Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdravim vas,chcem sa opytat ,v poslednej dobe ked odstavim auto do garaze ,tak mi nieco puka,praska,ako keby neake trubky ako keby sa roztahovalo nieco-neviete co to moze byt? dik./mam oct2 1,6/

Vloženo

žeby sa materiál /motor a súčiastky okolo/ počas jazdy nahriali na určitú teplotu a keď odstavíš auto tak dochádza ku ochladzovaniu vzhľadom na vonkajšiu teplotu.. a tak si materiál puká praská až más pocit že sa niečo taví.. :)

Vloženo
zdravim vas,chcem sa opytat ,v poslednej dobe ked odstavim auto do garaze ,tak mi nieco puka,praska,ako keby neake trubky ako keby sa roztahovalo nieco-neviete co to moze byt? dik./mam oct2 1,6/

To je v pohodě mám 1,9 TDI a taky když je motor rozpálenej a potom chladne tak to v něm praská.

Já mám jinej problém při studeném motoru mně něco hrozně praská v právé části motoru (před spolujezdcem) je to jako když nastartoval trabant. Při zahřátem motoru je to OK. Nevíte někdo co tam může klepat?? :feve:

Vloženo
Ale prd, to dělá normálně výfuk. Spalinama je ohřátý a jak chladne tak to praská.

Poznám jak chladne výfuk, ale to bublání je podtlak v nádrži. Vím to, neb když povolím víčko tak se naseje vzduch a zvuk přestane.

Pardon za OT.

Vloženo (editace)

Tohle praskání jsem u OII(jak u benzínu tak i nafty) nikdy neslyšel,ale můj táta má to samé u jeho Mazdy 6 2.0CD....ten když to chcípne,tak mu to od výfuku popraskává a celkem hodně........Tenkrát když to přivezl nový,tak večer jsme to byli projet a když jsme pak zaparkovali uz něj v garáži a chodily kolem toho tak to začlo popraskávat.......že jsem to nikdy u OII ani u předchozích mojich Passatů neslyšel jsem tátu tak vyplašil že s tim druhej den mazal do Mazda-servisu....no a tam se mu jen technik vysmál s tím že to je scela běžná věc(prý to dělá katík jak chladne)..........

Editováno: , autor: karlos3
Vloženo

Presne jak pise Karlos i mi kdysi na Peugeotu 205 GTi neco praskalo a po prozkoumani to byl katalyzator kdyz chladl. Pak jsem si toho uz ani nevsimal a autu to nijak neuskodilo po celou dobu meho provozu.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Caute,

aj mne nieco praska ale pri pridavani plynu :)

mam 1.9 TDI (2008)

Vzdy ked pridam plyn pocujem take (iiiieeeekkkkk) rovnako to je pocut aj ked uberiem plyn alebo vypnem motor. Npar. motor uz je vypnuty (tak asi 1s) a potom sa ozve iiiiieeekkk !! Intenzita zvuku sa trochu zosilni ak je motor zahriaty.

Neviete co to moze byt ? Mozno bude stacit natriet vazelinou nejake lanko ?

diki

majo

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...