Publikováno Září 17, 200816 r Dobry den prosim Vas odeslo me centralni zamikani u felicie r.v. 95 a nevim kde je od centralu ridici jednotka prosim o radu kde to mam najit prosim o rady bud sem nebo na T.Bilek@email.cz predem Dekuji za pomoc
Září 17, 200816 r Řídící jednotka centráku je za budíkama palubovky po pravé straně, je to černá krabička o velikosti krabičky od cigaret. Tátovy teď taky zlobil centrál, nefungoval, nakonec to byl špatnej kontakt ve svorkovnici řidičovo dveří.
Září 18, 200816 r Možná se to bude lišit podle roku výroby, ale táta má rok 95 a ten jí mám za budíkama, napojoval jsem na ní dálkové ovládání a tak to vím.
Září 18, 200816 r Ja to mam vo felicii presne pod odkladacou schrankou oproti spolujazdcovi...a oplati sa este skontrolovat poistku...mala by byt nedaleko tej skatulky.
Září 18, 200816 r Na svojí felině 1997 jsem za kastlíkem spolujezdce měl jednotku dálkového ovládání a anténku.
Září 26, 200816 r Tak řídící jednotka od centrálu bívá většinou za budíkama obrázek je v příloze. Jinak v kastlíku u spolujezdce bívá většinou řídící jednotka od dálkového ovládání, taky sem ji někde viděl i v místě poradie no prostě záleží jak se s tím kdo dělá.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.