Oks Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 nevite někdo jaky je rozdil mezi plastovymi podběhy original a těmi levnymi?jestli pasují atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Pasuji jakz-takz - ale 100% to neni, material je jinej - mekci, slabsi a lacinejsi plast s horsi povrchovou upravou - proste pokud mas svy auto rad, radsi si priplat, at nejsi zklamanej, pokud ti jde ryze o praktickou stranku veci, klidne je kup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 nevite někdo jaky je rozdil mezi plastovymi podběhy original a těmi levnymi?jestli pasují atd. mám ve předu neoriginál a pasují přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Dával jsem na jedno auto repliku podběhů a nepasovaly nic moc. Teď jsem dával kryt pod motor repliku (majitel auta si dodal) a tím jsem s těmito výrobky skončil. Hnus. Vůbec to nepasuje. Navíc není kryt pevný, prověsil se a auto ním chytá o nerovnosti na silnici. No myslím si, že dlouho kryt nevydrží. Určitě bych raději tyto díly koupil origo, případně je sehnal na vrakovišti. je toho celkem dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.