radekkk Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 tak jsme včera měnili na mej octě volej a na co jsme nepřišli upálená hadice ale vůbec nevim na co je myslim si že je to nějaký chlazení oleje,ale fakt nevim.No nafotil jsem to tak kdyby mi někdo poradil jak se tento díl jmenuje abych ho koupil.díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Řekl bych že to je odvětrání z klikové skříně, kup novou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 a připrav si peněženku, origo nebude za hubičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Origo na moju octu stala 800.-Sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Koukněte se na tu první fotku.Je na ni vidět, že je to nějaká bastlírna. Typuji, že tam bylo pnutí a to ulomilo ten krček na kterém je ta hadice nasazena. A ty hadice očividně nesnáší olej, pak se drolí a zanáší co se dá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 hezkej bastl, hlavně ta zahradní hadice, co jde zespodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Jooo to je u stokoňky. Znám strýcova 1,6 74Kw to má taky a v úplně stejném místě. Vyřešil to taky hadičkou a sponama, ale podle mě si s tím měl trochu víc pohrát-trochu to pobastlil Auto asi jezdilo dlouhou dobu s utrženou, protože motor byl zahumusenej od oleje. Jo ve škoda servisu za tento díl chtějí 1400Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Normální závada u 1,6.Se divím,že jsi nepozoroval špatný volný chod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 16. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 mam motor 1.8 20V a ne 1.6 jak tady zmiňujete a jinak chod motoru mi přijde v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.