Publikováno Září 21, 200817 r nevite někdo jaky je rozdil mezi plastovymi podběhy original a těmi levnymi?jestli pasují atd.
Září 21, 200817 r Pasuji jakz-takz - ale 100% to neni, material je jinej - mekci, slabsi a lacinejsi plast s horsi povrchovou upravou - proste pokud mas svy auto rad, radsi si priplat, at nejsi zklamanej, pokud ti jde ryze o praktickou stranku veci, klidne je kup.
Září 22, 200817 r nevite někdo jaky je rozdil mezi plastovymi podběhy original a těmi levnymi?jestli pasují atd. mám ve předu neoriginál a pasují přesně.
Září 22, 200817 r Dával jsem na jedno auto repliku podběhů a nepasovaly nic moc. Teď jsem dával kryt pod motor repliku (majitel auta si dodal) a tím jsem s těmito výrobky skončil. Hnus. Vůbec to nepasuje. Navíc není kryt pevný, prověsil se a auto ním chytá o nerovnosti na silnici. No myslím si, že dlouho kryt nevydrží. Určitě bych raději tyto díly koupil origo, případně je sehnal na vrakovišti. je toho celkem dost.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.