Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

A proč se trhají od tohoto fora jsou v tom prachy jako v F1 nebo co ;)

žabomyší války ;):feve: mrkni do sekci adminů a bude ti možná jasno ;)

já tam raději nepíši lol

Jak to čtu tak nevím kde se přiklonit ale navrhoval bych pronajmout ring a ať si to vyřídí ručně když rozumem to neumí. lol

Dobrý den partičko.Tak po dvou dnech zpět na fóru.Dřív to nějak nešlo.Skolila mě nějaká cholera a byl jsem rád že můžu ležet.Počasí pořád o ničem.

Čus lidi, tak jsem se vrátil z Hradce. No celej den pršelo, a práce se musela udělat...

Tomu fóru nedávám moc nadějí, mluvím za sebe taky bych si asi nezvykl jinde...

Ale v neděli jsem dokončil jednotku na světla tak už vyhlížím pekný den na montáž :w00t1:

post-6320-1245699155_thumb.jpg

Jardo klobouk dolů.Nepochyboval jsem že to zvládneš.Ale že to budeš mít už tak brzo.Jo kdo umí ten umí.Ne nadarmo zde na fóru máš svou sekci. :palec2:

Jardo,fakt zlaté ručičky,není nad to když tě tu máme.Hlavně se taky netrhni :feve:

Petiku včera si byl v Sušici a neozveš se?????Já včera se nudil v práci a tak sme klidně mohli kávičku dát.Byl sem od té kavárny co by koblihou dohodil.Příště se snad ozveš.

Jak to čtu tak nevím kde se přiklonit ale navrhoval bych pronajmout ring a ať si to vyřídí ručně když rozumem to neumí. lol

taky řešení lol:) faktem je,že asi by tam bylo víc diváků,než na Tysona :smich::smich:

Dobrý den partičko.Tak po dvou dnech zpět na fóru.Dřív to nějak nešlo.Skolila mě nějaká cholera a byl jsem rád že můžu ležet.Počasí pořád o ničem.

čágo Víto,počasí je fakt na p.ču.léto zatím o hovně :help::feve:

Upraveno od Sejis

leto, kde, rychle, já ho chci taky vidět :(

Velký den mám za pár. Příští pátek.

Klucí, tohle cestování po D1 za deště mě fakt neba :(

Ahoj chlapaci, tak byl supicek od vcerejska v servisu.. byl jsem nemile prekvapen.. :-( vsechny 4 kotouce zkrouceny a prej sezhaveny do modra :-/ desky sjety... dale uhnily drat - sepnuti osvetleni interieru pri otevrenych dverich, pak na jednom xenonu utrzena parabola a taky nekomunikuje ridici jednotka prednich svetel ..takze super zjisteni :-/ to zase budou dardy.. :wallbash::wacko:

no ja ted menil taky vsechny kotouce a desky a pekne jsem se prohnul nakonec jsem dal kotouce zimmerman a desky brembo

Na kolik te to vyslo? Ja daval "jen" origo.

4x kotouc (vrtanej zimmerman) 8.000,- + 4desky Brembo therm nebo tak nejak za 2.500,-

uvazoval jsem o ATE PowerDisk ale na hodne forech je na tezke auto nedoporucujou ze se taky skroutej....

no a zatim maximalni spokojenost

dobrý večer pánové :)

máme pro vás s Ptícou překvapení ;):):)

jo?

kluci jedu ve stredu do tater na flakacku a na golf! nikdy jsem to nehral tak budu delat lamu :smich:

4x kotouc (vrtanej zimmerman) 8.000,- + 4desky Brembo therm nebo tak nejak za 2.500,-

uvazoval jsem o ATE PowerDisk ale na hodne forech je na tezke auto nedoporucujou ze se taky skroutej....

no a zatim maximalni spokojenost

Hezky palby :-/

Pěknej večer, tak celý dnešek zase propršelo. Asi si na léto ještě počkáme...

Petik: jj ta možnost tu je. Nejdřív jsem to chtěl udělat celý s jednočipem a program by mi napsal brácha. Nemá teď moc času a já programovat neumím. Takže zatím je to tak že nastartuju a světla se rozsvítí naplno. Po zapnutí parkovaček se ztlumí. Hlavně fungujou i při vyp. zapalování a rozsvícení parkovaček jen na jedné straně páčkou blinkru. Měl jsem na zkoušku připojenej i ten blik. obvod ale nebylo to 100%ní. Tím PICem by to asi šlo, ale to je na dýl.

Vick, Peny: díky kluci a trhnout se nemám v plánu ;)

dobré ránko bando :) počasí o5 nix mox :feve:

doufám,že se vám budou líbit nápady Ptíci a moje a trochu to tady oživit :)

Ahoj kucí, tak dneska počasí zase na draka. Škoda že jsem včera nestihl vyfotit Phaetona co jsem dojel. Měl německou značku FU-J600 :smich:

dobrý večer bando -_-

tak koukam ze se to tu zacina plnit ikonkama superb klubu ;)

pomalu,ale jistě lol:)

čágo kucí :palec2:

dobrý večer sokolíci

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.