Publikováno Březen 28, 200718 r . Upraveno Březen 2, 200916 r od Blacky zustatek po presunu vlakna. :o)
Duben 4, 200718 r Autor Tak to mam hotove. mno nejak si na to kridlo musim zvyknout. neni to spatny, ale moje predstava je jeste trochu jina, o vikendu na tom zamakam. Upraveno Březen 2, 200916 r od Blacky
Duben 4, 200718 r Autor ceho toho kridla, jjj nebojte bude, sme ted nemel fotak ,ted delam luchyn tak vydrzte. bude vecer., tak aspon jedna bleskova z okna. Upraveno Duben 4, 200718 r od Blacky
Duben 4, 200718 r Autor tak ma par fotecek. uz se serilo, tak je to hmm uvidite. dam to i do fotek milacku. Upraveno Duben 4, 200718 r od Blacky
Duben 4, 200718 r Joooooooooooooooooo tak to vypadá moooooc pěkně, až budou chechtáky, jdu do něj taky a taky do černa. Teď jsem vykrvácel na alu kolech, tak musim počkat. Ale každopádně s tímhle do myčky ani jako, kartáče jsou nebezpečný. Upraveno Duben 4, 200718 r od foromen
Duben 4, 200718 r Autor dikes, ja o tom porad jeste nejsme presvedcenej. neco tomu k dokonalosti schazi. ale mozna je to jen tim ,ze sme mel urcitou predstavu a te to neodpovida. chtel sme aby to bylo uplne stejny jako hagusy, jenze ty jsou potazeny plastem a to se neda poradne napodobit. necham to chvlilku byt a bud se mi to zacne libit, nebo to pujde dolu a predelam to. zkusim to vic "zmatnet" brusnou pastou a kdyz to porad nebude ono, tka to necham udelat do zcela leskle cerne. sem as itrosicku magor co .,.
Duben 4, 200718 r Autor hm jasny mycka ani nahodou byl sme jednou a jednpu kdyz mi to prodavlai ,a uz na tom jsou videt misty linky., pekne ruuco., :
Duben 6, 200718 r Mám stejnou skušenost když mi to prodávali tak to asi prohnali myčkou na kapotě jsou vidět šmouhy od kartáče.
Únor 17, 200916 r To Blacky: Křídlo vypadá pěkně, malinkej dotázek: zlepší to alespoň trošku zas....špinění zadního okna?
Únor 18, 200916 r Autor ahojky, ikdepak prasi se to porad stejne. Jen ostrikovac se odrazi od zadniho skla a caka na to kridlo ze spoda. Mam ho tam dve sezony a jak je cerny, tka se do nej opira slunicko a trosku se prohejba. Kdyz se na to clovek diva z blizka tak je to krapet videt.
Únor 19, 200916 r A nemáte někdo to druhý křídlo na 5 dveřích,který je po celý délce horní hrany dveří.To si myslím,že by to okno špinavý nemuselo být
Únor 19, 200916 r no to ano,ale to křídlo ti trožku mění proudění vzduchu za autem a mohlo by se to méně špinit
Březen 2, 200916 r O křídle jsem uvažoval jen kvůli tomu, aby to změnilo proudění a nešpinilo se to tolik.... já jak mám auto zvýšený, rozšířený a bez zástěrek tak nevidim nic... Ale jinak si myslím že to musí ještě víc zvýšit odpor vzduchu....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.