Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Jsou ty barvy takový divoký, uvidíme jak se předvedou v reálu
Mě se to nelíbí, alespoň zatím :feve:

Návrh se mi líbil, teď jsem taky zvědavý na realitu...a hlavně je potřeba teď hledat za křovím nejen zelené proužky :smich:

Vloženo

Jednu sem u Brna už taky potkal, ale málem sem si toho auta vůbec nevšiml,. jinak si myslím, že to nebude trvat dlouho a zvyknem si na to,..

Vloženo

NO je otázka jak moc reflexní to bude, to je podle mě to co našim policejním vozům chybělo...nemaj se maskovat za stromem nebo kontejnery na tříděný odpad, ale mají být vidět už z dálky, prt. to obvykle znamená nějakou komplikaci.

Vloženo

mnoo za 1. motorizace budou ruzny podle toho kam to auto pujde. specialnim utvarum se kupujou uplne jiny auta(skoda i jiny) a nikde se o tom nemluvi. Pomalovany auta budou taky ruzny podle uziti. To je OK

Co se barvy tyka, ANO zatim sem si na to nezvykl - to prijde. ze je to zbytecne drahy si myslim. Ale zaji ma me jedna vec. Nejakej zakon (nevim kterej) resi, ze zadne civilni auto nesmi byt v uprave, ktera by umoznovala ho zamenit z policejnim autem. Jak se to vyresi ted? kdyz si policajti nechaji udelat auta, ktery vypadaj, jako kazda druha asistencni sluzba? Malej majak a napis "chrante a brante" (parafraze z Demolition mena) je lehce k prehlednuti. :help:

Vloženo (editace)
Hlavne stribrna metaliza prodrazi auto, a podle dopravnich expertu je na silnici ze vsech barev nejhure videt...

Myslis experta Humla? :-D

Pomer MPI : TSI je udajne 1:2

Editováno: , autor: bojler

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...