Březen 3, 200916 r Zdar partičko,jedno odpolední kofí prosím Koukám,co tady toho přibylo,než jsem to pročetl,to byla dřina
Březen 3, 200916 r Ahoj, klucí. Tak dávám fotky upravenýho auta, je ale špinavý jako prase. Dal jsem fotky s úpravou a bez snižení. Jinak do dvou týdnů snad dám 19" a zástěrky dolů
Březen 3, 200916 r Mooc pekny Ale koukam,ze prdel je nize Upraveno Březen 3, 200916 r od Petříkovic Senior
Březen 3, 200916 r Luky15: Tak to vypadá moc pěkně, začínám být taky nahlodanej jít do toho. Fakt super. Ale souhlas s Petříkovic otcem trochu mi tam chybí klín - tedy zadek výš než předek.
Březen 3, 200916 r Stál jsem z kopce, na rovině nevím. Možná trochu, ale to bych musel koupit třeba 40/30 a bohužel jsem dostal nabítku na tyhle, ale nebude to zas tak vadit
Březen 3, 200916 r nebude to vadit, protože jak to tak pozoruju, tak před tím to mělo stejný poměr, jen teď to víc vynikne. A začínaj se mi líbit mračítka... kua, to auti me zrujnuje
Březen 3, 200916 r Tak jen tak pro ukázku, nechal jsem si laserem vyřezat štítky na auto a nastříkal jsem emblémy škoda na stříbrnou.
Březen 3, 200916 r Díky Vicku. Jen tak pro zajímavost, prohlížel jsem si staré fotky předešlích aut. Tak vám je sem hodím.
Březen 3, 200916 r hračička koukám Jinak alfička, to je auto dle mého gusta - alespoň co se designu týče, ty italové to maj v krvi, teda vlastně benzínu
Březen 3, 200916 r Ty lišty v laku jsou moc pěkný,na tý tříbrný to vynikne ,jak dáš kola,tak dej foto
Březen 3, 200916 r A2 byla super, 1.4tdi a sptreba komb. 4,2. Jen byla mala pro rodinu. jen manzelka se mnou nemluvila kdyz jsem ji prodal a koupil supa
Březen 4, 200916 r vstávat a cvičit!! Ranní ptáče bez lahváče, vůbec nikam nedoskáče! Přeju dobré ráno všem. Dávám vařit vodu
Březen 4, 200916 r už se nese Jiříku, mléko? cukr? To zas máme v Praze zataženo, že Bez mléka a cukru prosím! No jo,s tím se nedá nic dělat,jen doufat,že to už bude jenom lepší.Doufám,že nebude pršet,včera jsem to umyl.
Březen 4, 200916 r Jen to nezakřiknout klucí No aspoň vyzkouším ten zázrak - politura na lak od best nano...v tomhle počasí jsem na to fakt zvědavej Zatím jen co se odpudivosti vody týče, tak je na stejno s Turtle wax teflon, ale dneska to vidím, že bude cákat bordel ze silnice, tak se uvidí
Březen 4, 200916 r Ahoj Kluci ... U nás je zatím pěkně za chvílí jedu jezdit se starousem po Hradci a v 16h jedu k Mikimu do PCE na pneu juknout ... Doufám,že bude pěkně a budu moc vzít Superba Pěkný Den
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.