Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

wrccko: přesně, jak dostanu občas kamínkovou sprchu, tak se mi chce brečet

Vysocina : dnes celkem dost snehu silnicare to jako kazdy rok zaskocilo silnice neprohrnuty samej marast na silnici jinak prezuto UG7+

Ne, že bych se chtěl silničářů nějak zastávat, občas mne taky vytáčí a to hlavně postupem v odklízení, ale ty hlášky o zaspání často nejsou vůbec na místě. I když se to může taky stát. Ono když "kydá" i 5 cm za hodinu, tak než to ten jeden vůbec objede, tak může začít znovu. Jinak čekám na první sněhovou nadílku, po jedenácti letech s Barum Polaris jsem přesedlal na asymetrické Nokian. A tak jsem na ně zvědav. Zatím na suchu a mokru se zdají dobré, relativně tiché.

Odpoledne tu padal déšt se sněhem, silnice jsou mokrý, aktuálně 3°C a silničáři mi projeli pod okny už 2x (tam a zpět). Doufám, že tak udržují i D1 a že tam nebude ráno nějaký problém :)

Ne, že bych se chtěl silničářů nějak zastávat, občas mne taky vytáčí a to hlavně postupem v odklízení, ale ty hlášky o zaspání často nejsou vůbec na místě. I když se to může taky stát. Ono když "kydá" i 5 cm za hodinu, tak než to ten jeden vůbec objede, tak může začít znovu. Jinak čekám na první sněhovou nadílku, po jedenácti letech s Barum Polaris jsem přesedlal na asymetrické Nokian. A tak jsem na ně zvědav. Zatím na suchu a mokru se zdají dobré, relativně tiché.

Asi tak, v zimě nikdy silnice nebude černá a suchá jako v létě, zato někteří řidiči dnes jezdili jak kdyby to tak bylo..stodvacítkou předjíždět v tom marastu co dnes byl od devatenáctce...

• Autor

Tak už je to tady...blbej snih...včera jsem koukal na fotečky co sem dával Scaja a řikal si v duchu že to je Vysočina a nám to tady ještě nehrozi.Ale dnes jsem koukal z okna a docela velká nadílka.Ach jo! :aggressive:

• Autor

Jen co jsem to dopsal tak pod oknama 50 metrů od bytovky už je první bouračka.Chlap jel na přezouvání...docela pech.Byl jsem se hned zeptat jestli něco nepotřebuji a tak prej volali POLICII a bylo jim řečeno že přijedou nejdříve za 4 hodiny.Je to vůbec možny?Představa že čekám v tom počasi takovou dobu je šílená!

Je to možný, protože většinou slouží jen jedna hlídka, zvlášť o víkendu. Navíc dopraváci fungují pod okresním ředitelstvím, takže mají na starosti rajón celého bývalého okresu. Tady u nás to obnáší, že jezdí řešit nehody i do 50 km vzdálených míst. Nehody šetří v pořadí, v jakém jsou hlášeny, takže ve chvíli, kdy vyrazí na nehodu a vzápětí se stane další, tak je čeká třeba i 100 km než dorazí zpět. A to je jen cesta, není v tom započítaný čas šetření nehody (třeba mně tenhle týden přijela nehodovka ke srážce se srnou, kdy tam pak museli ještě čekat na myslicve, který si to zvíře odveze), a to kdoví, v jakém stavu jsou cesty a na co všechno mohou narazit. Upřímně to jim nezávidím, jako dopraváci s tím ani nemohou nic udělat, ten systém mají nastavený shora.

Tak u nas pres noc, respektive uz vcera vecer zaclo padat a rano tu mame uz cca. 20 cm a ted zaclo opet snezit. Cesty jak jsem cekal poroslene a brecka, ale v jednom miste, zrovna ve stoupani do sedla a pak dolů (cca. 6 km) to bylo jen prohrnuté, takze jsem si aspon tam trochu uzil klouzani, byt takhle cesty vsude, pouze odhrnuté, tak by se mi ta zima i libila :)

Jen co jsem to dopsal tak pod oknama 50 metrů od bytovky už je první bouračka.Chlap jel na přezouvání...docela pech.Byl jsem se hned zeptat jestli něco nepotřebuji a tak prej volali POLICII a bylo jim řečeno že přijedou nejdříve za 4 hodiny.Je to vůbec možny?Představa že čekám v tom počasi takovou dobu je šílená!

To není pech, ale blbost. Stát by se mu to samozřejmě mohlo i na zimákách, ale čekat na sníh a až pak jet přezouvat...

At si počká, když nebyl schopnej přezout dřív. Varovali, že bude sněžit už tejden předem lol

Upraveno od vorlajz
citace předchozího příspěvku je zakázáná!!!

A už 14 dní je kolem nuly...

Konečně pořádná zima, ujetý suchý sníh, gumy nejsou slyšet, akorát ten přívěsný vozík za mnou nějak tancuje. Že bych ho taky přezul?

A už 14 dní je kolem nuly...

Tak tady je kolem nuly asi tak poslední dva dny.

Bomba... večer ještě přisněžilo, v noci se to rozfoukalo... mezi 1:00 a 2:00 jsem trochu musel pojíždět po městě a téměř všude 10-15 cm "panenského" sněhu... v hlavních tazích hluboké koleje... všichni jeli max. 30... kromě mě teda :)

Fakt si to užívám... klébry drží... neriskuju, do zatáček najížím velmi pomalu... parkrát sem si i driftnul... zejtra určo prubnu letiště...

Prostě nadšení...

Viděl jsem (podle jejich rychlosti tipuju) minimálně dva cvoky na letňákách... jen mám strach parkovat v zatáčkách a bojím se že tohle pokud fdo rána neukliděj, tak bude hodně aut v příkopech...

Ani slavná C15a nezachránila D1 od kolapsu... je vidět že je to skutečně o řidičích a ne o obutí...

u nas take celkem hodne snehu a prvni zkouska UG7+ dopadla dobre. Nebylo to nic extra,ale zatim spokojenost.

Kuci sory za OT.Vozim v kufru lopatu ale chtel bych nejakou skladaci,ktera moc mista nezabere.Nevite kde nejakou koupit,nebo mate nekdo ?

Já mám tuto skládací lopatu. Najdeš ji vyhledávačem, např. na Seznamu.

post-2553-1227428489_thumb.jpg

No nevím, jednak není skládací a je i užší a nemá tak ohnuté boky, myslím, že s tou mojí bych byl rychlejší.

Já mám tuto skládací lopatu. Najdeš ji vyhledávačem, např. na Seznamu.

Uz jsi ji pouzil a nezlomi se ten plast ?

nejak to nemuzu najit :(

Upraveno od maros

Uz jsi ji pouzil a nezlomi se ten plast ?

Použil jsem ji zatím jenom jednou a to ještě kvůli troubovi na letních který zapadl přede mnou. A dělal s ní samozřejmě on. Vydržela, asi je na to stavěná. Nakonec, je to o citu jak s tím zacházet.

Ještě dodám, použita byla vlastně mnohokrát, mám ji už několik let a kluk když byl menší tak s ní pomáhal odhazovat sníh u baráku. Takže něco za sebou už má.

No tady na severu je už taky dost sněhu. Celou noc sněžilo :palec2: Moje Dunlopy super. Dělám myslivost a ráno na přikrmování zvěře jsem jel v lese jak tank lol Jinak skládací lopatu mam taky. Ma teleskopickou tyč, byla tenkrát zlevněná v kaufláči z 230 na 120 kč lol

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Podobný obsah

Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.