Diamant Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 No ja v zime iba stiekam wapkou, a samozrejme ak je nad nulou. Hubou to prebehnem v zime len výnimočne. Teplou vodou na auto v zime radšej nejdem a v studenej sa mi mrznúť nechce, ono to po chvíli aj tak celkom studí - tie mokré ruky. A v rukaviciach je to také divné, to mi nesedí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host ing Lehký Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Sežeňte si wax shampoo (šampon s voskem) a pak to myjte v zimě i v létě. Nebojte se toho. Ruční mytí je nej. Podívejte se na www.riwax.cz tam najdete nějaký přípravek, co Vám bude sedět! Zavolejte tam a oni Vám poradí co a jak. Šampon s voskem stojí 132,- a je tak na 40 kbelíků. Vydrží mi celý rok. Dejte na moje doporučení, budete spokojení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Tom Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Koukal jsem, že Autotrend v Liberci nabízí ručnímytí karosérie + voskování za 800kč. Mytí motoru má za 350Kč Není to trochu moc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 je to moc ale ak su ludia ktori to zaplatia (pripadne firmy) tak je to dobry business. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Koukal jsem, že Autotrend v Liberci nabízí ručnímytí karosérie + voskování za 800kč. Mytí motoru má za 350KčNení to trochu moc? Tak to je zlodějna. U nás ve škodovce myjou ručně za 150,- i s ofoukáním a motor kolem 100,-, přesně nevím s motorem bych si na mytí netroufnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 pava. Ruco ne, ale s wapkou je to v pohode. Myti motoru provadim u kamose na zahrade, ktery wapku ma. Motor vystrikame arvou a omyjeme vodou. Pak se necha uschnout a je to parada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dBman Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Na mušky jsou nejlepší dámské punčocháče namočené pouze ve vodě. Zaručeně lak nepoškrábou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bromik Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Ja ho umyvam tiez rucne a do kybla s vodou dam tekuty vosk turtle wax tak nejak sa vola cize je aj navoskovane. Tak dva krat do roka idem na shell do umyvarky a tam ho dam umyt hlavne kvoli tomu teplemu vosku. Tod vse pratele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 meju růčo tak cca 3x do měsíce a obyč autošamponem s voskem...mno a tak třikrát do roka to navoskuju tvrdym voskem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonjouda Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 meju růčo tak cca 3x do měsíce a obyč autošamponem s voskem...mno a tak třikrát do roka to navoskuju tvrdym voskem To je muj člověk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 meju růčo tak cca 3x do měsíce a obyč autošamponem s voskem...mno a tak třikrát do roka to navoskuju tvrdym voskem To je muj člověk. tak to jsem rád že mi to alespoň někdo schvaluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amper Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Ted jsem si koupil šámpo Škoda a vosk škoda, tak jsem zvědavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Ja ho umyvam tiez rucne a do kybla s vodou dam tekuty vosk turtle wax tak nejak sa vola cize je aj navoskovane. Tak dva krat do roka idem na shell do umyvarky a tam ho dam umyt hlavne kvoli tomu teplemu vosku. Tod vse pratele Myslis na Shellce rucni myti nebo to kartacove automaticke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Se máte pánové co máte ruční mytí v okolí po ruce, tady v Příbrami je kulový, samý kartáče, jezdim to mejt 19km na chalupu, když mě to popadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amper Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 Hehe, tady je na benzinkach sice rucni myti, ale abych si tam dal vlastni pripravek to asi nehrozi Takze ja si to meju u rodicu na dvore ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Všichni jste měkký ! http://auto.idnes.cz/starosti-milionaru-um...53_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 A tohle je ještě drsnější http://auto.idnes.cz/off-roadovym-drsnakem...56_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_LADA Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Dotaz dělá ještě škodovka TVRDÝ VOSK ....teď jsem ho delší dobu neviděl.....nebo nevíte kdo ho pro škodovku dělal? ....lada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Na mušky jsou nejlepší dámské punčocháče namočené pouze ve vodě. Zaručeně lak nepoškrábou. Pročítám to tu od začátku s očekáváním jak na tonejhorší a to jsou mušky, mušincee a podobně. Teď to tu konečně DBman vyzradil. Ano pánové silonkou z (dámské punčochy)pod vodou to je ten nejlepší a nejšetrnější postup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host honzitos Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 A co kombinace šampon s voskem a pak leštit třeba Turtle Waxem - není to kravina? Nebylo by lepší mýt šamponem bez vosku a pak vosk Turtle wax? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Ja tie mušky najskôr navlhčím vodou (ako celé auto - polejem ho hadicou), potom predok postriekam saponátom od Karcheru v rozprašovači a napokon celé auto vystriekam wapkou. Pred voskovaním ešte naviac dočistím tech. benzínom bodky od smoly a prípadne dočistím mušky spomínanou silonkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Na jare navoskuju a pak celou sezonu rucne jen vodou ... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amper Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Vcera jsem zadelaval skrabance a korodujici tecky od kaminku. Chjo skrabancu jak krava. Co na ne pouzivate? Sem si koupil os Skodovky takovou korekcni tycinku (v podstate barva se steteckem). Jenze to je dobry tak akorat na mista, kde je to az na kov. Ale kdyz je jen ryha v laku, tak patlat na to barvu, to se mi nechce. Cim ty ryhy opravujete ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 To jsem už před léty vzdal, voskuju po umytí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 autosampon od sonaxu a pak jednou za cas vosk taktez sonax. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.