednanou chatku vedle mě kiboB 2: íjumanzes idár es ino, ědohop v ej oT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 D : r e p u s e j o t k e r a m @ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Musíme opatrně, ať nedostaneme BAŇu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Prijel bych, nekdy to musi byt poprve :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Prijel bych, nekdy to musi byt poprve :-) Rádi Tě uvidíme, je to sraz lidí všech ras, vyznání i věků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Rádi Tě uvidíme, je to sraz lidí všech ras, vyznání i věků Jj, taky to mám letos všude poprvní !!! Apropo Je čas naplánovat odlet z Brna na pátek - v kolik, kdo všechno a kde !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 v ppondělí budu muset zavolat panu správci...slibovl , že pošle mailem bližší info, ale zatím nic nedorazilo, tak snad se na mě nevykašlal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Rádi Tě uvidíme, je to sraz lidí všech ras, vyznání i věků A orientace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Rádi Tě uvidíme, je to sraz lidí všech ras, vyznání i věků Myslim, ze se do skatulky rasa, vyznani, vek a dalsich nize zminenych vejdu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Maca to dělá napínavější .. Dyť má objednanou chatku vedle mě kiboB 2: íjumanzes idár es ino, ědohop v ej oT bohužel je to pravda peru do sebe prášky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 A orientace To jako že bude lesbishow, jo BTW, já se hlásím opět hrdě k Brnu, takže čekám nějaký ten čas, místo, datum, kdo, co, proč, s kým...no dyť to znáte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Tak to vypadá že s manželkou taky dorazím už v pátek, ale spinkat asi pojedeme domů a v sobotu dopolko až se vypinkáme zasejc dorazíme..... ;) Takže to bude bez alkoholu.... (aspon u mě....) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 A orientace No teď se teda Mischo "odkopal" a Janinkou to nezachráníš ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Tak to vypadá že s manželkou taky dorazím už v pátek, ale spinkat asi pojedeme domů a v sobotu dopolko až se vypinkáme zasejc dorazíme..... Takže to bude bez alkoholu.... (aspon u mě....) nevadí, tebe opijeme rohlíkem a manželku třeba vínem btw: my s Vorlem nemáme stále ubytování, takže asi budeme spát v autě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooco69 Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 já sem pro jistotu od dneška do čtvrtka práce neschopný takže budu FIT Robino Ty musíš. Tiež zoberem zo sebou MUDr.Jelínka na pomoc proti prechladnutiu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Tak já mám chatku zamluvenou jen nevim kerou ale to je asi jedno snad tam nezmrzneme. Ráno to bude asi krušné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Moje topení lehce vystihuje přísloví: CHLAST - SLAST Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Doufám, že přivezeš z Moravy nějaký pořádný ředidlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky