matess9 Vloženo 13. Březen 2017 Sdílet Vloženo 13. Březen 2017 (editace) Zdary,podle čeho pozná park.asistent, že je připojený vozík?A k čemu se tedy má překodovat jednotka? Díky Editováno: 13. Březen 2017, autor: matess9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 Pozná to podle toho když je něco v zásuvce. I když mám v zásuvce jen redukci z 13p na 7p tak park. asistent nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matess9 Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 Tak to tam asi budeš mít tu zásuvku s rozpínacím kontaktem pro mlhovku, jak by to jinak poznalo? Já tam mám jen obyč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 JJ to je možný, je to originál tažný z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.