Říjen 22, 200816 r dnes vyjíždím z kolbenky a najednou jich vidím asi 20, kolona docela dlouhá. Vypadá to otřesně. Anápis pomáhat a chránit tam maj taky ble
Říjen 22, 200816 r Jsou ty barvy takový divoký, uvidíme jak se předvedou v reálu Mě se to nelíbí, alespoň zatím Návrh se mi líbil, teď jsem taky zvědavý na realitu...a hlavně je potřeba teď hledat za křovím nejen zelené proužky
Říjen 23, 200816 r Ta stříbrná mi nějak nesedí. Koukám že policajti dostali gumové zrcátka jo, prej je tam chtěli
Říjen 23, 200816 r Hlavne stribrna metaliza prodrazi auto, a podle dopravnich expertu je na silnici ze vsech barev nejhure videt...
Říjen 24, 200816 r Nebýt nápisu Policie, tak to vypadá jak nějaká asistenční služba. Foto v provozu a článeček http://www.novinky.cz/clanek/152721-nove-p...do-provozu.html
Říjen 24, 200816 r V diskuzi vede názor: vypadá to jako zásahovka od plynařů A taky dobrej: Měli jim dát růžový, buzerantům.
Říjen 24, 200816 r Jednu sem u Brna už taky potkal, ale málem sem si toho auta vůbec nevšiml,. jinak si myslím, že to nebude trvat dlouho a zvyknem si na to,..
Říjen 24, 200816 r Tak už i na idnes je pár fotek z provozu osobně sem čekal teda víc ale těžko posuzovat fotky jsou fotky skutečnost může být jiná http://zpravy.idnes.cz/na-silnice-vyrazily...5450_domaci_cen
Říjen 24, 200816 r Taky jsem zvědavej, jaká bude realita, takhle na fotkách se mi to nelíbí, ta žlutá vypadá spíš jak nějaká hnědá a s tou zásahovkou od plynařů mají pravdu
Říjen 28, 200816 r Hoši to je humus fakt že jo. Je to jak nějaký auto který jezdí po městě a hlásí že přijeli cirkusáci.
Říjen 28, 200816 r NO je otázka jak moc reflexní to bude, to je podle mě to co našim policejním vozům chybělo...nemaj se maskovat za stromem nebo kontejnery na tříděný odpad, ale mají být vidět už z dálky, prt. to obvykle znamená nějakou komplikaci.
Říjen 30, 200816 r reflexní je to hodně, připomíná mi to odrazky ;-) .. nevim jak večer ale i přes den to zářilo docela dost
Říjen 30, 200816 r http://aukro.cz/item468625205_skoda_octavi...cr.html#gallery Tak to si radsi pockam az ji uvede Abrex to snad nebude tak draha. Ale jinak to nevypada spatne.Asi bych se dotoho taky pustil jenom by me zajimalo kde sehnal obtisky ???
Říjen 30, 200816 r mnoo za 1. motorizace budou ruzny podle toho kam to auto pujde. specialnim utvarum se kupujou uplne jiny auta(skoda i jiny) a nikde se o tom nemluvi. Pomalovany auta budou taky ruzny podle uziti. To je OK Co se barvy tyka, ANO zatim sem si na to nezvykl - to prijde. ze je to zbytecne drahy si myslim. Ale zaji ma me jedna vec. Nejakej zakon (nevim kterej) resi, ze zadne civilni auto nesmi byt v uprave, ktera by umoznovala ho zamenit z policejnim autem. Jak se to vyresi ted? kdyz si policajti nechaji udelat auta, ktery vypadaj, jako kazda druha asistencni sluzba? Malej majak a napis "chrante a brante" (parafraze z Demolition mena) je lehce k prehlednuti.
Říjen 30, 200816 r Hlavne stribrna metaliza prodrazi auto, a podle dopravnich expertu je na silnici ze vsech barev nejhure videt... Myslis experta Humla? :-D Pomer MPI : TSI je udajne 1:2 Upraveno Říjen 30, 200816 r od bojler
Říjen 30, 200816 r Dneska jsem je viděl v Ostravě, vůbec nejdou poznat, ani jsem nestihl vytáhnout mobil abych je vyfotil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.