trafika Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Mám octávii combi 1,9TDI 81kw najeto 270 000Km R.V.7/99 a mám takovýto problémek:včera zničeho nic auto stále topí i když je ovládač na modré barvě,auto stále topí naplno (nemám climatronic) nevíte prosím v čem je asi problém?Bude to drahá oprava? Dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Zřejmě to bude mechanická poruchu v táhlech, bude někde vyháknutý bovden. Rozeber to a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Ahoj, před měsícem se mi stalo přesně to samé ... vím čím to je koukni u spolujezdce k nohám, tam kde je výdech topení. Odkloň ten koberec a za ním je těleso topení. Vedou do něj bovdeny s láhlama. Asi budeš mít vypadlpo kladku co ovládá klapku směšovače teplého a studeného vzduchu. Toč kolečkem topení a uvidíš co se hýbe. Tu kladku vem a nastrč jí zpátky. Musíš při tom pootáčet kolečkem topení aby kladka přesně zapadla na klapku. Chce to trochu šikovnosti, dost blbejh přístup ale jde to. Já kvůli tomu rozebral celej středovej panel než jsem našel v čem je závada a pak zjistil že se dá odstranit bez jakékoli demontáže. Jo a pokud by ta kladba furt vypadávala dolů musíš ji nečím podepřít, třeba gumovým špalíkem. mě tam zatím drží. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 11. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2008 (editace) Jo dnes jsem na to přišel jak píšeš vypadlá kladka podložil jsem to pružinou,ale nevím jak dlouho to vydrží nevíte někdo jak ji tam jépe připevnit.zatím díky Editováno: 11. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smolicekpacholicek Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 Zdravím, mám octavii I - 1,6 a climatronic a stále topí (regulace nefunguje ) jde jen změna rychlosti otáček, a do jakého prostoru má foukat. dá se zjistit kde je chyba bez použití dia? předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsal Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 To smolicekpacholicek: jak si to vyresil podarilo se? tatikovi na superbu zacal climatronic stale chladit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123tom Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 Ahoj, před měsícem se mi stalo přesně to samé ... vím čím to je koukni u spolujezdce k nohám, tam kde je výdech topení. Odkloň ten koberec a za ním je těleso topení. Vedou do něj bovdeny s láhlama. Asi budeš mít vypadlpo kladku co ovládá klapku směšovače teplého a studeného vzduchu. Toč kolečkem topení a uvidíš co se hýbe. Tu kladku vem a nastrč jí zpátky. Musíš při tom pootáčet kolečkem topení aby kladka přesně zapadla na klapku. Chce to trochu šikovnosti, dost blbejh přístup ale jde to. Já kvůli tomu rozebral celej středovej panel než jsem našel v čem je závada a pak zjistil že se dá odstranit bez jakékoli demontáže. Jo a pokud by ta kladba furt vypadávala dolů musíš ji nečím podepřít, třeba gumovým špalíkem. mě tam zatím drží. Mám stejný problém nebyla by k tomu nejaka fotka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiger0020 Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 (editace) zdravim nechcem zakladat novu temu tak to napisem sem . V aute mam tento panel a ked pustim kurenie a dam na prvy stupen tak zacne trosku piskat akonahle prepnem na 2 ,3 a 4 stupen tak to prestane v com moze byt problem ? dakujem za rady . Editováno: 19. Listopad 2011, autor: Wojnar Opraveno vložení obrázku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 Ventilátor. Ložiska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiger0020 Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 (editace) da sa tento ventilator kurenia rozobrat ? Editováno: 20. Listopad 2011, autor: tiger0020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiger0020 Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 nikto nevie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzajz Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Ahoj přátelé. Tak mám stejný problém. Stále hřálo topení. Podařilo se mi tu ovládací kladku vrátit zpět ale nedrží tam. Podložil jsem vzduchové vývody aby nepružily a i kladku. Sice to funguje, ale moc se mi to nelíbí. Vyřešil někdo tenhle problém a jak? Dá se objednat nová?? Děkuju H Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 (editace) Ahoj, před měsícem se mi stalo přesně to samé ... vím čím to je koukni u spolujezdce k nohám, tam kde je výdech topení. Odkloň ten koberec a za ním je těleso topení. Vedou do něj bovdeny s láhlama. Asi budeš mít vypadlpo kladku co ovládá klapku směšovače teplého a studeného vzduchu. Toč kolečkem topení a uvidíš co se hýbe. Tu kladku vem a nastrč jí zpátky. Musíš při tom pootáčet kolečkem topení aby kladka přesně zapadla na klapku. Chce to trochu šikovnosti, dost blbejh přístup ale jde to. Já kvůli tomu rozebral celej středovej panel než jsem našel v čem je závada a pak zjistil že se dá odstranit bez jakékoli demontáže. Jo a pokud by ta kladba furt vypadávala dolů musíš ji nečím podepřít, třeba gumovým špalíkem. mě tam zatím drží. Tak jsem měl stejný problém a díky návodu jsem to vyřešil. Díky moc. Přiložil jsem foto jak jsem to zkusil vyřešit :-) Editováno: 21. Duben 2013, autor: Balrog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minca Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 (editace) diky, presne to bol ten problem @Balrog to riesenie skusim dik Edit: No problem, je ze hreje aj napriek tomu... nemohlo som to nejako prekrutit ? lebo ono to tam pasuje 2 polohach?! Edit 2: tak uz to mam, vo vnutri je pliesok, kt musi zapadnut do tej vlozky, inak to nefunguje: viac aj s obrazkom Editováno: 18. Srpen 2015, autor: minca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klucina Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 (editace) Zdravím všechny.. Mám asi stejný problém. Začalo mi topení topit a ne přestat. Na obrázku od Barloga je to to stříbrné táhlo, ano? Opravdu se nemusí nic demontovat a jen odhrnout ten koberec? Poněvadž by to bylo super.. :-) Editováno: 22. Březen 2016, autor: klucina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klucina Vloženo 25. Březen 2016 Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 Bylo by prosím možné sem dát foto který koberec oddělat a jestli se nemusí demontovat kastlik před spolujezdcem? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filasss33 Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 zdarec, také se mi stalo, že auto neustále topí bez ohledu na polohu ovladače. Dokonce jsem našel díky tomuto návodu příčinu, bylo opravdu vypadené to táhlo. Nasadil jsem ho zpět, ale topí to dál, co s tím dál? děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klucina Vloženo 17. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2020 Zdravím. Měl jsem opět vypadlou klapku směšování teplého/studeného vzduchu, opraveno, ale teď to zase netopí. Je možné abych tu klapku nějak špatně zasunul? A začaly se mi objevovat ve větracích otvorech kousky molitanu? A ještě jeden dotaz. Ten molitan je na všech klapkách? Opravdu by se musela vytáhnout celá klima z auta pro opravu? Octávka 1 81kw TDi 2000 Díky za odpovědi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobrik Vloženo 28. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2020 (editace) V 23. 6. 2017 na 19:08, filasss33 napsal: zdarec, také se mi stalo, že auto neustále topí bez ohledu na polohu ovladače. Dokonce jsem našel díky tomuto návodu příčinu, bylo opravdu vypadené to táhlo. Nasadil jsem ho zpět, ale topí to dál, co s tím dál? děkuji za odpověď Mám ten samý problém. Neví někdo co s tím dál? . . . Jinak molitan mi jde taky neustále z výdechů jako klucinovi. Jestli to ale spolu souvisí netuším. Editováno: 28. Listopad 2020, autor: Kobrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.