Hrábě Fernétti Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 (editace) Třeba se dohodneme ale je to ještě daleko, kdo ví co bude.Přece EDT nesmí zklamat. Daleko to sice ještě je ale už né tolik !!! - 3x dostaneš weeplatu v hokně a je začátek června Zklamat nesmí a já to sám nevytrhnu !!! Editováno: 27. Únor 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Hrábě: jak sem už někde psal, já tam přijedu na 99% ale doufám že pojede ještě někdo další, a doufám že i svejma autama, přeci jenom by to nevypadalo pěkně kdyby sme se tam přihrkali jednim vozítkem na naše akce přeci taky jezdí každej svým a ne hromadně autobusem, tak se nad tim zamysleme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Sorry,ale někdo na to hold nemá aby jezdil takové dálky sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 já to radši dál pitvat nebudu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Já klidně pojedu ale prostě né sám. Stejně kdo ví co bude. Dej vědět že seš doma bych se stavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Tak si vem nějakou kamarádku sebou ať teda nejedeš sám !!! To neví nikdo co bude až bude sraz a neříkej že ten weelet jednou za rok nepřežiješ když většina všech tuning srazů je v Čechách což máš kousek !!! A přes Brno je to délší ale pokud se chceš stavit tak není problémek se domluvit i s dalšíma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 To by mě ta moje zabila Bohužel jsem ted dost vydaný, všechny prachy jsem vrazil do bytu. Bude to chvíli trvat než se dostanu do plusu, snad brzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Tak jeď společně s Luckym Chlapci, musíte reprezentovat když já nemůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 taky bych to asi tak viděl jířo snad se s tomem nějak dohodneme...co jsem zatim vysondoval tak bych asi měl mít ten víkend volno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Tak to jste 4.v jednom autě Kdo dál !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 To by nebyl problém, ale sorry ale nějak mi vypadl ten termín???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 mno výborně tak pojedem aspon 2ma vozítkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 To by nebyl problém, ale sorry ale nějak mi vypadl ten termín???? To si děláš srandu, žejo !!! Copak to asi mám v podpisu ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Hrábě: to víš, nechoděj do práce tak pořád chlastaj a takhle to pak dopadá, nedokážou přečíst ani jeden datum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 A to jsem to dával ještě tak velkým písmem který stejně někteří nevidí Taky by bylo potřeba se nahlásit Badymu ať ví pro kolik lidí má zamluvit místo !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Dneska uzavírám ten dotazník. Sešlo se mi 17 odpovědí, což je míň než bych chtěl ale víc než bych čekal. Takže díky všem, kteří jste ho vyplnili, dost nám to pomůže se zlepšit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Art: jáák nechoděj,ted máme práce nad hlavu ale zadarmo, pač přesčasy neplatěj. Sorry ,ale to je před výplatou a bohužel nad mé síly, snažil jsem si někde najít ještě bokovku ale nic tu není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 bumbrlik: ty woe, co by ti na bokovku řekla Miluška? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Kdo ví ,třeba by to zkousla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Jé, tak to budu muset prosadit doma. A budu říkat: "Bumbrlik má taky bokovku, jdi se zeptat Milušky..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 bumbrlik: tak to zkus a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ACD: Tak jak to vypadá s webem? bumbrlik: nějak dlouho mlčíš, zkoušel jsi snad doma prosadit bokovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 No jestli má zrušenou zubní kartu, tak už toho moc nenamluví - a hóóódně dlouho !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ACD: Tak jak to vypadá s webem? Mára je na plese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Dakie: tak to zítra bude jak prase... HF: btw. tady se pozná, kdo nemá v sobotu večer co dělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.