mole.first Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 ACD: Buď rád, to je ten nejodpovědnější úkol, budou za to extra body Ale radši ho objednej u dvou nezávislejch dodavatelů. Jo a ať to není moc drahý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 (editace) Jasný, když bude krásně tak si ani nikdo nevzpomene že sem to zařizoval já a když bude lejt jak z konve tak mě tam všichni ukamenujou,... mno co se dá dělat, budu se snažit, ale nestačí jenom 1/2 bodu, to je málo, chci 0,99 bodu P.S. zapoměl si zmínit soutěž pro notory Editováno: 29. leden 2009, autor: Art Car Design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 asi se letos nezúčastním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 asi se letos nezúčastním Hlavně nestraš to snad zvůádneš ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Dakie: co to zase vymejšlíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 nechci nechat Péťu samotnou a pro ní by to byla velká zátěž.. takže se mnou spíš nepočítejte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 to je hovadina. není na smrt nemocná,ale těhotná. čerstvý vzduch ji jedině prospěje,tak se přestaň vymlouvat. nikdo vás nenutí, abyste tam byli do rána, ale ukázat byste se tam měli. jinak to můžeme celý zabalit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Dakie: Hrozně rád bych Vás tam oba viděl, aspon na chvili ACD: Hele komunisti vždycky poroučeli větru dešti, tak zkus zajít do kanceláře KSČM v Turnově (pochybuju, že by tam nebyla) Mole: Není to místo v té vesničce jak jsme se spolu bavili kdysi dávno přes SZ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mole: posílal jsem ti na mail info pro členy, ohledně Kobry 11 co dělá pěknej rozruch v Lbc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Sinius: to mě baví, jak všichni hádáte a střílíte vedle Dočkej času, za nějakou dobu se to dozvíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) Mole: to all: ja vim, kde to je....Mole nás všechny vezme na bárbékjůů párty k sobě na Ukrajinu Editováno: 30. leden 2009, autor: Sinius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Sinius: Heč, a já to vim kde to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 ACD: ty jsi ale elitář víš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Sinius: já? vubec, to bych si nedovolil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 ACD to ví, protože tam musí zařídit počasí. Sinius: co dostanu za to, když ti to pošeptám do SZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Já bych mu nic nešeptal, by to pak prodával určitě dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 ano máš pravdu, není na smrt nemocná, ale stejně.. je jí teď dost špatně a co já vím co bude za 4 měsíce.. prostě zatím spíš ne. a nevím proč by to beze mě nemělo cenu.. však vy si poradíte, zvládnete to líp než já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Máro, super podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) Dakie: Dík, víš jak sem se u toho zapotil než sem to vymyslel? Ale ještě to musim trochu vylepšit Editováno: 30. leden 2009, autor: Art Car Design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 tady je mrtvo, to je děs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 kuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 No jo, přestaňte se všichni flákat a koukejte sem hodit pár řádků! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 chtělo by to tu nějak rozjet ne se podívejte na brněnskou knajpu, tam to žije jak je na UA mole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Jenže to by sem musel někdo chodit... Zima, hnusně, jsem tu sám. Docela pohoda Co v MB? Už to máte zkulturněný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 momentálně jsme u babičky a u Péti rodičů.. rvou do mě pořád samý jídlo takže pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 chtělo by to tu nějak rozjet ne se podívejte na brněnskou knajpu, tam to žije jak je na UA mole? Jj. Nějak se nám to tam pěkně rozhoupalo Ale žádnej med stíhat číst a odepisovat v knajpě i v Hospodě . Další bych nestíhal už vůbec. Jsem zvědav jak dopadne Badyho záměr udělat něco podobnýho i na Moravě !!! http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t&p=1014127 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.