Nohab Vloženo 24. Říjen 2008 Vloženo 24. Říjen 2008 za chvíli tady vznikne skautský tábor Kdo bude vedoucí-náčelník???? Citovat
marcoH6 Vloženo 26. Říjen 2008 Vloženo 26. Říjen 2008 (editace) Všichni jsme náčelníci, bratře. Nazdááááár Editováno: 29. Listopad 2008, autor: foromen Pravidla říkají, necituj předešlý příspěvek. Citovat
stanley.t Vloženo 7. Březen 2009 Vloženo 7. Březen 2009 A toto je můj... - kolik asi stojí ten HLINIKOVY kryt zad. nárazníku? MOOOC se mi to líbí, ale mam jen HaTaPku.Dá se to doma na kol. namontovat? Napadlo to někoho napodobit nalep. stříbrné nálepky.?Kdo je u zdroje vystřihne to, nalepí a uspěch za 300,-. Citovat
pentadius Vloženo 7. Březen 2009 Vloženo 7. Březen 2009 lukasm: v modré Polar se mi moc líbíl marcoH6: nemáš ho ťuknutýho vlevo na zadním nárazníku?? Citovat
vorlajz Vloženo 23. Duben 2009 Vloženo 23. Duben 2009 (editace) a tady je náčelník!!! btw. Roomsřííí Scoutík je tuze pěkný!!!! Editováno: 23. Duben 2009, autor: vorlajz Citovat
Majk Vloženo 31. Květen 2009 Vloženo 31. Květen 2009 Tady foto mého Scouta,zase jiná barva Tak včera namontovány sportovní sedačky z OII,řidičova el.stavitelná s pamětí. Citovat
mambo Vloženo 31. Květen 2009 Vloženo 31. Květen 2009 (editace) Dej sem, prosím tě, nějaký fotky. Asi hloupá otázka, ale ty sedačky pracujou samostatně, myslím tim, jestli se nemusí nějak propojovat s ŘJ, aby šlapaly? Samozřejmě teda kromě bočních airbagů. Musel jsi něco upravovat pro uchycení těch sedaček? Editováno: 31. Květen 2009, autor: mambo Citovat
Majk Vloženo 13. Červen 2009 Vloženo 13. Červen 2009 (editace) Tady pár foto mého interiéru. Sedačka funguje,jednotku má na sobě takže jen + a -.Ješte se pokusíme vyřešit pamět. Sedačky jsou OII paket Dynamic Editováno: 13. Červen 2009, autor: Majk Citovat
bojler Vloženo 14. Červen 2009 Vloženo 14. Červen 2009 Není ta eletrika k prdu, kdyz to nemá pamet? Mels interier Pulse predtim? Muzes tyhle a ty predchozi porovnat? BTW. kudy se divas na cestu, kdyz pod zrcatkem mas nacpanou navigaci a uz tak je tam videt velky kulovy? Citovat
Majk Vloženo 14. Červen 2009 Vloženo 14. Červen 2009 Měl jsem obyč sedačky scout.Naprd to není,tahle elektrická má mnohem víc možností nastavení a suprovou bederní opěrku.Pamět vyřeším později,zatím jsem nesehnal schéma zapojení. Z navigací problém nemám a vidím dobře. Citovat
bojler Vloženo 18. Červen 2009 Vloženo 18. Červen 2009 Vic moznosti nastaveni? Jako treba nahoru a dolu Ja sem je testoval v SII, protoze nevim pro kterou vybavu se rozhodnout a prave ze sem jako vyhodu nasel prave tu pamet. Co se tyce vyhledu,obdivuju te. Ja nevidim timhle smerem ani bez te navigace. Citovat
Majk Vloženo 19. Červen 2009 Vloženo 19. Červen 2009 dokonce jdou i dopředu a dozadu , dá se nastavit výška sedáku v přední části i v zadní,bederka jde posouvat výškově a tuhost bederky je znát.U obyč sedačky nejde skoro poznat.Je ale pravda že 17000 bych za to nedal Citovat
Majk Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 Zbyla mi po prodeji sady z LaK,kupující ji nechtěl tak jsem mu je přečalounil na obyč kostru a tak zůstala. Citovat
milans14 Vloženo 8. leden 2011 Vloženo 8. leden 2011 Zdravím, nikdo tady nemá SCOUTA v barvě o které psali,že byla udělána jen pro SCOUT - béžová safari? Na ofic. stránkách ta barva podle mého vypadá supr,ale na živo jsem ho neviděl. Citovat
FrantaU Vloženo 9. leden 2011 Vloženo 9. leden 2011 Dobrý večer, já jsem se nakonec rozhodl místo Fábie Sport line pro roomster scout právě v barvě béžová safari...Pokud vše klapne, zítra ho jdu objednat. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.