radekkk Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Ahoj chystám se že se odpoledne vrhnu na přestavbu na RS jen jsem se chtěl zeptat když tam budu dávat čirý blinkry ty maj jiný patice??kde je koupim??a mění se jen patice nebo i kabely??díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 (editace) Já bych řek že mají stejný patice jako předface i konektor pro připojení, jen světla mají jinej konektor ... Editováno: 10. Září 2008, autor: FilipV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 komektor je stejnej patice žárovky je jiná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Aha, tak to se omlouvám, já to koupil v celku tak sem to nezkoumal ... samotnou patici teda snad sehnat jedině ve škodovce nebo na vrakáči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 10. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2008 a kde se dá koupit ta patice??takže jí dam na stávající kabely?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 já kupoval směrovky a ty patici neměly,dal jsem tam předface a trochu jsem upiloval ty 3 zobáčky co to drží,jsou o trochu delší,malinko je zapiluješ a zkusíš jak sedí,jde to trochu ztouž ale dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 pokud si to pamatuju tak se pak žárovka opírá o ten rozptylnej plast a odrbává ze sebe oranžovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.