Petřík junior Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Ahoj Kluci tak zvazuju vyber mezi Audi Led nebo Milotecy nevite o nekom kdo ma na aute Milotecy ??? Preci jen je to kopie tak aby to stalo za to.... Doufam,ze tady to tema neva jestili jo smazu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Jestli myslíš denní světla tak je má Mikl najdeš v sekci Vaše Octavie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Ale já nemám ty od Milotecu(Nolden). Mám Hella http://www.hella.cz/_data/ledayline-svetla...nni-sviceni.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 6. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Dekuju... Ale porad mne to nejvice tahne na orig Audi... Chtel bych videt ty Helly nebo Milotecy na zivo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 6. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Jaka je cena tech Hell nemas nejaky svoje foto ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Nějaký foto by bylo,cena pět a něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Jako co 5 a vice?Jako tisic?NIKDY milotek jsou takove devky az to boli,ty ceny proste nechapu toto bych radsi na to auto sesmolil doma s pajkou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Chosse, už to nehul Mikl psal, že má od Helly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Tak ted nevim jestli Helly nebo Audinky... Preci jen audi je orig Chce to videt na zivo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 @Petřik souhlasím s Tebou,chce to vidět naživo,protože na fotce to není ani zdaleka tak pěkný jak v reálu.Navíc tyto jsou homologované jako denní i jako obrysový a zapojení umožňuje dva režimy svícení,na 100% výkonu jako denní samostatně,při zapnutí parkovaček se výkon sníží a svítí i s ostatními světly.Vypadá to dost dobře. Pokud se týká toho orig Audi,mám dojem,že výrobcem je i tam Hella,technologie je tedy stejná.U těchto univerzálních je naprosto legální použití na kterémkoliv autě,o těch z Audi to asi není tak jednoznačné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 he jak Petrik sonduje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 http://aukro.cz/item453319382_svetelna_rad...bia_superb.html prej led z S6 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Ne z S6, ale ala S6... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 http://aukro.cz/item453319382_svetelna_rad...bia_superb.htmlprej led z S6 :-D Tak tenhle pásek jsem měl v ruce a jak píše prodejce, "výzor" mají opravdu nádhernej,ale jenom potmě což je u denních světel dost na závadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 9. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 S6 vyhrava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 S6 vyhrava... S6 schvaluji,mám je na svým a vypadají jako origo. Sice to dalo trošku práce je namontovat (a ta cena) ale stojí to za to. Jedinej problém je že levý světlo musíš zkrátit kvůli nádobce na ostřikovače. Zapojil jsem je jako denní a když rozsvítím xenony pohasnou na parkovačky. Nádhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Vlasto a proc uz davno neni nekde foto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Vlasto a proc uz davno neni nekde foto.... Nestíhám ale nafotím to co nejdřív. Jinak jsem Ty světla zapojil ještě tak že maj funkci coming home. Když zamknu nebo odemknu,svítí mi na cestu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Nestíhám ale nafotím to co nejdřív.Jinak jsem Ty světla zapojil ještě tak že maj funkci coming home. Když zamknu nebo odemknu,svítí mi na cestu. Jak sem vložím obrázek?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Odpovedet-prochazet (najdes obrazek u sebe v pc) a das nahrat Pokud to nejde a nema sv priloze ani jeden obrazek,tak muis zmensit velikost obrazku... Napr v malovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 (editace) První fotka,(spíš jen na zkoušku). Alespoň je vidět jak to svítí. Editováno: 15. Říjen 2008, autor: 1Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 15. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Dobre Ty Tak Vanoce ma supin jasny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Druhá fotka s bleskem(možná lepší) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Na tý druhý fotce jsou líp vidět ty světla. Jde to špatně vyfotit (moc to svítí). Až bude víc času udělám pár fotek z blízka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Dobre Ty Tak Vanoce ma supin jasny... Tak to držím palce. Světla vyšly na 3500,- za kus plus elektronika cca 2000,- Pokud ji k tomu nemáš, můžu Ti dohodit kontakt na kluka kterej ji vyrobí komplet s kabelama a svorkovnicema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.