Publikováno Říjen 1, 200816 r Zdravím pánové, neví tady někdo, jestli jdou vytáhnout písty z motoru vrchem?, nechcese mi totiž sundávat klikový hřídel.
Říjen 1, 200816 r Zdravím pánové, neví tady někdo, jestli jdou vytáhnout písty z motoru vrchem?, nechcese mi totiž sundávat klikový hřídel. jedině vrchem. Spodem to nejde, neboť se nedá vyndat klika (tedá dá, ale nesmí se to :-)
Říjen 1, 200816 r tak tak , jedine vrchem ,spodkem nejdou i u ferarri montuji pisty vrchem Upraveno Říjen 1, 200816 r od creck
Říjen 1, 200816 r nechce sa mi to hladat ale mikosar tu mal fotky demontaze a vymeny piestnych kruzkov sice u 74 ale je to totozne s 55.
Říjen 2, 200816 r Mě se taky nikdy nechtělo tahat kliku ven. Povolíš si ojnice a písty taháš vrchem, ne?
Říjen 2, 200816 r No mě by docela zajímalo, co by se stalo, kdy se ta klika vymontovala. Vím co píše Škodovka, ale zajímalo by mě jaká je realita.
Říjen 3, 200816 r Nikde ti nebudou radit něco dělat. Lidi by se při průseru mohli odvolávat, že jim to výrobce poradil. Nedoporučují/zakazují, abys měl strach a taky by ses to mohl naučit a oni by přišli o kšeft.
Říjen 3, 200816 r Jenže s tím, že se mu to rozbilo a oni mu to tak poradili / jak to má dělat /, by stejně neuspěl...
Listopad 21, 200816 r Autor Mě se taky nikdy nechtělo tahat kliku ven. Povolíš si ojnice a písty taháš vrchem, ne? Nic se nestalo, nechal sem ji přebrousit, dal nové ložiska, složil a jedeto, líp jak nové.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.