Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, klucí. Tak dávám fotky upravenýho auta, je ale špinavý jako prase. Dal jsem fotky s úpravou a bez snižení. Jinak do dvou týdnů snad dám 19" a zástěrky dolů :)

post-20849-1236100607_thumb.jpg

post-20849-1236100613_thumb.jpg

Vloženo

Luky15: Tak to vypadá moc pěkně, začínám být taky nahlodanej jít do toho. Fakt super. Ale souhlas s Petříkovic otcem :) trochu mi tam chybí klín - tedy zadek výš než předek.

Vloženo

nebude to vadit, protože jak to tak pozoruju, tak před tím to mělo stejný poměr, jen teď to víc vynikne. A začínaj se mi líbit mračítka... kua, to auti me zrujnuje :)

Vloženo
už se nese Jiříku, mléko? cukr? To zas máme v Praze zataženo, že :(

Bez mléka a cukru prosím!

No jo,s tím se nedá nic dělat,jen doufat,že to už bude jenom lepší.Doufám,že nebude pršet,včera jsem to umyl.

Vloženo

Jen to nezakřiknout klucí :) No aspoň vyzkouším ten zázrak - politura na lak od best nano...v tomhle počasí jsem na to fakt zvědavej :D Zatím jen co se odpudivosti vody týče, tak je na stejno s Turtle wax teflon, ale dneska to vidím, že bude cákat bordel ze silnice, tak se uvidí :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...