Petřík junior Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Hampi hod mne prosim te cislo do Sz Kdyby sme v Sobotu rano snestihali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Zdar bando,přeju všem krásný den.Za chvíli vyrážíme směr Šumava.Takže na viděnou na sraze.Páček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Tak si to tam chlapy užijte a udělejte pěkný fotky. Jé jak vám závidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Dobré ráno všem. Poslední pracovní den a zítra na viděnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 hezké páteční dopoledne Tome jdeme o5 k čínanům na obídek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Jiříku, dneska nee Snažím se tu rychle zmáknout práci než začne pršet, abych umyl auto Ale nezvládám Ale jindy zase rád pokecám Dneska obědvám housky mám takové obavy, že nám celej víkend bude pršet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Taky jsem si dal dnes čínu a na to pár koblich a ani se mi už dnes nechce makat, bohužel musím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Tdar bando,já dnes byl u našich západních sousedů a tam bylo azuro,pokud to bude jako vždy,zítra odpoledne je to tady,takže by mohlo klapnout trochu hezky.Jinak leštit budu ažzítra ráno,nechci aby mi to v noci zmoklo,snad to klapne a zítra nebude pršet. Už se na vás těším,doufám,že ještě někdo překvapí a ukáže se tam,že Jiříku!!! Víťo,CD samozřejmě vezu,nezapoměl jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Dobrý večer bando, tož já se právě vrátil z chaber. Zjistil jsem, že už tam prakticky nikoho neznám, tak sem zase jel Před tím jsem 4 hodiny myl, luxoval a voskoval auto. Takže jestli bude chcát, tak budu hrozně nepříjemnej, pač budu totálně zuřit Trička pro všechny co jedou už jsou naložený v autě. Zítra se na vás všechny těším!! Kdo nejede, ať nedělá drahoty a kouká přijet aspoň na kafe Jdu balit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 tak a otvírám hospodu pěkně nasranej. pip pip pip pip pip pip do pip venku opravdu hnusně chčije. Takže má 4hodinová práce je v pip. To bych se na to vážně píp. Snad přestane. Jdu dat snidani a razim. Zatim papa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Tak u nás pod mrakem od večera neprží a obloha se pomalounku protrhává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 chcalo a opět tady chčije,počasí Vám holt kucí nepřeje,mě je to tady v hale na taekwondu celkem jedno,ale kdybych jel ,tak jsem nasranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 mám horkou novinku,možná se skončí dříve,pokud by to opravdu skončilo v 15.hod a né jak je plánováno v 19.hod.možná kopnu do vrtule a dorazím,alespon na káfíí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 jak je patrné z času,neskončilo nic dříve,tak pouze popřeji super zábavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 nevim jak je klukum ale tady u brna je pekne, ani mracek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 ahojte vo spolok, Bratislava tiez hlasi slnecno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Tak se pridam, Liberecko: polojasno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 tak co kluci? cekam na fotky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) Dobré ráno,dám si jednu kávu. Tak je tu zas nový pracovní týden,i když já měl i pracovní výkend,ale to je jedno.Po krásném srazíku se mi ani nechce pracoval,radši bych se vrátil na Šumavu,bylo tam fakt mooooc hezky. Tak nic,konec snění a zpátky do reality,dnes mě čeká poměrně dost práce,navíc musím do servisu,cestou domu mi začalo něco klepat na pravé straně,doufám,že to není nějaké rameno,to by moc nevydrželo,dával jsem je před třemi týdny nové.Sned to bude jenom nějaká blbost. Editováno: 18. Květen 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Dobré jitro všem v novém pracovním týdnu. Sraz se i přez nepřízeň dopoledního počasí vydařil a bylo to skvělé. Peny zařídil vše víc než perfektně, takže fakt pecka. A Šumava je pro mě dlouhodobě jedno z nejhezčích míst v ČR. Peny, díky!! Jsem rád, že jsem poznal pár lidí osobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 dobré jitro bando letím na rehab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pleo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Dobré ranko.Dám jednu černou kávu.Kuju. Peny bylo to SUPER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Dobré ranko.Dám jednu černou kávu.Kuju. Peny bylo to SUPER Ty jo,ty jsi sem taky něco napsal,ale dalo to práce!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 dobré jitro bando letím na rehab Ahoj Jiříku,tak opatrně,ať si ještě neublížíš. Jinak škoda že jsi nebyl na Šumavě,bylo to fakt pecka i s prohlídkou!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak já jdu chlapci něco vyrábět,zatím se loučím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.