Přejít na obsah

po odstaveni motora neco praska

tinima

Doporučené příspěvky

zdravim vas,chcem sa opytat ,v poslednej dobe ked odstavim auto do garaze ,tak mi nieco puka,praska,ako keby neake trubky ako keby sa roztahovalo nieco-neviete co to moze byt? dik./mam oct2 1,6/

To je v pohodě mám 1,9 TDI a taky když je motor rozpálenej a potom chladne tak to v něm praská.

Já mám jinej problém při studeném motoru mně něco hrozně praská v právé části motoru (před spolujezdcem) je to jako když nastartoval trabant. Při zahřátem motoru je to OK. Nevíte někdo co tam může klepat?? :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle praskání jsem u OII(jak u benzínu tak i nafty) nikdy neslyšel,ale můj táta má to samé u jeho Mazdy 6 2.0CD....ten když to chcípne,tak mu to od výfuku popraskává a celkem hodně........Tenkrát když to přivezl nový,tak večer jsme to byli projet a když jsme pak zaparkovali uz něj v garáži a chodily kolem toho tak to začlo popraskávat.......že jsem to nikdy u OII ani u předchozích mojich Passatů neslyšel jsem tátu tak vyplašil že s tim druhej den mazal do Mazda-servisu....no a tam se mu jen technik vysmál s tím že to je scela běžná věc(prý to dělá katík jak chladne)..........

Editováno: , autor: karlos3
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Caute,

aj mne nieco praska ale pri pridavani plynu :)

mam 1.9 TDI (2008)

Vzdy ked pridam plyn pocujem take (iiiieeeekkkkk) rovnako to je pocut aj ked uberiem plyn alebo vypnem motor. Npar. motor uz je vypnuty (tak asi 1s) a potom sa ozve iiiiieeekkk !! Intenzita zvuku sa trochu zosilni ak je motor zahriaty.

Neviete co to moze byt ? Mozno bude stacit natriet vazelinou nejake lanko ?

diki

majo

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...