Publikováno Září 11, 200816 r Ahoj,Dejte mi radu jaké (myslím firmu) si mám koupit ložiska na přední nápravu.A také by se šikla rada jestli mě nečeká nějaké velké trápení s výměnou.Doufám že to zvládnu sám. (Octa 1.9TDI 66kw r.v.04) Moc díky
Září 11, 200816 r Ja som dnes tiez kupoval nove loziska na prednu napravu. Nema niekto navod, ako to vymenit. Mam 1,9 TDI r.v.99 110hp. Vdaka
Září 11, 200816 r Sundat třmen, desky, kotouč, srazit čep ramene, srazit čep řízení, vyndat šroub co svírá tlumič a vyndat hlavu kola ven. Náboj vybouchat, obvykle na něm zbyde vnitřní kroužek ten je potřeba stáhnout stahovákem a nebo pčelivě odbrousit flexou ( je blízko kroužek ABS tak pozor ) zbytek ložiska vybouchat z hlavy kola, vyčistit a namazat, nalisovat nové ložisko, zajistit ségrovkou a nalisovat náboj.
Září 12, 200816 r Ve velkejch servisech kde dělaj hodně aut maj přípravky že to mění aniž by sundavali hlavu kola z auta. Ta práce tak drahá nebude, spíš vydělaj na dílu ( ložisko ) který ti prodaj.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.