Blacky Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 (editace) . Editováno: 2. Březen 2009, autor: Blacky zustatek po presunu vlakna. :o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 (editace) Tak to mam hotove. mno nejak si na to kridlo musim zvyknout. neni to spatny, ale moje predstava je jeste trochu jina, o vikendu na tom zamakam. Editováno: 2. Březen 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 A co foto, nebude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 No jasně foto by být mělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 (editace) ceho toho kridla, jjj nebojte bude, sme ted nemel fotak ,ted delam luchyn tak vydrzte. bude vecer., tak aspon jedna bleskova z okna. Editováno: 4. Duben 2007, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 To jsem na to teda zvědavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 tesim se na detailneisi fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Tak z dálky to vypadá docela v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 (editace) tak ma par fotecek. uz se serilo, tak je to hmm uvidite. dam to i do fotek milacku. Editováno: 4. Duben 2007, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 (editace) Joooooooooooooooooo tak to vypadá moooooc pěkně, až budou chechtáky, jdu do něj taky a taky do černa. Teď jsem vykrvácel na alu kolech, tak musim počkat. Ale každopádně s tímhle do myčky ani jako, kartáče jsou nebezpečný. Editováno: 4. Duben 2007, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 dikes, ja o tom porad jeste nejsme presvedcenej. neco tomu k dokonalosti schazi. ale mozna je to jen tim ,ze sme mel urcitou predstavu a te to neodpovida. chtel sme aby to bylo uplne stejny jako hagusy, jenze ty jsou potazeny plastem a to se neda poradne napodobit. necham to chvlilku byt a bud se mi to zacne libit, nebo to pujde dolu a predelam to. zkusim to vic "zmatnet" brusnou pastou a kdyz to porad nebude ono, tka to necham udelat do zcela leskle cerne. sem as itrosicku magor co .,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 hm jasny mycka ani nahodou byl sme jednou a jednpu kdyz mi to prodavlai ,a uz na tom jsou videt misty linky., pekne ruuco., : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Ale jenom trošičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Mám stejnou skušenost když mi to prodávali tak to asi prohnali myčkou na kapotě jsou vidět šmouhy od kartáče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 No právě, na tý Corridě je to docela dost vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 To Blacky: Křídlo vypadá pěkně, malinkej dotázek: zlepší to alespoň trošku zas....špinění zadního okna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 ahojky, ikdepak prasi se to porad stejne. Jen ostrikovac se odrazi od zadniho skla a caka na to kridlo ze spoda. Mam ho tam dve sezony a jak je cerny, tka se do nej opira slunicko a trosku se prohejba. Kdyz se na to clovek diva z blizka tak je to krapet videt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 (editace) Editováno: 18. Únor 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 A nemáte někdo to druhý křídlo na 5 dveřích,který je po celý délce horní hrany dveří.To si myslím,že by to okno špinavý nemuselo být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 19. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 okno se ale preci prasi zespoda a ne z hora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 no to ano,ale to křídlo ti trožku mění proudění vzduchu za autem a mohlo by se to méně špinit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 O křídle jsem uvažoval jen kvůli tomu, aby to změnilo proudění a nešpinilo se to tolik.... já jak mám auto zvýšený, rozšířený a bez zástěrek tak nevidim nic... Ale jinak si myslím že to musí ještě víc zvýšit odpor vzduchu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Zástěrky dost pomohou, ale zvýšený odpor toho křídla ani nezaregistruješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.