Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Takze kluci zde je mapa,myslim ze plne dostacujici aby ste jeli dobre lol

Mapa

U Lidlu budu cekat v 10h...!!!!

Dnes sem byl na Urade mame povolene spolecne foceni na namesti a pro kazdeho mam suvenyr od mesta :palec2:;):)kol5kol5

Z foceni pojedeme rovnou spolecne na Sec kde se ubytujeme :palec2::palec2::palec2:

Vloženo

zdravím všechny,dorazil sem domů okolo pátý hodiny a v pořádku.Musím poděkovat Petříkovcům za zorganizování a babičku chvalte všude za vdolky a kávičku. :D to bylo neplánovaný a fakt super.mějte se a užívejte těch našich mazlíků.

čauky čau Peny

Vloženo (editace)

Ahoj kluci,

super sraz, Petřiku diky za organizaci a vyjizdky. Rád jsem vás všechny poznal ;) . Uteklo to ale strašně rychle :feve: .

post-18329-1222621860_thumb.jpg

Editováno: , autor: Pulper
Vloženo

Tak zdar chlapi.Je 21:30 a už jsem konečně doma i já.Teda ne žebych jel domů tak dlouho,ale zůstal jsem ještě v Čechách a koukal na formuli.Vyjížděl jsem po 17 hodině.Díky Vám všem,líbilo se mi to.Jste prima lidi.už teď se těším na něco dalšího.

Vloženo

čágo klucíííí,jak bylo zde napsáno,nemělo to chybu :palec2: velmi příjemné setkání :palec2: ....

bohužel cesta,jak již víte nebyla pro nás se Semim příjemná :feve: setkání za Heř.Městcem se srnoudopadlo ak jinak než zle......srnečka mrtvá a sup pomuchlaný :feve: čekání na policii 2 hodky a přijeli jsme se synem v půl druhé :feve:

dám sem fotky včetně nehody se srnou

Vloženo
Nadhera, snad to priste vyjde a pripojim se :-)) Ps. sousedi u babicky museli dobre cumet, vypada to, jak kdyz prijel prezident na navstevu. :smich:

přijela celá vláda za babičkou lol:):) taky je královsky přijala :palec2::):) .......díky babi,o5 přijedeme :):)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...