Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

:help::help::help::help::aggressive::aggressive::aggressive::aggressive::aggressive::aggressive::aggressive:

Pardubice 603244665 ručičky no problém :palec2:

Rucicky opravuju v Roudnici nad Labem a okoli... ;-) Piste SZ...

• 2 týdny později...

:aggressive:zdravím všetkých čo majú padnuté budíky,tak už k vám patrím aj ja samozrejme mám octavku 2000 a spadli mi na nej budíky ,ked som našiel toto forum zistil som ,že takých ako ja je viac .Skúšal som to sám , ale bezvýsledne prosím majstrov zo slovenska najlepšie z kraja TN ohláste sa , nerád by som to posielal niekam pri Prahu :aggressive:

Upraveno od robi2103

Tak je tu nekdo z okolí Ustí nad Labem kdo dokáže přepájet ty ty padajici ručičky ???

zaujmalo bi ma ci mozem prehodit s klementa budiki. Moje su 1U2 919 034 G a mam moznost s klementa 1U0 920 921 G KDO . Predajca uvadza ze su aj pre ALH, AHF, ASV ASZ AGR,. Jedna sa o anglicke oct. Uz ma nebavi to preletuvavat a royoberat stale padaju. A tu mi to nema kto dat do kopi. A ako je to s pinmi ?

no ty mas neCan budiky 919, takze pokud tam budes chtit dat canove 920 tak asi toto

Bez Canu ti totiz nepofrci otackomer :)

Dotahnout Can vedeni do budiku - 2 kable - napichnes se pod steracema do konektoru - ted barvu nevim - je tam spojeni motor a ABS - to komunikuje po Canu. Pokud ABS nemas tak aspon doufej ze je aktivovanej v RJ motoru - myslim ze do zacatku roku 98 nebyl ale to ti nekdo potvrdi.

Dale nepojede kontrolka airbagu - takze si ji odkodujes a tim vyreseno. Dale uz jen krypto chyp 48 novej nebo ten co ti daj k budikum.

Nakodovat klicky, motorizaci atd, olej, km a mel bys jet

no ty mas neCan budiky 919, takze pokud tam budes chtit dat canove 920 tak asi toto

Bez Canu ti totiz nepofrci otackomer :)

Dotahnout Can vedeni do budiku - 2 kable - napichnes se pod steracema do konektoru - ted barvu nevim - je tam spojeni motor a ABS - to komunikuje po Canu. Pokud ABS nemas tak aspon doufej ze je aktivovanej v RJ motoru - myslim ze do zacatku roku 98 nebyl ale to ti nekdo potvrdi.

Dale nepojede kontrolka airbagu - takze si ji odkodujes a tim vyreseno. Dale uz jen krypto chyp 48 novej nebo ten co ti daj k budikum.

Nakodovat klicky, motorizaci atd, olej, km a mel bys jet

ide o OCT Slx takze plna okrem koze vybava. r.v 2OOO sept. Takze skoda to dokaze spojaznit? krypto chyp 48 to mi nic nehovori o co ide?

Skodovka asi tezko :)

Skodovka asi tezko :)

ok seru na to

opravim padajuce budiky okr.michalovce SR 0915325334

zaujmalo bi ma ci mozem prehodit s klementa budiki. Moje su 1U2 919 034 G a mam moznost s klementa 1U0 920 921 G KDO . Predajca uvadza ze su aj pre ALH, AHF, ASV ASZ AGR,. Jedna sa o anglicke oct. Uz ma nebavi to preletuvavat a royoberat stale padaju. A tu mi to nema kto dat do kopi. A ako je to s pinmi ?

zavolaj a ked si z bliska nemas problem opravim ,je to vyrobna chyba ,po vymene inych ti mozu aj tie padnut a budes na tym istym

opravim padajuce budiky okr.michalovce SR 0915325334 :palec2:

:) opravim padajuce budiky okr.michalovce SR 0915325334 :)
:aggressive:zdravím všetkých čo majú padnuté budíky,tak už k vám patrím aj ja samozrejme mám octavku 2000 a spadli mi na nej budíky ,ked som našiel toto forum zistil som ,že takých ako ja je viac .Skúšal som to sám , ale bezvýsledne prosím majstrov zo slovenska najlepšie z kraja TN ohláste sa , nerád by som to posielal niekam pri Prahu :aggressive:

ak si este nezohnal, tak na zlatovskej (TN) oproti vod-eku

Upraveno od durus

ok seru na to

Ale aj tak mi to neda. Spekulujem este stale najst neaku z vraku vytiahnut. Len neviem ako je to s PIN code na doskach.Ake su metody na vycitanie pinu.

opravim padajuce budiky okr.michalovce SR 0915325334 :palec2:

Zdravim pánové, byl by tady někdo z okolí Rakovníka kdo umí opravit ty budíky? Mě přijde, že mi to padá když to nastartuju studený, a několikrát mi to za jízdy spadne a zase naskočí a po chvíli je to dobrý a běží to.... tak nevim čim to můžu byt

ak si este nezohnal, tak na zlatovskej (TN) oproti vod-eku

dakujem za informaciu určite sa tam pojdem pozriet :palec2:

Domažlice-ferda mravenec prace vseho druhu 777932380 jinak opravy nejen koncernovych tacho

padaju ti budiky ? zavolaj 0915 325 334 okr.Michalovce

Jak je to s pinem dá se zjistit nebo budíky nějak odkodovat? a co to tak stojí?

Upraveno od Jarrku

sewas kamo ako sa mas? co stale riesis? ozvi sa niekedy na skype pokecame dikes ja som teraz menil drazkovy remen + napinak. slo to ok

• 3 měsíce později...

neviem ci je dobre druhe,lebo aj tie mozu odist,odomna chcely 80 eur. ale ja som po 4 dnoch na to prisiel sam a zatial to ide.

okr.michalovce SR 0915325334 :)

Zdravím, mám problem z palubovkov na octavii 2000 predfacelift dá sa to nejako preletovať čo je njčastejšia chyba ? dík

na tuhle reakci urcite zvedavy moc nejsi, ale stejne si ji neodpustim:

nejcastejsi chyba je, ze nectes, ptas se na veci co v tomhle foru uz jsou napsany, dokonce v tomhle tematu

nejcasteji to je studenak u stabilizatoru, nejlip vyndat, odsat stary cin a poradne priletovat na obou stranach desky

pin dokáže zjistit člověk kdo to umí.. Já, Vaša, Cosby, MartinRS atd..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.