Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 No já mám vyjímečně volno a taky to stojí za to - už tady brouzdám od 14.hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 já s přestávkama asi od 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Je to vidět na dnešní vítězné Trojici !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ste mě předeběhli, já nechodil do tří hospod, ale jen do jedný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 CO??? Jak můžete vyprodukovat 100 příspěvků??? Ty kuávo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 tak nějak nejvíc v hospodě a něco málo v tématu "trapas" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ste mě předeběhli, já nechodil do tří hospod, ale jen do jedný To ta u Supů tomu taky pomohla !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 co Janinka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jede v květnu na Šumavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 hmmm, to je mimo Beskydy ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jj. Ale květen je plnej a všude být nemusím !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 to máš recht, co víkend to akce navíc ta Šumava je v termínu Chaber ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak to nevím. Možný to je ale podle Tohoto je v tom datu akorát Tuning Weekend v Přerově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 však to máš v podpisu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak k tomu je ještě první weekend Vysoký Mýto a poslední Olomouc ale to už nehrozí !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 tak to mě hrozí maximálně Chabry a Turnov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Doksy letos neé ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ty sou kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 22.-24.5.2009 Hned po SkodaHome právě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 kua tak to vůbec nevim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Já jsem to zjistil taky nedávno jak jsem se koukal po tom co se tam dělo loni a po fotkách !!! Třeba Tahle je celkem zajímavá !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 kua, ten květen je hoooodně nabitej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 A jak Co říkáš na to foto ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 tak to už sou 3 akce, který stojí za to! foto good, ale ty lidi nepoznávám, asi někdo cizí ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak ještě dva kousky a jsi taky dneska na Kile !!! A teď už jenom jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.