tinima Vloženo 15. Září 2008 Vloženo 15. Září 2008 zdravim vas,chcem sa opytat ,v poslednej dobe ked odstavim auto do garaze ,tak mi nieco puka,praska,ako keby neake trubky ako keby sa roztahovalo nieco-neviete co to moze byt? dik./mam oct2 1,6/ Citovat
Tissot Vloženo 15. Září 2008 Vloženo 15. Září 2008 žeby sa materiál /motor a súčiastky okolo/ počas jazdy nahriali na určitú teplotu a keď odstavíš auto tak dochádza ku ochladzovaniu vzhľadom na vonkajšiu teplotu.. a tak si materiál puká praská až más pocit že sa niečo taví.. Citovat
Martingeff Vloženo 15. Září 2008 Vloženo 15. Září 2008 zdravim vas,chcem sa opytat ,v poslednej dobe ked odstavim auto do garaze ,tak mi nieco puka,praska,ako keby neake trubky ako keby sa roztahovalo nieco-neviete co to moze byt? dik./mam oct2 1,6/ To je v pohodě mám 1,9 TDI a taky když je motor rozpálenej a potom chladne tak to v něm praská. Já mám jinej problém při studeném motoru mně něco hrozně praská v právé části motoru (před spolujezdcem) je to jako když nastartoval trabant. Při zahřátem motoru je to OK. Nevíte někdo co tam může klepat?? Citovat
Lancelot Vloženo 17. Září 2008 Vloženo 17. Září 2008 A když je horko tak "bublá" nádrž, je v ní totiž podtlak. Jen nevím proč to dělá jen u OII. Citovat
mischicka Vloženo 19. Září 2008 Vloženo 19. Září 2008 Ale prd, to dělá normálně výfuk. Spalinama je ohřátý a jak chladne tak to praská. Citovat
tomson1 Vloženo 19. Září 2008 Vloženo 19. Září 2008 Ale prd, to dělá normálně výfuk. Spalinama je ohřátý a jak chladne tak to praská. Jednoznačně výfuk. Citovat
tinima Vloženo 20. Září 2008 Autor Vloženo 20. Září 2008 (editace) ok,vyriesene.dik Editováno: 20. Září 2008, autor: tinima Citovat
Lancelot Vloženo 20. Září 2008 Vloženo 20. Září 2008 Ale prd, to dělá normálně výfuk. Spalinama je ohřátý a jak chladne tak to praská. Poznám jak chladne výfuk, ale to bublání je podtlak v nádrži. Vím to, neb když povolím víčko tak se naseje vzduch a zvuk přestane. Pardon za OT. Citovat
karlos3 Vloženo 21. Září 2008 Vloženo 21. Září 2008 (editace) Tohle praskání jsem u OII(jak u benzínu tak i nafty) nikdy neslyšel,ale můj táta má to samé u jeho Mazdy 6 2.0CD....ten když to chcípne,tak mu to od výfuku popraskává a celkem hodně........Tenkrát když to přivezl nový,tak večer jsme to byli projet a když jsme pak zaparkovali uz něj v garáži a chodily kolem toho tak to začlo popraskávat.......že jsem to nikdy u OII ani u předchozích mojich Passatů neslyšel jsem tátu tak vyplašil že s tim druhej den mazal do Mazda-servisu....no a tam se mu jen technik vysmál s tím že to je scela běžná věc(prý to dělá katík jak chladne).......... Editováno: 21. Září 2008, autor: karlos3 Citovat
asua Vloženo 21. Září 2008 Vloženo 21. Září 2008 Presne jak pise Karlos i mi kdysi na Peugeotu 205 GTi neco praskalo a po prozkoumani to byl katalyzator kdyz chladl. Pak jsem si toho uz ani nevsimal a autu to nijak neuskodilo po celou dobu meho provozu. Citovat
ViktorMPI Vloženo 21. Září 2008 Vloženo 21. Září 2008 Je to úplně normální.. "popraskává" to mně i kamarádovi s 1.6 FSI i 2.0 TFSI. U 2.0 TDI jsem si toho myslím nevšiml. Citovat
sakal88 Vloženo 1. Říjen 2008 Vloženo 1. Říjen 2008 Caute, aj mne nieco praska ale pri pridavani plynu mam 1.9 TDI (2008) Vzdy ked pridam plyn pocujem take (iiiieeeekkkkk) rovnako to je pocut aj ked uberiem plyn alebo vypnem motor. Npar. motor uz je vypnuty (tak asi 1s) a potom sa ozve iiiiieeekkk !! Intenzita zvuku sa trochu zosilni ak je motor zahriaty. Neviete co to moze byt ? Mozno bude stacit natriet vazelinou nejake lanko ? diki majo Citovat
Jirik.DC Vloženo 1. Říjen 2008 Vloženo 1. Říjen 2008 nenapadá mně, jaké..když u plynu už o tohohle auta asi lanko nenajdeš Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.