Dakie Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 mimochodem nevolal, až tam povezu ty věci, tak se rovnou zeptám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Tak se bohužel schuze nemohu zučastnit bohužel jsem do desiti v práci ...doufam že mě pak budete informovat co se tam řešilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Budeme,neboj. Ještě desátým EDT NEWS, který máte ve svých mailech. Zapomněl jsem tam napsat, že článek o hybridních Hondách je od foromena. To jen tak pro pořádek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 mole.first: ještě mi nic nepřišlo, tak to nějak popožeň ať mam v práci co číst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 mole.first: ještě mi nic nepřišlo, tak to nějak popožeň ať mam v práci co číst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Máro, tak se podívej přímo na stránky EDT News - dostaneš se tam odkazem přes naše webowky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 nebo přes můj podpis. to platí pro všechny - pokud vám číslo nepřišlo, nebo si někdo z nových členů bude chtít přečíst starší číslo, tak je na stránkách EDT NEWS kompletní archiv čísel. minimálně rozhovory v každým čísle jsou zajímavý, můžete tam poznat starší (služebně) členy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 číslo přišlo, ale s nějakou chybou a nešlo otevřít, proto jsem využil Moleho podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Neděle mi vyhovuje. Mám pro vás nového člena jestli vás to potěší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 nějak dlouho tu bylo mrtvo.....Dakie, což takhle ve čtvrtek zas oběd? že bych ti zaplatit příspěvky a ty mě předal tu mou první cenu od EDT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Tome, pošli mi prosím email s podrobnostma o tom novým členovy Sinius: jak jsi bez ní mohl tak dlouho žít? a všem ostatním: doufám, že vymejšlíte, kde se slezeme na Silvestra,protože všechny možnosti,který jsem měl, padly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Mole: pouze s těškým srdcem jsem koukal každý den na prázdné místo ve své vytrýně, kterou jsem si po tomto velkolepém úspěchu pořídil. Každá noc byla strašná, mé podmědomí mi stále opakovalo : "Kdepak je tvá cena, Chová se k ní Petr slušně? " Avšak já nepřestávám veřit a Petr mou víru podporuje, protože mi neustále připomíná, že ji pro mě má...Takže doufám, že z ní otře prach a ve čtvrtek si ji postavíme u oběda na stůl v Bondy Centru jako dekoraci a symbol síly a dokonalosti !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Mám to poslat normálně na klubovej mejl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 bumbrlik: jasňačka sinius: no prosím ho, ten si umí vážit ocenění snad ti ji dakie ze závisti nerozšlapal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Sinius: bohužel sem nemocnej, půjde do práce až v pondělí.. tak co v pondělí odpolko někde srázek? bumbrlik: bráchu? dneska sem ho viděl na Benzínce, jestli má stříbrny Saxo a vzadu nějakej brutus nárazák z lamina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Dakie: to je on, doufám že budeš pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 jasný, proč ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Dakie:Bezva probere se to na schuzi. Hlavně se uzdrav co nejdříve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Do příštího úterý musí být fit - je očekáván !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Hrabě: Dakie jede na Moravu??? bumbrlik: tak už zbývá jen Lucky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 To né. To jenom někteří zase jedeme a jdeme na exkurzy do škodovky. Dlouho jsem tam u vás nebyl http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...st&p=943834 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Dakie: o.k...jsem pro. v uterý s váma nejedu, jednak jsem do večera ve škole a pak sem se ani nehlasil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Do příštího úterý musí být fit - je očekáván !!! v pondělí jdu do práce takže v úterý určitě dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 To taky doufám !!! Někomu taky musím zaplatit "vlezný" - teda klubovný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 klubovný, to zní hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.