Přejít na obsah

POLICEJNI SKODY OCTAVIE V NOVEM POLEPENI

PETAHEY

Doporučené příspěvky

vcera vecer si to kalim po dalnici, a najednou predemnou MODRA MODRA, kua cajti. Stali u krajnice a nekoho si tam podavali, sem nevedel ze dalnicari maji bilo zelene RSky. Krome tech majaku nebyly skoro vubec videt, uz aby svitili jak svetlusky aby clovek vedel kde ma sundat nohu z plynu.

Editováno: , autor: Ol@f
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to budou ty šrotiště zářit krásně stříbrnou barvou... a budou vidět až do vesmíru :kol-48: ... jinak podle mě je to jenom nezvyk... ty bílý auta byly prostě drív taky na pikaču, protože každej služebák byl white, ale dneska už lidi kupujou služebáky v různých barvách, tak těch bílých aut ubývá... myslím... :help::kol-48:

Odkaz ke komentáři

mnoo neni pravda, ze se do policie vyrazujou jen totalne vyrizeny auta. Ty co maj kluci na obvodech jsou vyhubeny, ale pulka (mno krapet prehanim ale hodne)tech aut bude pro sefy a na prehlidky. Ty budou mit Par desitek tisic. jenze ty se zase prodavaj kamaradum a kamaradum kamaradu ap. lol

BTW: ja mel takovyho formana. Byl teda civilni, mel natocino 80k. Stal me asi 25tis a dalsich 60k najezdil a jeste sme ho za 30k prodal (s dodelanym plynem). Byla to koupe jak blazen. mno jo no ty znamy. kol12

Editováno: , autor: Blacky
Odkaz ke komentáři

takovej dotaz, má to nelakovaný zrkadla a kliky... a motor 1.8TSI?

to nebudou jen tak nějaký seriofky s úpravou....

podle světlé výšky mi to příjde že je to se zvýšenou světlou výškou...

Má někdo konkrétní informace o výbavách a specifikacích???

zjišťujte.... makejte :) já je viděl jenom jednou... a musím říct, že jsem je skoro neviděl...

mají zvláštní stříbrnou, ta barva se jmenuje policie ČR...

No nic... čekám...

Odkaz ke komentáři

Tady něco málo pro nedočkavce, objevil jsem je včera na AMD Brno. Nevím, ale musím uznat, že se mi fakt líbily:

post-7666-1226249919_thumb.jpg

Motorizace: většinou 1.6 MPI (5-kvalt) a 1.8 TFSI (6-kvalt)

Výbava: jak píše GC Ambiente navíc s: ESP, klima, 6-bagů, el.zrcátka, přední el.okna, vzadu koženkový potahy od firmy MAD, mřížka :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...