Alf Vloženo 5. Říjen 2008 Vloženo 5. Říjen 2008 Dnes jsem měnil olej a když jsem sundal kryt motoru tak jsem se podíval na rozvoďák a viděl jsem tam trhliny, je to po ujetí 40tkm normální? Citovat
stihacka Vloženo 5. Říjen 2008 Vloženo 5. Říjen 2008 Tohle není rozvoďák a taky ne řetěz, je to obyč drážkovej řemen na altík, servo a případně klimu. Citovat
1L7 Vloženo 5. Říjen 2008 Vloženo 5. Říjen 2008 Tohle nejsou rozvody.To je drážkovej řemen a ten může být původní. Citovat
Alf Vloženo 5. Říjen 2008 Autor Vloženo 5. Říjen 2008 Jo soráč za ty překlepy jsem nějaký unavený, radši ho vyměním Citovat
looft Vloženo 5. Říjen 2008 Vloženo 5. Říjen 2008 (editace) Dnes jsem měnil olej a když jsem sundal kryt motoru tak jsem se podíval na rozvoďák a viděl jsem tam trhliny, je to po ujetí 40tkm normální? mal by si sa pozriet na hlavnu remenicu klukovky tam ti to vyzera že ti asi pustilo gufero ked už hladaš závady je tam dost bordelu.Olej ti nemizne? Editováno: 5. Říjen 2008, autor: looft Citovat
Alf Vloženo 6. Říjen 2008 Autor Vloženo 6. Říjen 2008 Olej mi nemizí,nedoléval jsem od výměny k výměně nic. Citovat
dadaoct Vloženo 8. Říjen 2008 Vloženo 8. Říjen 2008 mě taky neubýbal,a gufero bylo v háji. Při výměně rozvodů se udělalo pro jistotu i na vačce a dušička má klid ten drážkovej řemen není ještě tolik popraskanej,ale pětistovka za novej kvalitní tě nezabije a budeš mít jistotu že neprdne v nejmíň vhodnou chvíli a vydrží další desetitisíce km Citovat
Alf Vloženo 8. Říjen 2008 Autor Vloženo 8. Říjen 2008 Uvidím pokud bude mizet olej tak to gufero budu řešit během roku,pokud ne tak počkám na rozvody,ten drážkový řemen budu měnit každopádně, nechci aby mě auto nechalo někde ve štychu. Citovat
dadaoct Vloženo 9. Říjen 2008 Vloženo 9. Říjen 2008 když praskne a nerozbije nic okolo,tak ti to maximálně přestane dobíjet a nepůjde servo. Nechci tě strašit ale kámošovi prdnul u VW transporter,rozmlátil plastový kryt rozvodů a potkalo se mu to. Možná náhoda,ale radši vyměň Citovat
haromax Vloženo 10. Říjen 2008 Vloženo 10. Říjen 2008 (editace) jj přesně tak žel tuto skutečnost / náhodu / mám už taky za sebou . Od té doby už si na řemen jo dávam bacha . Editováno: 10. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.