angelkovsky Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Zdravím pánové, neví tady někdo, jestli jdou vytáhnout písty z motoru vrchem?, nechcese mi totiž sundávat klikový hřídel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Zdravím pánové, neví tady někdo, jestli jdou vytáhnout písty z motoru vrchem?, nechcese mi totiž sundávat klikový hřídel. jedině vrchem. Spodem to nejde, neboť se nedá vyndat klika (tedá dá, ale nesmí se to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) tak tak , jedine vrchem ,spodkem nejdou i u ferarri montuji pisty vrchem Editováno: 1. Říjen 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 nechce sa mi to hladat ale mikosar tu mal fotky demontaze a vymeny piestnych kruzkov sice u 74 ale je to totozne s 55. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Mě se taky nikdy nechtělo tahat kliku ven. Povolíš si ojnice a písty taháš vrchem, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 No mě by docela zajímalo, co by se stalo, kdy se ta klika vymontovala. Vím co píše Škodovka, ale zajímalo by mě jaká je realita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Nikde ti nebudou radit něco dělat. Lidi by se při průseru mohli odvolávat, že jim to výrobce poradil. Nedoporučují/zakazují, abys měl strach a taky by ses to mohl naučit a oni by přišli o kšeft. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Jenže s tím, že se mu to rozbilo a oni mu to tak poradili / jak to má dělat /, by stejně neuspěl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angelkovsky Vloženo 21. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Mě se taky nikdy nechtělo tahat kliku ven. Povolíš si ojnice a písty taháš vrchem, ne? Nic se nestalo, nechal sem ji přebrousit, dal nové ložiska, složil a jedeto, líp jak nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.