Peťan* Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Tak já mám to samé.. taky jen tři čárky, nic víc.. čidlo nové.. minulej tejden mě praskla pojistka č.15 a od tý doby mě to ukazuje úplný nesmysli.. -27 v garáži a -38 venku.. dělá si to co chce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuco Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 cau,mne teplomer v lete ukazoval -42 popripade nejake ciarky.....chyba bola v hnilom kablovom zvazku,klasickej chybe fabii,mam 1,4 mpi 50kw..rv 2000 po preletovani zvazku je to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deda02 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Zdary, co myslíš tím přeletováním svazku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Preletovaním zväzku myslel náhradu uhnitých káblov. Je tu vyvesená téma o tom, skús sa pozrieť na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuco Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 pokial mas mpi ,musis dat dole baterku,vzdochovy filter.pod nimi ide kablovy zvazok ktory si skontroluj ci nie su vlhke a hnile kable.myslim ze tu na fore sa da aj zistit ktora farba zili ide na teplomer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkapi Vloženo 28. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2017 Zdravím, ukazatel venkovní teploty mi na Fabii r.v. 2003 stále ukazuje v rozmezí -32 až -36 stupňů. Dělá to už od jara a v létě se nesepne klimatizace. Teď na podzim jde studený vzduch z výdechů jen když je teplota nastavena na min. Jakmile se trochu teplota přidá, začne hned topit snad na maximum. Čidlo venkovní teploty v předním nárazníku jsem 2x měnil, nepomohlo to. Má někdo s tímto zkušenost? A je klima napojená na stejné venkovní čidlo, nebo si venkovní teplotu bere ještě odněkud jinud? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.