zabiak Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Nové policejní vozy oficiálně představeny: http://skodaoctavia.cz/SkodaAuto/Nove-policejni-vozy.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 (editace) vcera vecer si to kalim po dalnici, a najednou predemnou MODRA MODRA, kua cajti. Stali u krajnice a nekoho si tam podavali, sem nevedel ze dalnicari maji bilo zelene RSky. Krome tech majaku nebyly skoro vubec videt, uz aby svitili jak svetlusky aby clovek vedel kde ma sundat nohu z plynu. Editováno: 31. Říjen 2008, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Myslíš takovou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 nová Tčka pro policii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Viděl jsem nově polepenou Octávku v běžném provozu a jsou opravdu nenápadny a nejsou výrazny jako ty se zeleným pruhem.Bude to náročnější na bystrost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Souhlas, také jsem ji viděl v běžném provozu a až na poslední chvíli jsem si uvědomil, co to vlastně je,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Njn, bílých aut určitě není tolik jako stříbrných... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Jednotky PMJ a některé auta dopravky dostanou 1.8 TSI, jinak si myslím že těch reflexních polepů tam mělo být víc, aby byly víc vidět a neničil se tím ten lak, díky kterému to pak bude hrozně prodejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 A nebude to zas kolem těch polepů vybledlé a pod nimi jiný odstín? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Bude to byl jenom kec, že se budou lépe prodávat. Kdyby to chtěli tak koupí různé barvy a nechají je polepit celé. A stejně policejní auta se většinou vyjezdí až do konce. Takže půjdou do šrotu i s polepy a stříbrnou barvou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 to budou ty šrotiště zářit krásně stříbrnou barvou... a budou vidět až do vesmíru ... jinak podle mě je to jenom nezvyk... ty bílý auta byly prostě drív taky na pikaču, protože každej služebák byl white, ale dneska už lidi kupujou služebáky v různých barvách, tak těch bílých aut ubývá... myslím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 To jo. Ale když už to dělali tak to mohli udělat pořádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 tak já bych tomu dal čas... když se to neosvědčí, tak to třeba změní ne? vy tady akorát všichni hned házíte alu kolo do žita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 včera jsem je viděl v MB a docela hezké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 (editace) mnoo neni pravda, ze se do policie vyrazujou jen totalne vyrizeny auta. Ty co maj kluci na obvodech jsou vyhubeny, ale pulka (mno krapet prehanim ale hodne)tech aut bude pro sefy a na prehlidky. Ty budou mit Par desitek tisic. jenze ty se zase prodavaj kamaradum a kamaradum kamaradu ap. BTW: ja mel takovyho formana. Byl teda civilni, mel natocino 80k. Stal me asi 25tis a dalsich 60k najezdil a jeste sme ho za 30k prodal (s dodelanym plynem). Byla to koupe jak blazen. mno jo no ty znamy. Editováno: 4. Listopad 2008, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Podle mě se to snad ani neprodává - nejdřív šéfové, pak až je omrzí tak to jde na obvod a se čtvrt mega a víc dál do státní správy - armáda, apod., jen malá část se asi přímo prodá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 takovej dotaz, má to nelakovaný zrkadla a kliky... a motor 1.8TSI? to nebudou jen tak nějaký seriofky s úpravou.... podle světlé výšky mi to příjde že je to se zvýšenou světlou výškou... Má někdo konkrétní informace o výbavách a specifikacích??? zjišťujte.... makejte já je viděl jenom jednou... a musím říct, že jsem je skoro neviděl... mají zvláštní stříbrnou, ta barva se jmenuje policie ČR... No nic... čekám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Je to de-facto ambiente s úpravami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matěj2 Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Pořád....a.....pořád melete, já myslel, že tady budou husté fotky a ono......nííc......můj táta Vladimír Barci dělá ve škodovce Šéfa techniky tak bacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Tak když tvůj táta dělá šéfa techniky ve Škodovce tak hoď nějaký fotky ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Tady něco málo pro nedočkavce, objevil jsem je včera na AMD Brno. Nevím, ale musím uznat, že se mi fakt líbily: Motorizace: většinou 1.6 MPI (5-kvalt) a 1.8 TFSI (6-kvalt) Výbava: jak píše GC Ambiente navíc s: ESP, klima, 6-bagů, el.zrcátka, přední el.okna, vzadu koženkový potahy od firmy MAD, mřížka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Tak na AMD Brno budou veškerá nová služební auta policie, aby se Íčko zase předvedl. Takže auta, které už byla přidělena třeba do Plzně jedou na "show" do Brna,a to se týká všech nových aut. Takže se běžte do Brna podívat, neb jsme si to všichni zaplatili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 O panu IL si myslím svoje a pokud vím nejedná se o auta z celé republiky Jsou to vozy pro JMK a okolní kraje, tak nevím co hned vyšiluješ ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 I kdyby byli jen z okolních krajů tak je to zbytečné plýtvání prostředky, a hlavně když u policie to s benzínem občas bývá na hraně. Ale už to nebudu dále rozvádět. Když myslíš, že je to v pořádku tak prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.