Publikováno Září 29, 200816 r dnes sem chtel vymnenit kola na moji fabii a kdyz sem odkroutil vsech 5 sroubu tak mi kolo nejde sundat to stim muz prosim byt?
Září 29, 200816 r Autor uz je to dole...kamo jel kolem kteri dela v servisu a mi to sundal...on se taky divil ze to de ponekud tezko
Září 29, 200816 r Proč nemazat, pokud se na náboj dá měděný sprej, neuškodí ničemu... Jo slo by to i grafit. vazelinou, ale to jen proto, aby nenamazal omylem k tomu i vsechny srouby
Říjen 1, 200816 r Šrouby ještě na cestě povolit a auto rozhoupat. přesně tak, chce to ale auto rozhoupat za pneumatiku. Pokud cloumáš za kasli, tak většinu energie pohltí tlumiče
Říjen 4, 200816 r velký kladivo a jebnout zevnitř do gumy... od tý doby, co se o auto trochu víc starám, tak nepřirezlo (nestlihlo) nikdy nic a šrouby na voděodolnou vazelínu ať to nejde úplně na sucho
Červenec 13, 201015 r Ja mám tiež problém s elektrónmi.Dnes som si chcel vymeni ťbrzdové doštičky.Všetky šróby som dal dole,no koleso som nemohol dostať dole.Bol som sa spýtať u jedného dobrého automechanika a ten mi povedal že keď dáva elektróny tak očistí dosedacie plochy a nejaký ráfik a namaže vazelínou,takto to neprihrdzavie.Ja som nič také neurobio a prihrdzavelo.Mlátil som do kolesa,kopal no povoliť nešlo.Dúfam že on to rozchodí.
Červenec 13, 201015 r není nic mocnejšího než pořádnej kopanec do gumy - nestalo se, že by to přirezlý kolo ustálo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.