loty Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Dělal jsem si vnítřní osvícení interiéru a při nastartování mi to jemně svítí.Co může být za problém? :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Co myslis pod "Dělal jsem si vnítřní osvícení interiéru"? Menil si ziarovky za LED, alebo co si s tym robil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loty Vloženo 27. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Jo měnil jsem na diodové a přepojoval to tak ať mi svítí při otevření dveří všechny světla najednou.Ale už mi to prosvicovalo před tím.Čím by to mohlo být?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 v obvodu teče pořád nejaky malý proud, který s žarovkou ani nehne, ale diodu lehce rozsvítí, jelikož má malý odběr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Přesně to samý mi to dělá taky že jedna dioda lehce svítí, vysvětlil sem si to tím samým že je tam pořád nějaký malý proud který pro diodu stačí a s žárovkou to nehne, ta žhaví až při vyšším napětí několika voltů. Odstranění této závady jestli se to dá tak nazvat netuším, mě osobně to nějak nevadí zatím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loty Vloženo 13. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2009 A nemusím mít strach,že mi to nějakým způsobem vybije baterku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 LED dioda 100% ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 To se fakt nemusíš bát dioda má odběr fakt teměř nulovej, i kdyby svítila na plno tak vydrží svítit několik dní možná týdnů než by zcela vybila baterku. Dalo by se to i spočítat přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.