Ol@f Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 quote Kraj proto možná využije značky, které teď leží ve skladu, až v příštím roce. Takze to plati asi jen pro Vysocinu mozno i pro nejake dalsi kraje ale urcite ne over all Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 No nevim jak na vysocine, ale u nas ty znacky jsou uz asi mesic a je jich jak namrdanych. Psal jsem to o par prispevku vyse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 tak dnes jsem koupil Dunlop SP Winter sport 3D 195/65 R15 a v sobotu 18.10. to necham prezout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 škoda.... zase nás budou ohrožovat magoři na letních pneu... bych blil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Kontrolní otázečka : "magoři" na zimních jsou lepší nebo jiní ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy_x Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 (editace) Magor je pořád magorem, ať už na letňáčích nebo zimácích nebo v parlamentu Tak se nemusím bát, že bych na žádného nenarazil Editováno: 15. Říjen 2008, autor: Murphy_x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 hej Hrábě, moc dobře víš, jak jsem to myslel... jsou magoři, kteří jezdí i v létě na letních jak magor a pak jsou lidi, co jezdí v létě na letních normálně, ale pak si na zimu nepřezujou a proto jsou to taky magoři.. ufff .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Tak mladá už má Fabii přezutou a já na to skočim přiští týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 hej Hrábě, moc dobře víš, jak jsem to myslel... jsou magoři, kteří jezdí i v létě na letních jak magor a pak jsou lidi, co jezdí v létě na letních normálně, ale pak si na zimu nepřezujou a proto jsou to taky magoři.. ufff .. To já vím. Jenže nejhorší na tom je to, když takovího "magora" potkáš a je jedno kdy, tak z 99% na to pokaždý doplatí ten kdo jede, má a dělá všechno tak jak má. Ale k tomu abys "uměl jezdit" nikomu nepomůže ani řidičák a ani sebelepší auto s tou nejlepší výbavou !!! Jenže toto je na delší debatu ale ne do tohoto vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Tak po neděli se prej má výrazně ochlazovat jo? Za týden frčíme na Slovensko a tak je tam asi v týdnu už přehodim at mám klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 dojíždím zimní a nový jdou 31.10. v 10 hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Budu přezouvat koncem října a dávám tam nové zimáky Dunlop SP Winter sport 3D. kolega je jezdil loni na Mondeu a byl s nimi nadmíru spokojený. Loni jsem jezdil Firestonky a docela rychle se ojeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Zimní výbava“ (č. C 15a), která přikazuje řidiči motorového vozidla kategorie M nebo N8) v období od 1. listopadu do 30. dubna pokračovat v jízdě jen za použití zimních pneumatik9), a to u motorových vozidel o maximální přípustné hmotnosti nepřevyšující 3 500 kg s hloubkou dezénu hlavních dezénových drážek nebo zářezů nejméně 4 mm na všech kolech a u motorových vozidel o maximální přípustné hmotnosti převyšující 3 500 kg s hloubkou dezénu hlavních dezénových drážek nebo zářezů nejméně 6 mm na všech hnacích kolech; použití zimních pneumatik může být nahrazeno použitím sněhových řetězů; pod značkou může být umístěna dodatková tabulka E 12 s uvedením odlišné úpravy doby platnosti, Zimní výbava – konec“ (č. C 15b), která ukončuje platnost značky č. C 15a. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Na úseky označené modrými kulatými značkami s emblémem automobilu a sněhové vločky budou moci od listopadu do dubna vjet osobní auta pouze se zimní výbavou. Její součástí jsou zimní pneumatiky na všech čtyřech kolech s hloubkou vzorku minimálně čtyři milimetry. U kamionů budou zimní pneumatiky povinné na hnací nápravě. Hloubka vzorku bude v tomto případě minimálně šest milimetrů. Za porušení vyhlášky bude řidičům hrozit ztráta jednohobodu a pokuta v blokovém řízení až 2000 korun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Dopravní značky „Zimní výbava“ – Krajská správa a údržba silnic Vysočiny na těchto úsecích: II/523 Bílý Kámen-Větrný Jeníkov – Krasoňov -Humpolec II/399 Náměšť n.Osl.-Jinošov Okříšky-Zašovice - kř III/4056 Křiž. I/37 – Světnov - Herálec – křiž. II/343 Křiž. II/354 Sněžné – Fryšava – křiž. I/37 Žďár řiž. II/353 Sněžné –křiž. II/360 Nové.Město n.M. Křiž. I/37 Ostrov n.O. – Záseka – křiž. II/602 řiž. II/357 Jimramov – křiž. II/354 N.Město n.M. Hr.kr.JM – Nyklovice – hr.kr.Pardubického Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Tak to jsou moc cenné informace! Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Jsem zvědavý jako se to osvědčí v praxi. Můj osobní názor je, že by pro 40-ti tunové kamiony měly být zimní pneu povinné všude, prt. pak blokují provoz totálně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Budu přezouvat koncem října a dávám tam nové zimáky Dunlop SP Winter sport 3D. kolega je jezdil loni na Mondeu a byl s nimi nadmíru spokojený. Loni jsem jezdil Firestonky a docela rychle se ojeli. Čau. Díky za info z Vysočiny . Jinak zimáky Dnunlp SP WS 3D mohu jen a jen doporučit, jsem s nimi nadmíru spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Dunlop SP WS 3D jsem jezdil na O1 a byl jsem moc moc spokojený. Pro O2 jsem koupill Goodyear Ultra Grip 7 tak uvidíme jak pojedou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Dunlop SP WS 3D jsem měl jako první zimní kola na své OII a taky je chválim i když za tři roky jsem je musel prodat protože jsem přecházel na R16 v hliniku.Každopádně si myslim že zimní kolo má dobré vlastnosti maximálně tři roky a po třech letech by se měli vyměnit.Snad se mnou budete souhlasit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 No doporučení výrobců je jiné, ale záleží kolik a kam najezdíš, já je třeba za 3 roky sjedu že jsou KO. Jinak ale musím říct, že mé Conti jsou oproti letním hukot, ale to asi každé zimáky už jen díky výšce dezénu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Jo? Aha...a já si právě myslim že doporučení výrobcu je každé tři roky tu zimní pneumatiku vyměnit protože právě že ztráci svoje vlastnosti.No nevím,nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Ne, je to víc, někdo doporučuje po 4 někdo po šesti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Existuje poměrně zažité pravidlo "4x4" - zimní pneu na všech 4 kolech - min. 4 mm hloubka vzorku - použití min. 4 měsíce v roce - stáří max. 4 roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 no něco na tom intervalu výměny bude. minulou zimu sem jezdil na původních gumách ze zimy 00/01 a už to bylo docela o hubu. guma tvrdá, vůbec to nedrželo. letos už sou nový. naštěstí. ale těch 6 let se dalo v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky