Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

A toto je můj...

lol - kolik asi stojí ten HLINIKOVY kryt zad. nárazníku? MOOOC se mi to líbí, ale mam jen HaTaPku.Dá se to doma na kol. namontovat? Napadlo to někoho napodobit nalep. stříbrné nálepky.?Kdo je u zdroje vystřihne to, nalepí a uspěch za 300,-.

• o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Dej sem, prosím tě, nějaký fotky. Asi hloupá otázka, ale ty sedačky pracujou samostatně, myslím tim, jestli se nemusí

nějak propojovat s ŘJ, aby šlapaly? Samozřejmě teda kromě bočních airbagů. Musel jsi něco upravovat pro uchycení

těch sedaček?

Editováno: , autor: mambo
  • o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Tady pár foto mého interiéru.

Sedačka funguje,jednotku má na sobě takže jen + a -.Ješte se pokusíme vyřešit pamět.

Sedačky jsou OII paket Dynamic

post-746-1244909700_thumb.jpg

post-746-1244909804_thumb.jpg

post-746-1244909840_thumb.jpg

Editováno: , autor: Majk
Vloženo

Není ta eletrika k prdu, kdyz to nemá pamet? Mels interier Pulse predtim? Muzes tyhle a ty predchozi porovnat?

BTW. kudy se divas na cestu, kdyz pod zrcatkem mas nacpanou navigaci a uz tak je tam videt velky kulovy? :)

Vloženo

Měl jsem obyč sedačky scout.Naprd to není,tahle elektrická má mnohem víc možností nastavení a suprovou bederní opěrku.Pamět vyřeším později,zatím jsem nesehnal schéma zapojení.

Z navigací problém nemám a vidím dobře.

Vloženo

Vic moznosti nastaveni? Jako treba nahoru a dolu :) Ja sem je testoval v SII, protoze nevim pro kterou vybavu se rozhodnout a prave ze sem jako vyhodu nasel prave tu pamet.

Co se tyce vyhledu,obdivuju te. Ja nevidim timhle smerem ani bez te navigace.

Vloženo

dokonce jdou i dopředu a dozadu :) , dá se nastavit výška sedáku v přední části i v zadní,bederka jde posouvat výškově a tuhost bederky je znát.U obyč sedačky nejde skoro poznat.Je ale pravda že 17000 bych za to nedal ;)

• o 1 rok později...
Vloženo

Zdravím,

nikdo tady nemá SCOUTA v barvě o které psali,že byla udělána jen pro SCOUT - béžová safari? Na ofic. stránkách ta barva podle mého vypadá supr,ale na živo jsem ho neviděl.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...