Leden 10, 200916 r Tak já mám to samé.. taky jen tři čárky, nic víc.. čidlo nové.. minulej tejden mě praskla pojistka č.15 a od tý doby mě to ukazuje úplný nesmysli.. -27 v garáži a -38 venku.. dělá si to co chce..
Leden 10, 200916 r cau,mne teplomer v lete ukazoval -42 popripade nejake ciarky.....chyba bola v hnilom kablovom zvazku,klasickej chybe fabii,mam 1,4 mpi 50kw..rv 2000 po preletovani zvazku je to ok
Leden 10, 200916 r Preletovaním zväzku myslel náhradu uhnitých káblov. Je tu vyvesená téma o tom, skús sa pozrieť na to.
Leden 11, 200916 r pokial mas mpi ,musis dat dole baterku,vzdochovy filter.pod nimi ide kablovy zvazok ktory si skontroluj ci nie su vlhke a hnile kable.myslim ze tu na fore sa da aj zistit ktora farba zili ide na teplomer.
Říjen 28, 20177 r Zdravím, ukazatel venkovní teploty mi na Fabii r.v. 2003 stále ukazuje v rozmezí -32 až -36 stupňů. Dělá to už od jara a v létě se nesepne klimatizace. Teď na podzim jde studený vzduch z výdechů jen když je teplota nastavena na min. Jakmile se trochu teplota přidá, začne hned topit snad na maximum. Čidlo venkovní teploty v předním nárazníku jsem 2x měnil, nepomohlo to. Má někdo s tímto zkušenost? A je klima napojená na stejné venkovní čidlo, nebo si venkovní teplotu bere ještě odněkud jinud?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.