bernys Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Ahoj,Dejte mi radu jaké (myslím firmu) si mám koupit ložiska na přední nápravu.A také by se šikla rada jestli mě nečeká nějaké velké trápení s výměnou.Doufám že to zvládnu sám. (Octa 1.9TDI 66kw r.v.04) Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Když ložiska tak FAG. Napiš sebovi, ten ti pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos32 Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Ja som dnes tiez kupoval nove loziska na prednu napravu. Nema niekto navod, ako to vymenit. Mam 1,9 TDI r.v.99 110hp. Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Sundat třmen, desky, kotouč, srazit čep ramene, srazit čep řízení, vyndat šroub co svírá tlumič a vyndat hlavu kola ven. Náboj vybouchat, obvykle na něm zbyde vnitřní kroužek ten je potřeba stáhnout stahovákem a nebo pčelivě odbrousit flexou ( je blízko kroužek ABS tak pozor ) zbytek ložiska vybouchat z hlavy kola, vyčistit a namazat, nalisovat nové ložisko, zajistit ségrovkou a nalisovat náboj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 12. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Moc díky,ale jak koukám nebo čtu nadělím to někam do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Ve velkejch servisech kde dělaj hodně aut maj přípravky že to mění aniž by sundavali hlavu kola z auta. Ta práce tak drahá nebude, spíš vydělaj na dílu ( ložisko ) který ti prodaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.