tonka Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Zdravím všechny, nemáte někdo zkušenosti popř. návod jak vyměnit plynovou vzpěru 5 dveří. Jaké nářádí je zapotřebí atd. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Vycvakneš takový plíšky co to zajištujou a pak je jen vyndáš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 placatej šroubovák a ruka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonka Vloženo 19. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2008 O.k. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonka Vloženo 19. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Jedná se o Fabii, je to u škodovek stejné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Asi jo.. Vem šroubovák a di na věc ! Až otevřeš kufr tak uvidíš co máš vyloupnout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bv12 Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 (editace) Vdaka Editováno: 19. Září 2008, autor: bv12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonka Vloženo 20. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Výměna trvá opravdu tak 15 min. obě, cena 199,-/ks Auto Kelly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 15 minut? :o Nacvaknutí novejch trvá 10 vteřin. Mě trvala výměna na 3 autech 5 minut. 15 minut trvalo zkrácení plynovejch zpěr z OII aby šli do Oplu Astra. A to sem je musel zaříznout a udělat závit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonka Vloženo 20. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2008 dělal jsem to poprvé a proto mi to trvalo déle, ale myslím si, že je úplně jedno jak dlouho to komu trvá, hlavně že ten kdo bude stejně jako já pátrat jak na to, se to tady dozví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Hlavně bacha ať ti po vytáhnutí těch vzpěr nespadne kufr na hlavu vždyť to musí vyměnit kde jaký amatér aniž by hledal jak na to a v každém voze to je stejný, já jsem ani jinej způsob neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wildfire Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 Zdravím. Mám dotaz a nebudu kvůli němu zakládat nový téma. Jsou u všech třech typů karoserie stejný vzpěry 5. dveří? Mám sedana a zajímá mě, jestli tam můžu koupit ty co jsou určený na combi nebo hatchback? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 ne, sedan má jinak těžké "dveře" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wildfire Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 no podle mě by je měl mít lehčí, protože se tam nezvedá sklo ne?...mě jde hlavně o to, jestli ty vzpěry budou pasovat rozměrama...a protože chcu navic zkusit to otevirani kufru odskokem pres pruziny,jak uz se tady nekde resilo,tak by se mi aji hodilo vic kdyby ty vzpery mely vetsi silu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Červen 2011 Sdílet Vloženo 18. Červen 2011 rozměrově netuším, ale dávat tam podstatně silnější je blbost - bude se to špatně zavírat a časem se to z těch dveří vyrve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Rad by som sa este spytal ake mate skusenosti s vyrobcami bo na jednom aute to menili niekde v servise a dali tam asi nejake lacne a maju cca rok a vrzga to jak stare dvere v lete uplne hroza to nehovorim o tom ze to dost casto premazavam. Dakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knightey- Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Kde je kupujete na Fabii ci Octavii? Tam jsou nejak stejne ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Koupíš je všude možně, v mototechně, na kelyně je mají, já to kupoval nedávno normálka u nás v krámu AUTO-MOTO, dal jsem za oba asi 440,- vyměněno za 5 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Mikšaník Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 Já je dneska měnil rychlovka ani ne 5minut ale asi jsem koupil nějaké hujdy jelikož mi to nějak nedobrzduje ke konci :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 ke konci při otevírání? Asi jsou moc silný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Mikšaník Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 No asi Jo ale ještě říkám te babě je to na kombika Jo? On Jo 400 v hajzlu ještě mě napadlo jestli se nedají nějak zestelovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 No a co dát tam tu novou jen jednu a druhou si schovat na později?Nebudeš první ani poslední,kdo by vyměnil jen jednu,třeba když mu teče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Mikšaník Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 No ty staré to dělají taky proto jsem to dneska vyměnil za nové a dela to stejně ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 Jiní je mění spíše tehdy,když jim už nechtějí ty dveře udržet,nebo když musejí ty dveře rukou zvednout až nahoru,aby ty dveře otevřeli.Ty tenhle problém nemáš.Tobě stačí,když ty dveře před úplným otevřením rukou přibrzdíš.Co by jiní za takové vzpěry dali.Které vzpěry jsou ty správné,které mají ten správný tlak,to těžko zjistíš jinak,než na tom autě.Rukou ji nezmáčkneš.Asi jsi si při té montáži vyzkoušel,jak jsou ve skutečnosti ty páté dveře těžké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Na škoda-díly u plynových vzpěr píšou: Pouze originální vzpěry jsou vybaveny systémem pro plynulé dobrždění pátých dveří v horní pozici při otevírání! Takže asi jedině originál, taky mě to za chvilku čeká jedna už teče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.