Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

dnes jsem ve Žďáře nad Sázavou viděl tyto octavi e projizdet meli zapnute majaky a jeli pomerne dooosttt rychle ale vypadali pomerne pekne ale furt jsou to policjati lol lol lol lol

ja dělam ve škodovce a chodim kolem nich, muj nazor je že je to děsny...nelibi se mi to vubec

• Autor
ja dělam ve škodovce a chodim kolem nich, muj nazor je že je to děsny...nelibi se mi to vubec

aspon se zmohli na metalizu :)

Fotky?

jeto zase tunel. Argumentace, ze metalizu pak prodaj za vic penez je paradni. chjo.

• Autor
Fotky?

fotky bohuzel nensou jak rikam jeli fakt rychle tak sem ani nestihl vyndat mobil a vyfotit :kuk:

jeto zase tunel. Argumentace, ze metalizu pak prodaj za vic penez je paradni. chjo.

kor kdyz jsou ted v kurzu pastelovy barvy ;)

Zdravím, já je viděl taky, kolona asi 6 vozu, kousek za hradcem směrem na jičín. Neměli ani značky, ale valili to docela rychle...

Ahoj!

Hlásím taky octavii v novém provedení, dnes viděna na Kolišti v Brně, čas asi 14:20.

Bez čísla, bez zapnutých majáků.

Souhlasím, vypadá to HROZNĚ :kuk:

JJ dnes v 11:20 vyrazely z Chodova 2 kousky... Docela se mi libi i kdyz jsou to cajti... Na fotky nebyl cas... :(

ja myslim ze neni dulezite aby se ty auta nekomu libily, ale aby v nich nejezdili blbecci co kazdeho chcou zdupat za kazdou blbost a merili tam, kde to je na ****

ja jim preju rychle auta at muzou aspon nekoho na cestach dohnat a jestli barva bude cervena, cerna nebo modra je mi totalne fuk :)

Hlavně aby byli vidět, ne jako ty šmejdi městský se stříbrným Roomsterem...

viděl jsem jedny v Brně včera (čtvrtek) a asi 15 na dálnici směr Brno na D1...

Oktávky dvojky, nové provedení, bez značek a menší majáček.

Já za sebe musím říct, že se mi fakt líbí, je to hezký a hlavně viditelný provedení! Rozhodně jsem se hned otočil ;)

Souhlas s těmi, že se mi moc nelíbí ... Málo vyrazné auta.

Včera viděna ve 13:55 hodin 1 ks na Palackého v Brně směrem do Řečkovic (tam mají hnízdo) a následně kolona asi 15 ks na Žabovřeské.

Jen doufám, že tam nemají kluci ty mrtvý 1.6-ky, ale 1.8 TSI ;)

Me se zda ,ze se u nas zase nekdo snazil o nejakou prevratnou novinku ,ktera kazdeho nadchne a spise se zase neco podelalo ....

Proste jsem si nejak zvykl na ten zeleny pruh a cerny napis,ted to vypada jak nejak servis mobile'' ...

• Autor
viděl jsem jedny v Brně včera (čtvrtek) a asi 15 na dálnici směr Brno na D1...

Oktávky dvojky, nové provedení, bez značek a menší majáček.

Já za sebe musím říct, že se mi fakt líbí, je to hezký a hlavně viditelný provedení! Rozhodně jsem se hned otočil ;)

presne tak taky jsem s eotocil jdou pekne videt :palec2:

Videl sem na fotkach a docela se libily. Urcite budou vypadat lip, nez ty soucasny bily. Se stribrnou souhlasim, stejne byla nabidkova cena dana ani tak ne vyrobni cenou...

Pokud to splní účel a bude klid na silnicích a budou vzbuzovat respekt, hlavně od všech machýrků, kterým kupujou auta rodiče a těm, kteří si myslí, že když mají peníze,že jim patří svět, můžou mít třeba růžový auta, barva nejezdí

Pokud to splní účel a bude klid na silnicích a budou vzbuzovat respekt, hlavně od všech machýrků, kterým kupujou auta rodiče a těm, kteří si myslí, že když mají peníze,že jim patří svět, můžou mít třeba růžový auta, barva nejezdí

:palec2:

Souhlas s těmi, že se mi moc nelíbí ... Málo vyrazné auta.

Včera viděna ve 13:55 hodin 1 ks na Palackého v Brně směrem do Řečkovic (tam mají hnízdo) a následně kolona asi 15 ks na Žabovřeské.

Jen doufám, že tam nemají kluci ty mrtvý 1.6-ky, ale 1.8 TSI ;)

1.6 /75KW super děla

1.6 /75KW super děla

Panebože :doh

Tak to si mohli nechat ty Fabije ...

• Autor
Panebože :doh

Tak to si mohli nechat ty Fabije ...

no meli tam dat nafticku 2.0 :prc: ten kroutak je stejne znat proti ty 1.8 nehorzane lol

každý den vidím jak na to lepí ty samolepky a když na to tak pořád koukáte, tak si na to i zvyknete a už mi to ani nepřijde tak hrozný a navíc, všechny samolepky jsou reflexní, takže budou aspoň víc vidět :-P

ty wole kdyz ty auta ted budou zarit tak to budou mit reporteri snadnejsi praci je najit jak chrapou za mestem na krajnici nebo na odbocce na lesni cestu. V Brne mame jedno takove misto oblibene policejni misto jednou tam stali i 3 auta vsechny zafuneny a drzky nalepeny na sklech. Sem si uz rikal kuwa co je to tady za zatah a wono to byli zatazeny pecky. lol:smich:

Tak už je někdo vyfoťte, sice jsem jednu už taky zahlédl, ale jen z dálky.

K těm motorům, když se řešil ten kontrakt, tak se říkalo, že větší část bude mít slabší motory (1.6) ale asi čtvrtina bude i se silnějšími motory.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.