Romariooo Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Tak kdy budete přezouvat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hony Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Už mám přezuto 14 dní,jezdím každý týden Vejprty a tak radši neriskuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Já jsem taky chtěl ale přezuju za 14 dni.Nakonec od 1 listopadu je to povinné na určitych silnicich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 já přezuju Otesánka buď zítra... nebo z kraje příštího týdne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Taktéž přezouvám vždy na přelomu října-listopadu.........Jako ted mi to přidadá zbytečný..dyt dneska bylo místy 20st. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Ono záleži kam s tim autem jezdiš ale je fakt že na delší trasy je škoda ničit zimní pneu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 no loni sněžilo na začátku listopadu... a v tv už jsem viděl, že namrzaj silnice... tak nevím no... a taky mám vypočítáno, že 6 měsíců zímní a 6 měsíců letní kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Prezuté tak týždeň aj pol.Už pri tých chladných ránach to začalo byť tvrdé a aj letné gumy je v chladnejšom počasí viac počuť.Teraz pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 mě to bude ještě chvíli trvat, gumy už mám, ale disky ještě ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 U mně to vždy vychází plus mínus při změně na zimní čas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Já přezuji auto do půlky listopadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 nema cenu ty zimni setrit pokud nenajedes kazdou zimu 20 t km, akorat zbytecne sjizdis letni a pak budes mit dobrej vzorek na zimnich co budou kvuli stari na vyhozeni. Kdybych nemel na dvou gumach 3.5 mm tak uz mam prazuto, takhle jeste cekam bo letni uz jsou taky skoro na vyhozeni. Chtel jsem to spachat s garanckou ale 3000 si nedam do listopadu potazmo do 24.10. nez bude sraz v Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Já přezuju jak objednaný gumy dorazí do servisu...a počítám tak cca týden - 14 dní.....zatím je počasí ještě ucházející.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 eště ne, jestli bude zima jako vloni tak přezuju až tak v půlce listopadu. 24.10. je sraz v Praze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMarco Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Tak kdy budete přezouvat? Prelom rijen-listopad, v podstate jako kazdy rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 v práci už přezouvám,ale "kovářova kobyla"pujde do zimních asi začátkem listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Otesánek jde do zimních bačkor po neděli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Já to mám též v plánu na začátek příštího týdne. Jezdíme dost do Vejprt a tam člověk nikdy neví dne ani hodiny. I když včera bylo i 20 stupňů a to mi na zinmí kola moc nepřijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 24.10. je sraz v Praze? Srazy > oficialni srazy > 7. skodahome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hony Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Já to mám též v plánu na začátek příštího týdne.Jezdíme dost do Vejprt a tam člověk nikdy neví dne ani hodiny. I když včera bylo i 20 stupňů a to mi na zinmí kola moc nepřijde. No jo,ale dvacet někde na jižní moravě.Jezdím Vejprty každou neděli a před týdnem kolem přehrady řvala ráno teplota na mínus 3!Morava klid,ale Vejprťáci už mají čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Bydlím v Jeseníkách a zatím je čas, nevypadá to že by měla zima přijit nějak extra brzo... Vydím to tak na druhou polovinu listopadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy_x Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Já mám ještě léto protože v Praze je blaze No záleží na teplotách, ale letos bych to viděl tak na půlku listopadu. Mě osobně je to buřt, protože jsem připravený a když na to přijde, za hoďku mám přezuto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo Moucha Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 já se řídím tímhle: http://www.chmu.cz/PR/praha/grafy/grafy-ams.htm jakmile je to dlouhodobě průměrně okolo nebo pod 7, kola jsou vyměněna... (teď už jsou v pohotovosti ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 http://auto.idnes.cz/na-dalnici-d1-budou-o...092627_pneu_fdv Vždyt jsou od 1 listopadu zimáky na určitých silnicich povinné ne??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 nikde jsem tam nenašel nic o tom, že ty značky už někde jsou. pouze, že začnou vybírat úseky, takže bych byl v klidu, kdyby to už někde platilo, myslim, že by se to obecně víc vědělo a nebylo by to takhle v tichosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky