Přejít na obsah

Závada - obtiažne zatváranie 5-tych dverí

RomanKo

Doporučené příspěvky

:kol-140: je to zahada...fakt. Od casu ked som siel do toho servisu sa mi dvere kufra nezavreli spravne asi 3x, ale je to skoro nic oproti tomu ako to bolo pred tym...no ked som stal pred autom so servisnym technikom, tak sa ani raz nezavreli nespravne. 100% uspesnost...fakt nechapem. A to som s nimi buchal zo vseliakych uhlov, vysok aj sklonov. :) No vcera sa mi asi 2x zle zavreli ale to som stal na obrubniku...zeby to bolo tym? :kol-61:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 týdny později...

No ja zatial tiez bez chybycky az na tie kufrove dvere ktore sa mi teraz uz len zriedka neprivru upne (ostanu trosku odskocene) ak s nimi jemne pribuchnem. Ak silnejsie, tak no problemo.

Parkovacie senzory zatial tiez bez zavady...funguju ako maju a to som do nich uz par raz striekal priamo vodu z tlakovej hadice ked som umyval...teda aj kabelaz bola asi dobre zaizolovana. :)

Najazdenych mam presne 1840km auto vyrobene 5/2007 a den neviem. :) Kde sa da zistit den vyroby? Alebo presny datum? A listy na streche sa mi tiez zdaju byt v poriadku...aj ked ich nejak casto neskumam...budem musiet ist ich lepsie pozriet. :)

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Za celý rok používání roomstru byli tyto závady - nezhasínalo světlo v odkládací schránce,nefunkční maxi dot-nezobrazení rádia,nefungovalo přední stahování okna u řidiče,nefunkční bezpečnostní pás u řidiče,pískající brzdy.Doufám že už mám vybráno!!!

Editováno: , autor: Honzik6098
Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Diky diky,nemusim v servise vysvetlovat ze sa mi neotvara kufor s DO.....Pozeral som v navode a tam je to napisane ta funkcia tlacitka na DO asi takym sposobom ze to sluzi na to ked sa zabuchnes v aute aby si si mohol otvorit kufor zvnutra,ale o dlhsom podrzani ani slova......Raz mi to neslo do hlavy co je to za hovadina a teraz mi je uz jsne ze niekomu sa v Skodovke veeeeelmi podaril preklad do spanielciny...xi xi

Odkaz ke komentáři

Ty si podareny.....ved aj toto forum som objavil len predvcerom.Ja nemam problem si to precitat po spanielsky,ale nenapadlo ma ze to zle prelozili....

A teraz uz je to jedno......to otvaranie kufru bola jedina vec co som si myslel ze nejde a netusil som na co to tam je,inak vsetko ostatne pohode.....

Odkaz ke komentáři

Tak ja som to vsetko len tak zbezne preletel.Prve co ma napadlo ked som dostal kluce,este k predvadzacke,ze ten prostredny gombik je na to ze ked mam zamknute auto a chcem otvorit kufor aby sa nemuselo odomykat cele.Aj ked mi trosku prislo divne k comu by to takto bolo dobre,ale budiz.Kedze po stlaceni sa nic nestalo,tak som si jednoducho povedal,ze to je asi k nejakej inej vybave.Ked uz som mal svojho,tak som prelistoval navod a tam je obrazok s klucom a funkciami....no a pri tomto gombiku je doslova napisane.Sluzi na vyprostenie posadky pomocou piatych dveri z vnutra vozidla....Tak reku fajn,vletim niekde medzi stromy kde sa mi nebude dat otvorit dvere,kufor zvnutra nema klucku,teda na co ty v tej skodovke nemysleli.Skusil som to stlacit,nic sa nestalo,tak reku,mysleli,ale nedomysleli,a tym to pre mna haslo,ked pojdem na prehliadku tak im to nahlasim ze to nejde a bude.No a tu som sa dozvedel ze to treba len podrzat a ide to.

Fajn gombik funguje,ale aj tak mi nadalej zostava zahadnou tato funkcia na DO,teda k comu je vlastne dobre ze mi pomocou dialkoveho odskoci kufor... :)

Odkaz ke komentáři

mnoo moznost, ze se zaseklen s mezi stromy je dobra, hihi, a zrovna mezi 4? chicht., ta funce je dobre, kdyz potrebujes jen pro neco do kufru, tak neodmykas cely auto kufr otevres zase zavres a auto je zamceny. ja to pouzivam, kdyz sem doma a nekomu chci neco dat z kufru, jen mu to odemknu a on to pak zabouchne a jeto.

jestek te havarce. Pokud bys boural, ze by pocitac vyhodnotil havarii ,tak se automaticky cela auto odemkne, ( asi i ten kufr)

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Ahoj. Mam ho už 6 měsíců a teprvé nyní jsem objevil příčinu špatného zavírání dveří zavazadlového prostoru. Dveře jsou už od pantů křivě posazeny. Při zavření je škvíra vlevo užší než v pravo a vpravo je škvírou vidět, že gumové zarážky jsou od sebe vzdáleny tak 0,5 cm. Na levé straně tlačí na gumové těsnění více než na pravé ( v pravém dolním rohu se ho asi ani nedotknou ). Na první pohled je to neopravitelené. Chyba muže bít ve dveřích tak v karoserii. Prohlídl jsem si jiného Roomstera a měl to také. Prohlížel jem si i auta jiných typů a značek, ale vyskytuje se to zřídka. Považuji to za vážnou konstrukční chybu, dveře se při zavření kroutí, tak to půjdu reklamovat. Prosím, kdo z Vás má na autě stejnou vadu? Moc děkuji.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...