Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobry den prosim Vas odeslo me centralni zamikani u felicie r.v. 95 a nevim kde je od centralu ridici jednotka prosim o radu kde to mam najit prosim o rady bud sem nebo na T.Bilek@email.cz predem Dekuji za pomoc

Řídící jednotka centráku je za budíkama palubovky po pravé straně, je to černá krabička o velikosti krabičky od cigaret. Tátovy teď taky zlobil centrál, nefungoval, nakonec to byl špatnej kontakt ve svorkovnici řidičovo dveří.

Pockej za budikama... co jsem tak poznal zatim tak za kastlikem spolujezdce :)

Možná se to bude lišit podle roku výroby, ale táta má rok 95 a ten jí mám za budíkama, napojoval jsem na ní dálkové ovládání a tak to vím. :)

Ja to mam vo felicii presne pod odkladacou schrankou oproti spolujazdcovi...a oplati sa este skontrolovat poistku...mala by byt nedaleko tej skatulky.

Tak to teda pak presunuli evidentne, OK :)

Na svojí felině 1997 jsem za kastlíkem spolujezdce měl jednotku dálkového ovládání a anténku.

Tak řídící jednotka od centrálu bívá většinou za budíkama obrázek je v příloze. Jinak v kastlíku u spolujezdce bívá většinou řídící jednotka od dálkového ovládání, taky sem ji někde viděl i v místě poradie no prostě záleží jak se s tím kdo dělá.

post-2352-1222419302_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.