Dakie Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 nj, ale tos nenapsal, žes vyndal EGR předtím si ho měl jen staženej ne? pak mě musíš svézt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 (editace) taky se hlásím na svezení...docela mě zajímá jak ti to poletí máro... EDIT: opět citace příspěvku nad sebou - dávej si na to pozor Editováno: 16. Únor 2009, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 (editace) ART:Tak jasan brzi se tam stavím. Editováno: 18. Únor 2009, autor: bumbrlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Tak co je tady je tu nějak mrtvo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Se divíš když je středa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Aha už je mi to jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Jó já to neřek Je to ještě daleko a kdoví co bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Já nevím jak u vás, ale u mě teda rozhodně nic. Leda že bych se přitulil ke kolegovi musím počkat do soboty... Jinak vůbec je to tady nějaký chcíplý, chtělo by to vymyslet nějaký záživný téma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 U mě teda momentálně taky nic ale tentokrát to vůbec nevadí a pátek je za chvílu. Ještě si zítra domluvit v hokně nějakou tu službu co končí brzo a je to v poho Tak kdo pojedete do Beskyd ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Teda na expedici Ydykseb bych vyrazil hned, klidně i na akci Apalucha, ale bohužel to není realizovatelné.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 To by teda muselo být téma aby to zaujalo více lidí. Neva i ve třech se dá pokecat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 (editace) AdamCZ, Krteček, Hrabě Fernetti, Sinius - mám pro Vás klubové kartičky EDIT: spletl jsem se, J&V už je mají Editováno: 23. Únor 2009, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Pokud se podaří a zadaří tak si přijedu dřív než až na sraz v květnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Tak se ukaž já jsem tu furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 (editace) já jsem tady taky furt tak koukej dohrkat a vem i pentadia zajdem na kafčo a pokecáme... Editováno: 24. Únor 2009, autor: Lucky-WRC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Ještě abyste nebyli v Turnově pořád, že !!! Ale třeba se nám zadaří dřív než na nějakým srazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 JJ to by nebylo špatný, něco se vymyslí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 (editace) to budem muset tome...zajdem někdy na pivko a nebo dáme zas nějakej filmovej večer s kuželkama a musime něco vykoumat...já už něco v hlavě mám jen by jsme to musely doladit... Editováno: 25. Únor 2009, autor: Lucky-WRC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Stčí to probrat a jistě se dohodnem. Dneská možná budem kalit s jouem ale to ještě není jistý kvuli jeho vytíženosti. Dělej dokud jsem doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 bumbrlik: ty někam odjíždíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Mole: né ale zatím nejsme v práci, brzy možná dopadnou přesčasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Tak kdo z Vás přijedete na weekend na Moravu do Beskyd ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 (editace) ted jsem si to pročet a zní to jako luxusní akcička ale bohužel ještě nemám rozpis jak budu dělat v červnu...ale mám fakt brouka v hlavě...jel by jste ještě někdo že by jsme se popřípadě nějak zmáčkly třeba do jednoho povozu?je to přece jenom kousek a kdyby jsme každej jeli svím povozem tak by jsme se asi pěkně prohly... Editováno: 26. Únor 2009, autor: Lucky-WRC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 323 Km - to je pomalu to stejný co namotám já při cestě do Turnova tak doufám že se EDT domluví a pošle posli na srovnávací sací weekend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Třeba se dohodneme ale je to ještě daleko, kdo ví co bude. Přece EDT nesmí zklamat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.