Dominator_88 Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Zdravim, nesviti mi zarovky interierioveho osvetleni v kufru a v kasliku u spolujezdce.... Zarovky sem premeril ty sou ok... Tak sem pak premeril jestli tam tece nejakej proud a vono nic.... tak kde je chyba? napadly me pojistky ale nemam zadny schema jejich zapojeni kde bych to zjistil, mate ho nekdo? pripadne kde by jeste jinde mohla bejt chyba? A odkud se bere napajeni pro toto osvletleni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 pojistka pro osvětlení kufru, centrálu, otevírání nádrže č.38 pojistka osvětlení kasrlíku č.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 6. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 supr dik zejtra na to mrknu... snad to bude jen ta pojistka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 7. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Tak sem vymenil pojistky a nic kde muze bejt dalsi problem? odkud vycházi kabely pro zminene zarovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 mozna je to blbost ale me nesvitili svetla v kufru nemohl sem na to prijit proc,pak sem vytahl ven vypinac svetel odpojil konektor a po pripojeni nazpet to uz funguje,mozna haluz nevim zkus a uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 7. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 (editace) Myslis jen jako vytahnout v kurfu to svetlo odpojit ho a zas pripojit? jestli jo tak uz sem delal... spis me zarazi to ze kdyz sem to premeroval ze tam nesel zadnej proud... proste tam nic netece:( a jeste dotaz kolik mate tech svetel v kuftu? ja tam ma jen jedno nalevo.... Editováno: 7. Říjen 2008, autor: Dominator_88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 V tom kufru není proti kostře žádný napětí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 ...jen jako vytahnout v kurfu to svetlo odpojit ho a zas pripojit?... Myslel spinac svetiel vpredu po Tvojej lavej ruke... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 jo myslel,ale dneska uz me ty svetylka nefunguji vytahl sem ten ovladac ven znovu zapojil a nic nenapada jeste nekoho cim by to mohlo byt,pojistky ok svetla ok mikrospinac ok tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 mně v kufru taky nefachají,do světel nejde nic,ale do konektoru co je v zámku štáva jde,jsou tam tři dráty v dvou je 12V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Ahoj,zkus zapnou světla,stačí parkovačky a pak zkus měřit,myslim že tam jde štáva jen ze světlama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rampik Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Já mam opačný problém na combiku. Mě se to v kufru rozsvítilo vše (mám tam dvě světla) a nejde to zhasnout ani když vytáhnu klíče a zamknu auto. Tak jsem to odpojil natvrdo, což se mi nelíbí. Nevíte jestli je tam nekde nějaký spínač, který by byl kouslý nebo tak něco....? Mělo by to svítit jen když zvednu víko kufru, ne? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Mikrospínač v zámku pátých dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fofoja Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Mikrospínač v zámku pátých dveří. ak je mikrospínač OK tak nastaviť zámok abý dosadal na doraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mamuth Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 potřebuju poradit, nesvítí mi světlo v kufru, spínač v 5 dveřích OK, proud jde na spínač ale na zárovky už ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzordzi Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Mám problém ... combi vzadu dve svetielka.....svetlá vypnuté -otvorím kufor a svieti iba jedno lavé. pravé nesvieti ani nejde do neho prúd.. a zaujímavé že nie sú zapojené pararelne na seba???? každému svetielku idú káble zvlášt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Tak sem vymenil pojistky a nic kde muze bejt dalsi problem? odkud vycházi kabely pro zminene zarovky? Chyba je na 100 percent v spinaci svetiel, robilo mi to tiez, prepojil som kontakty na spinaci svetiel ktore nesvietili na predne obrysove svetla - kontakt zo spinaca svetiel a problem je vyriseny. Nebolo dalej co riesit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mihot Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Cavte ja som mal podobny problem mne nesvietilo osvetlenie kufru mam O2002 kombi TDI a problem bol vo svorkovniciach v zadnom lavom blatniku,svorkovnice boli cele utecene od slziecej hadicky ostrekovaca. Sak skus pozriet tie svorkovnice. Caves Michal NR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDi Power Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Cavte ja som mal podobny problem mne nesvietilo osvetlenie kufru mam O2002 kombi TDI a problem bol vo svorkovniciach v zadnom lavom blatniku,svorkovnice boli cele utecene od slziecej hadicky ostrekovaca. Sak skus pozriet tie svorkovnice. Caves Michal NR aha tak proro ste to moje tema smazali...řešil jsem na pofaceliftove O1 tento problém a stačilo spravit dráty ve svorkovnici v kufru-přesně jek píše předchozí autor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.