Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dobré ráno všem. Káva koukám už proběhla, tak já jdu dělat čajík. Přidá se někdo :)

Sejdo, vidíš, já ti říkal, že slávisti bordel dělat nebudou.... ale takovejch šancí a ještě hrát nakonec jen proti 10 a nic nevyužít... :(

dobré ráno, tak už jsem doma

Dobre ranko :)

Chlapaci shanim chrom kryty zrcatek a nikde je nemuzu najit. Nevite o nich nekdo nahodou..? Pred face-lift.

Tak uz jsem je nasel.

Upraveno od Jirik_superb

Dobré ráno všem. Káva koukám už proběhla, tak já jdu dělat čajík. Přidá se někdo :)

Sejdo, vidíš, já ti říkal, že slávisti bordel dělat nebudou.... ale takovejch šancí a ještě hrát nakonec jen proti 10 a nic nevyužít... :(

Šlo to,nikdo se nezranil :p hlavně terén nix mox ;) to není vyhřívaný koberec na slávce ;)

vítej a celá,nic nechybí,nic nepřebývá :p:)

LUKY15: co dáváš za pružiny? Tlumiče zůstanou origo? pak písni, jaký cítíš rozdíl v jízdních vlastnostech pls.

Sejis: To nebyl trávník, ale oraniště :D

LUKY15: co dáváš za pružiny? Tlumiče zůstanou origo? pak písni, jaký cítíš rozdíl v jízdních vlastnostech pls.

Sejis: To nebyl trávník, ale oraniště :D

no nebylo to zas tak tragické,ale pánové asi raději peršan ;) primadony ;) ............když nic jiného,podmínky byly stejné pro oba týmy ;)

Pružiny HaR, 40/40 a na origo tlumičích. Až se svezu tak dám vědět jak se auto chová. :)

LUky15: ještě mi řekni pls, kolik si za ně a kde dal (pokud to není tajné - malá domu :D)

Sejis: Pro obě strany stejné, souhlas! Ale strašný to bylo :( Kéž by posunuli start ligy o měsíc dál, protože tyhle terény jsou nedůstojné 1.lize

Pružiny HaR, 40/40 a na origo tlumičích. Až se svezu tak dám vědět jak se auto chová. :)

Hoj Luky a mi zase potom prozraď kolik si vzali v servise za výměnu ju?Zajímá mě to.podruhé už bych to sám neměnil ani omylem

Teda ty jsi ale ranní ptáče Jani

LUky15: ještě mi řekni pls, kolik si za ně a kde dal (pokud to není tajné - malá domu :D)

Sejis: Pro obě strany stejné, souhlas! Ale strašný to bylo :( Kéž by posunuli start ligy o měsíc dál, protože tyhle terény jsou nedůstojné 1.lize

nedůstojné 1.ligy.leč odpovídající předváděné hry všech mužstev,občas co je k vidění,je lepší jít na divizi ;);)

čágo Víto :)-_-

zdravím tě Jirko.

tak sem doma a Tatra v chodu :D dám odpolední kávičku a bude mě fajn.jinak teď mě tu budete mít denně tak kdybych moc prudil tak mě to řekněte.Vyměnil sem částečně práci,ale zaměstnavatel zůstal stejnej.už mě štvalo bejt pryč a spát furt po parkovištích.budu jezdit už jen okolo baráku po stavbách.Evropu sem procestoval tak budu radši doma.Jinak Jani zdravím.

Sejis uz jsem doma ...Nakonec to padlo :)

škoda ;) ,tak příště :)

tak sem doma a Tatra v chodu :D dám odpolední kávičku a bude mě fajn.jinak teď mě tu budete mít denně tak kdybych moc prudil tak mě to řekněte.Vyměnil sem částečně práci,ale zaměstnavatel zůstal stejnej.už mě štvalo bejt pryč a spát furt po parkovištích.budu jezdit už jen okolo baráku po stavbách.Evropu sem procestoval tak budu radši doma.Jinak Jani zdravím.

no to máme radost lol:smich::smich: čágo Peny -_-

Tak supíka mám doma, pružiny super. Auto vypadá hned líp a hlavně moc pěkně sedí na silnici :) Už se fakt těším až nasadím 19" to bude krásně ladit. Jinak jsem Vicku platil za pružiny, nový olej a filtry+diagnostiku 2800kč. Takže za samotný pružiny nevím cca 1200-1500kč asi.

Upraveno od Luky15

LUKY15: to je cena za práci, že? A cena samotných pružin? Jinak těším na fotky :)

Hezký večer pánové,

takovýho čtení tu přibylo :).

2 Luky15: taky jsem zvědav na foto a cena parádní ;)

Tak co je chlapi, nikdo žádné kofí ? Vstávat a rychle do háku ! Já za chvíli odjíždím na dvoudenní poradu do Červené nad Vltavou kol103 , tak se o5 odmlčím ! Mějte se a vozte se !

Upraveno od Paolo.007

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.