arpad Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 Mám jednu otázku . Dodatočne som si dorobil origo predné senzory(zadné som mal z výroby), senzory funguje ale zdá sa mi že sú príliš citlive , zaznamenávjú aj obrubník ,ktorý je pred vozidlom .Robí to aj Vám? ak nie viete ako to odstrániť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas883 Vloženo Úterý v 12:59 Sdílet Vloženo Úterý v 12:59 Zdravím.. chci se zeptat, jestli je možné namontovat přední nárazník se senzory na auto, které má senzory od výroby pouze vzadu a v předu je nemá.. popřípadě jestli se poté musí senzory “doinstalovat” v softwaru díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo Úterý v 14:01 Sdílet Vloženo Úterý v 14:01 @Tomas883 Ahoj, příspěvek jsem ti přesunul do existujícího tématu. Bude nutné dodělat chybějící kabeláž, tlačítko v interiéru a senzory aktivovat diagnostikou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.