zabiak Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 (editace) http://skodaoctavia.cz/zajimavosti/VIDEA/N...is-zaplatis.htm No já nevím mě ten klip přijde docela vtipnej takže efekt bude nulový. A 150milionů v prdeli. Kua opravte mi prosím ten nadpis napsal jsem to jako mongol Editováno: 30. Září 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 To je fakt, 150 mil Kč by mohli věnovat na zvýšení gramotnosti náší mládeže, aby se tu nenacházely výrazy jako "v prdely" nebo "schlédnout"... Jinak pokud se podaří zachránit aspoň jeden život, měla kampaň smysl. Možná by mělo větší smysl na místa smrtelných nehod dávat značky tak jako se děje v některých státech v US. Když pak člověk projíždí úsekem, kde je těmito značkami poseto, trošku se zamyslí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 nejen v US ale i v polsku, pisou tragicky usek a pocet obeti a zranenych, pokud se nemylim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Zcela jistě dobrá a na dnešní dobu potřebná kampaň, ale ta suma 150 000 000,-Kč je myslím až až.... hlavně by měla být vždy ukázka zařazena do programu školení a kurzů v autoškolách.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) než bych to začal odsuzovat, tak bych tomu dal chvíli čas... a v prdeli bych psal Zabiáku spíš měkké i Editováno: 30. Září 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 je to sice udělaný asi docela realisticky, al furt je to jen nahraný, myslím, že efektivnější a levnější by byly záběry ze skutečných nehod a neštěstí, samozřejmě bez jakékoliv cenzury Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) Tohle mi teď přišlo e-mailem: http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny Editováno: 30. Září 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2008 To je tak když člověk píše rychlejc než myslí. Ale asi se hodně nudíte. Já myslím že je to zase kšeftík přihranej kamárádům. Ten klip mi nepřijde moc realistický a spíše mě to přijde vtipné, což je špatné. Viděl jsem ty anglické to jsem byl chvilku v šoku. Já nevím furt nejsou peníze, na policistu nenarazíte a pak takéto mega drahé akce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Já nevím furt nejsou peníze, na policistu nenarazíte a pak takéto mega drahé akce. To je myslím ten největší problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Odkaz nefacha.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Fachá možná byl nějaký menší výpadek jinak fachá jak má http://skodaoctavia.cz/zajimavosti/VIDEA/N...is-zaplatis.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 fuj... nechtěl bych to "zažít"... zajímalo by mě, jestli i vy nad tím tak přemyšlíte, že se to může stát jednou i vám... hrůůůza pomyslet co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 jinak netuším co ti na tom videoklipu přišlo vtipné... takhle se lidi na silnici chovaj... spíš je to smutné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Musim rict, ze mi to moc vtipne neprislo... Jako rodic (1leteho syna) na mne ty videoklipy zapusobily celkem dost a popravde bych tohle nikdy zazit nechtel ani na jedne ani na druhe strane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Prostě to na mě nepůsobí špatně natočené. Navíc za rozpočet jako 3průměrné české filmy by se dalo natočit určitě více než 3 dvouminutové videoklipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Zdravím. Pokud mám být upřímný tak z těchto klipů si budou brát ponaučení ti řidiči kteří nepatří do skupiny která by tuto osvětu potřebovala.A ti co by jí potřebovali se tomu budou vysmívat do té doby než se jim tato situace stane popřípadě až přijdou o někoho blízkého.Jezdil jsem pět let jako instruktor autoškoly a poznal jsem jak rychle se dovede po zkouškách čerstvý řidič změnit v bezohledného šoféra.Nic méně jak dlouho byl pro řidiče postrachem bodový systém ,zase si z bodového sytému dělají hlavu jen ti co jezdí slušně a pořád jezdí s pocitem jen aby náhodou někde neudělali dopravní přestupek.Teď píšu svůj názor tak se možná bude někomu zdát hrubý.Řidiči co jezdí jako pra……ta nezmění ani bodový systém natož drastické spoty.Přál bych jim aby se dostali alespoň na jeden den k záchranářům kteří jezdí k nehodám.Realitu nenahradí žádný spot v TV. Omlouvám se že jsem se tak rozepsal ale nedalo mi to . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 to je dobře, že ses rozepsal Kubrte... protože si to napsal úplně přesně!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Prostě to na mě nepůsobí špatně natočené. Navíc za rozpočet jako 3průměrné české filmy by se dalo natočit určitě více než 3 dvouminutové videoklipy. nevím, jak můžeš napsat takovou hovadinu... samozřejmě, že natočení tří dvouminutových spotů nestojí 150 miliónů... taky se ty spoty budou asi někde vysílat ne? tak ten čas se musí hlavně zaplatit... a kdybys nebyl trdlo a pořádně všechno přečetl, tak bys věděl, že budou vysílány v hlavním vysílacím čase... a ten je samozřejemě nejdražší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 To: Vorlajz Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 (editace) Tohle mi teď přišlo e-mailem:http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny Taky mi to dnes dorazilo a musim rict, ze po shlednuti my behal mraz po zadech a husi kuzi jsem mel jeste dlouho... Doporucuju vsem, at se podivaji.... Editováno: 4. Říjen 2008, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Prostě to na mě nepůsobí špatně natočené. Navíc za rozpočet jako 3průměrné české filmy by se dalo natočit určitě více než 3 dvouminutové videoklipy. Rozpocet primo sileny,.. zase si nekdo dobre vydal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 No tak jako asi je to lepsi, nez vubec nic.... NICMENE, pan reziser Renc moc vlastni napaditosti neprojevil, v podstate jen sproste vykradl spot, kterej bezel pred cca 5 lety v Irsku denne nekolikrat v televizi.... http://www.youtube.com/watch?v=dTbbYuNiTSQ bohuzel i presto se mu to podarilo totalne pokazit debilkem, kteryho pouzil pro hlavni roli... mel to bejt nekdo, kdo jezdi normalnim autem a zarizuje dovolenou v Chorvatsku, spouste lidi by doslo, ze se to skutecne tyka VSECH, takhle je to fakt spis smesny, malokdo se s tim identifikuje, ceskej clovek vidi auto za mega a slysi Seychelly, rekne si maximalne 'dobre mu tak'..... proste zas 150 mega v prdeli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 V televizi říkali že natočení do teď stálo 150milionů. O vysílacím čase nemluvili jestli je to v tom si nejsem jistý. Ale snad jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 no nevím ale za takový prachy se nepředvedli moc.....při našem klipu mě fakt mráz po zádech neběhá a plně souhlasím s zabiakem....měli by se ponaučit od toho polského klipu nebo či to je...to je zle i mě a moc mě běhá mráz po zádech....a myslím že by měl moc velkou uspěštnost u nás narozdíl od našeho klipu...ale myslím že má ministerstvo strach co by takovýmu klipu řekli lidi.....že je to moc fuj atd....ať jde někam naše ministerstvo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 No jsem na rozpacích řešíte tu dopad těchto spotů na myšlení neukázněnejch řidičů nebo zda Renč udělal tu krev málo červenou a že ty mrtví jsou málo mrtví??A že si někdo namastil kapsu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.